72

Ннн

преди 6 години

Ще бъде ли сезирана прокуратурата? А няма ли някой да им навре салама в тяхната уста,да ба дебелите, да ба....

71

Абсурдистан forever

преди 6 години

Ало кучкарите противни сте ми с лицемерието си.Аз не харесвам кучета и никога не съм притежавал,но съм сигорен,че вие след като сте имали *** сте ги губили и така се е започнало създаването на глутниците!Пишете гнусни коментари срещу хората които не искат да бъдат разкъсани децата им от подивялите *** за да прикриете чувството си за вина,че тези глутници са ваше творение.Кучкарите сте сбъркани хора-вместо да се радвате на деца и внуци избивате комплекси развъждайки ***.Противни сте ми!!!

70

до АЗ

преди 6 години

Има хора, които нямат пари да си купят хляб и последната им грижа е да купуват ежедневно храна и на бездомни кучета.Виновен е този, който е изхвърлил въпросното животно. Нямаше да има толкова бездомни кучета,ако имаше закон с който собственикът им трябва да плати глоба,ако изхвърли животното на улицата.Някои от тях,особено ако са ги били, се озлобяват и нападат хора, не само ако са гладни.Трябва да се намеси Еко равновесие, нека прегледат кучетата. Хапалили са хора? Защо инак ще ги тровят?

69

Щерю

преди 6 години

Туй вече е некучешко...

68

Аз

преди 6 години

Българинът е неграмотен и злобен човек. Да тръгнеш с кола да тровиш. Изисква организация. Да купиш отрова, месо. Колко по- добре щеше да бъде да им забъркат малко хляб с консерва. Да нахранят животните. Никога нямаше да ги нападат. Можем да пълним кофите с храна след празници, но не можем да нахраним някого. Още повече бездомните кучета се появяват след като някое домашно е родило, вместо да бъде кастрирано. Е, после кажете, че не сме *** народ. Да отровиш невинните животни е голям героизъм.

67

kenef

преди 6 години

Къде е усмивката за "добрата новина"?

66

защо триете коментар

преди 6 години

Писах преди 10 минути мнение и го изтрихте, защо? Предложих на НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ,излъчила този материал, като им е мъчно за кучетата да си ги вземат вкъщи или да извикат хора от ,,Еко равновесие",които да проверят дали кучетата са болни или опасни за хората. Питах защо не е направена проверка в Драгоман имало ли е нахапани хора от тях. Ако е така публикуваното заглавие,, НЕчовешко" е прекалено. Ако държавата не е искала да се намеси, хората са стигнали до това решение.Помислете ако нахапят ВАС????

65

Анонимен

преди 6 години

Кучкарите прекаляват

64

елате

преди 6 години

елате във велико търново - осигурявам ви храна и подслон - условие - за 30 дни да ликвидирате освирепелите глутници кучета - стъмни ли се - със зор се прибираш на кв.Пишмана, чолаковци и Картала. Идвайте!!!!!!!

63

Анонимен

преди 6 години

Стига сте вайкали по кучетата. Кучкарите прекаляват.

62

Ристу

преди 6 години

Нечовешко е да има кучета по улиците, които да хапят хора.

61

Анонимен

преди 6 години

Проблема е, че Картофената принцеса от години не ди върши работата. Явно влизат пари от ЕС, крадат се, а кучетата си се възпроизвеждат безконтролно. Хапят, разнасят болести чрез фекалиите, ограничават правата и свободата на човека. Да не смееш да се прибереш вечер, защото кучетата си пазят територията!!!!! И това е, защото побъркани самотни лелки хранят безпризорни ***/сове, чувстват се защитени от тях, имат власт на глутницата и така плашат другите. В Букурещ кмета изтрепа всичката гад.

60

Анонимен

преди 6 години

***, *** ултра *** народ. Цъка фейсбук но не се сеща да потърси организации, които приемат такива кучета, осиновяват ги в чужбина. Незнам дали решението е затвор, защото този *** народ ще препълнени затворите и пак няма да се осъзнае защо.

59

Анонимен

преди 6 години

юот някой го било страх от кучета и дай да тровим... мен ме е страх от хора и утре отивам ви тровя хляба в магазина да са натръшкате всички на изхода

58

Анонимен

преди 6 години

До Като няма властосвен нечовешко е опасно за хората които си гледат кучетата и плащат данъци за това. защо моето куче трябва да го отнася затова че общината не си върши работата?

57

Като няма власт

преди 6 години

Това може да е нечовешко, но и да те нахапе пуснато на свобода куче съще е нечовешко. Затова хората са измислили властта да се се справя хуманно с такива проблеми. Но властта си пита ушите дали да се справя с проблема, а други правят пари от него. Така че хората се виждат принудени да вземат решението в свои ръце. Жалко е, но е нормално развитие на нещата. Едно са Западните Балкани, друго е Западна България

56

Тереза зМей

преди 6 години

С Новичок. Веднага ще ударим Сирия в коалиция със Сащ и Франция.

55

Анонимен

преди 6 години

До 60тия кучета дет се разлагат ти ли ще ги събираш от улиците после? ако го видя да хвърля отрова безконтролно по улиците ще го накарам да я изяде от земята

54

До реалист

преди 6 години

Абсолютно си прав, и виждаш как ти слагат минуси същите тези озлобени и озверели хора! Казваш истината! Избиват се за имоти, пребиват се с колове ако си отнемат предимство на пътя и още хиляди примери за деградацията на този народ! Сега казват "браво" на двама психопати които тровят животни, а на коментари като твоят, слагат минуси! Не знам в кой момент този народ се превърна в пасмина!

53

(-_-)

преди 6 години

Новичок?