13

до 13

преди 6 години

На запад хората имат права и никой не го интеесува какво ще стане, правата на хората са над всичко разбра ли бе гьонсуат ако искаш се трепи после, а сега си един невъоръжен безправен роб.

12

Анонимен

преди 6 години

Работата с оръжията в щатите не е толкова проста колкото някой тук си мислят. Нещата имат много по-далечна история когато заселниците са разчитали изцяло на себе си за защита на семейествата си и на земята си. Тези неща са останали с времето и не е толкова просто да бъдат отменени. А тез които искат оръжия и в България... ако подобен закон влезе тук, до седмица максимум ще сме се изтрепали.

11

мен

преди 6 години

Тръмп, обичаме те, ела в България и прокарай един закон за оръжията, подобен на американския. Обещаваме да не гърмим по теб. Веднага бих си накупил пушкала за 1500-2000 $.

10

ТРЪМ ФОРЕВЪР

преди 6 години

-- Трябва всяко детенце навършило 5 годинки - да има право на пистолет- за да стреля по Ал Кайда или тъмнокожи или бели расисти ) ХМ ! Живеем в Супер Демократична Държава Все пак ! ))

9

Факт!

преди 6 години

Прав е Тръмп всеки трябва да има право да се защитава а не само алах акбаровци с автомати купени на черният пазар да трепят когото си искат.

8

Боли,а?

преди 6 години

Но Истината е че Тромпета се Възхищава на Путин - що ми се гъбаркате с минусчета?!

7

Анонимен

преди 6 години

До 7 ми то от печалбата се плаща се плаща на чиновника

6

анонимен

преди 6 години

впк на сащ назначи трьмп за президент и тои от пьрвия ден се занимава само с прдажба на орьжие а родителите на избитите деца да пият по една студена водаи да мислят когато наближат избори сега да му дадат и нобелова награда за мири циркьт да е пьлен

5

Що Ястребите

преди 6 години

мразят издън душа Тромпета? Щото той се Прекланя пред ПУТИН -има ли кой да ме Оспори?!

4

Анонимен

преди 6 години

До Hafen die WahrheitПричините са липсата на наказания въведени от либерал-демократите.Да нека си има прoститутки,нека си има хазарт ,дори леки наркотици.Но за убийства,кражби,побоища и изнасилвания наказанията трябва да са много тежки и да бъдат изпълнявани бързо.Малкият Хосе или Хабиб гръмва някой или го порва с ножът.От тук насетне ако опъне въжето или му бият инжекцията в рамките на седмица -две всичките му талибан приятелчета ще си вземат поука.Правиш така-умираш.А сега кво?Лигавщини.

3

Анонимен

преди 6 години

Тръмпи работи за Путин. Иска говедарите да се самоизбият.

2

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Ей този съвсем изпркА! Във всяко училище военна охрана!? Това да не му са секретни обекти? Вместо да "бие" причините, той атакува следствията!

1

Анонимен

преди 6 години

Най-разумно е и да има смъртни наказания и за непълнолетни убийци.Разбира се обществото е прекалено извратено за такива мерки.Те искат престъпниците да се разхождат спокойно и необезпокоявани.