38

тя

преди 6 години

Кой мислите , че уби Георги Марков?Той бил разочарован от т. н. тяхна демокрация и преди да напише нещо по случая ,айде чадър с отрова - типично за убийствата в Англия!

37

Анонимен

преди 6 години

Къде са доказателствата за вината на руснаците???

36

Истина е

преди 6 години

До Анонимен 27Не прилича, а е същото: едно скалъпено, безпочвено обвинение.

35

тя

преди 6 години

Хора внимавайте , когато ходите в Америка и в Англия , защото не се знае за какво ще ви употребят !Даже и в България , ако работите за тях , пак не ви е сигурно положението!

34

тя

преди 6 години

Арабският свят беше добър за местното население , имаха си всичко , живееха добре , канеха специалисти от Европа в строителството , образование , здравеопазване и в нкои отношения там хората жевееха по- добре и от нас! Сащ обаче решиха да им вкарат "демокрация" , която разруши тези страни и загинаха хиляди !Не може живота от една страна да пренасяш в друга !Това янките явно не ги интересува!

33

Анонимен

преди 6 години

Путин, спри да даваш на агентите в британски служби хапчета за оглупяване.

32

X

преди 6 години

На всички стана ясно колко са плоски ингилизите

31

Анонимен

преди 6 години

По какъв точно начин определиха количеството като 10 гр. - някоя врачка им е гледала на боб ли?----След като са остъргали дръжката са го претеглили.....

30

Анонимен

преди 6 години

И после защо хората по света харесват и вярват на Русия,вижте запада какви провокации и поводи за войни прави,кой нормален човек ще иска война?

29

Анонимен

преди 6 години

По какъв точно начин определиха количеството като 10 гр. - някоя врачка им е гледала на боб ли?

28

Гaвaрит Мaсква

преди 6 години

Ние селяните патриоти, който изкачваме Шипка всяка година носейки руски и съветски знамена ... и чат-пат някое българско ако е останало ...настояваме за незабавно връщане на комунизма и присъединяване на България към СССР !ако народа и градската интелигенция се противят - незабавно да се викат на помощ зелените човечета на Путин.Гaвaрит Мaсква

27

Анонимен

преди 6 години

до РИА новостида ги питам като са превеждали от английски и от тяхните мерни единици, дали не е по-добре да се използват милилитри или литри за течност

26

Анонимен

преди 6 години

Това почва да прилича на историята с оръжията за масово унищожение на Саддам Хюсеин.

25

ей хора

преди 6 години

САЩ все още не са унищожили своите БОВ както трябваше да сторят с подписването на договора с Русия който в срок унищожиха своите БОВ?!защо това не се коментира?

24

Анонимен

преди 6 години

Може да е било в личните резерви на стария Скрипал. Дъщерята го посещава, решила да изчисти, намерила нещо да лъсне бронзовата топка на вратата и ей беля.

23

Анонимен

преди 6 години

Тия вещества неслучайно се наричат "оръжия за масово поразяване". Те не засягат точно двама избрани човека, а нанасят поражения върху множество хора в района, където са били употребени. Само че в Солзбъри масово поразяване няма - при това от количество, което както твърдят може да убие стотици хиляди.

22

тя

преди 6 години

Наистина образователната система в Англия е много ниска , агентите им една лъжа не могат да поднесат "достойно" !

21

Бай Иван

преди 6 години

Обяснете го на истеричните тъмносини *** това ,които само при споменаването на думата Русия изпадат в истерия като 13-годилна ученичка в цикъл ;) !!!

20

Опорни точки

преди 6 години

Ние селяните патриоти, който изкачваме Шипка всяка година носейки руски и съветски знамена ... и чат-пат някое българско ако е останало ...настояваме за незабавно връщане на комунизма и присъединяване на България към СССРако народа и градската интелигенция се противят - незабавно да се викат на помощ зелените човечета на ПутинГоворит Москва

19

ужас

преди 6 години

И света очаква от тази межд.организация да контролира химическите оръжия?ами вижте шефа и какви глупости приказва той е пълен некадърник,пионка....