68

Анонимен

преди 6 години

Преди три месеца, на втори февруари, министърът на транспорта в кабинета Борисов Ивайло Московски предизвика инцидент, в който загина невръстно дете.Министърът остана на поста си, все едно нищо не се е случило. Прокуратурата и следствието вече три месеца не дават никаква информация по случая. А и медиите изобщо не смеят да попитат. По всичко изглежда случаят ще бъде потулен, както сме свикнали в нашата не-държава.Омерта по законите на Мафията.Разбираемо е защо министър Горанов негодува срещу обвързването на еврофондовете с изискването за Върховенство на Закона.

67

БСП лъже яко

преди 6 години

Аз не мога да разбера защо БСП не върне 12-те милиона лева, които е спечелила на изборите от бедния български народ, а връща само 600лв. Това е смешно и жалко. Ето това е демагогия. Комунистите го играят "загрижени" за народа вече повече от 100 години. А народът си е все беден, Защо ли е така...

66

Патриот родолюбец

преди 6 години

Който нарича народа ми "овце",е враг на България и ако някой ден дойде в ръцете ми властта,ще го накарам да отговаря за това!

65

Герчо с тамбурата

преди 6 години

И аз смятах,че сред тези хора ще се намери един, който ще закупи ,,Евангелието на Васил Левски,, в полза роду, а то всички се оказаха ,,дренки от един дол,,Жалко!

64

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 41Глупости! Костов не положи никакви усилия да рестартира икономиката. Той само разпродаде на безценица. Това беше криворазбраната му приватизация.

63

Го4о

преди 6 години

Тази слива от крушовица не разбра ли че от нея НИЩО НЕ ЗАВИСИ и ако си запуши устата, работите в България ЩЕ ПОТРЪГНАТ!

62

Анонимен

преди 6 години

Ох, милият Красимир Велечев ....огромната част от народа работи за 600-700 лева при 20 дена платени, а по фирмите - и за 5 и радост би се сменила с него. Тези които са на държавна работа също нямат бизнес но работят за 600 лева, а не за 3500, тези които са във фирма си докарват най-много до 1000 лева, освен ако не са юрисити ли IT специалисти, а и тогава е съмнително че ще надхъвлрлят 2000. Горкият той е ОБЕДНЯЛ с 3500 на месец. Наглец!

61

Iceblast88

преди 6 години

3. Субсидии - премахване на субсидиите! Да разчитат на членски внос. Нали уж имали толкова % подкрепа. Значи имат по 1 мил. симпатизанти, по 1 лев на месец от всеки това са 12 мил. лева. Ето ви пари за партиите!4. За почивката - почивките им да са така както е заложено в Кодекса на труда. Колкото право на отпуска има един работник, толкова и 1 депутат. Те са на работа, а не на курорт. 5. Сами да си плащат транспорта до избирателния район ( не, че някога са ходили при хората които ги избират)

60

ангел

преди 6 години

*** си отдъхна , на това и се надяваше , ало-о-о , народа иска да се откажете от АМНИСТИЯТА , която си гласувахте за приватизационните престъпления за 5.5 милиарда , я оставете кокошкарския популизъм !!!!!

59

Iceblast88

преди 6 години

1. Бройката депутати нужна на България - просто парламента да започва да спазва законите които сам гласува и всеки депутат не явил се на работа 3 дена да се уволнява дисциплинарно както е заложено в закона. На края на мандата ако са останали 10 депутата следващия парламент е от 10 депутата. И ще се види много бързо точно колко депутата ни трябват.2. Заплатите - заплатата на депутата трябва да е колкото е средната работна заплата + когато се налага ремонт на закон, да не им се брой като раб. ден

58

Анонимен

преди 6 години

"Вчера ГЕРБ предложи промени в Закона за държавния бюджет за 2017 г., с които партийните субсидии да бъдат намалени до 1 лев на получен глас на последните парламентарни избори."- "БСП се обяви против намаляването на партийната субсидия от 11 лв. на 1 лв. на глас"Боже , колко лицемерие събрано в една личност.

57

Анонимен

преди 6 години

По-долу гepберунгелите реват нещо за/против субсидиите. Ами герб защо не предложат ДА СЕ НАМАЛЯТ СУБСИДИИТЕ???

56

Анонимен

преди 6 години

Един български депутат трябва да получава над 10000лв., под такава заплата е срамота и цинизъм, червените *** да се радват, че са в парламента, че другия път ще го гледат отвън.

55

Анонимен

преди 6 години

Тя на това е разчитала, ако имаше и най-малък шанс да се приеме самата тя щеше да е против.

54

Анонимен

преди 6 години

Много нагла и безочлива, спомням си как се противопоставяше на намаляването на субсидията до 1 лев и то при положение че там имаше и референдум, и сега съшата тая безсрамница разтяга лукуми за намаляване на депутатските заплати, обаче и дума не обелва за намаляване на партийните субсидии

53

Анонимен

преди 6 години

Герб непрекъснато тръбят : Положителен ръст на икономиката ,намаляване на безработицая, "добър'' за кабинета ,евроинтеграция прекрасна....а в действителност защо стандарта в България е нисък. Само лъжи от устата на политиците ,герб са 1-ви ,след тях всички останали.Излиза ,че най-голямото зло си остава герб с маниполациите.

52

общински

преди 6 години

Тая тетка ако млъкне е най-добре.Като лае ги сплотява.И без дрънканици се вижда,че са пътници.

51

Andreshko

преди 6 години

Щом стане въпрос за увеличение на пенсиите реват,че няма пари,а техните заплати се увеличиха с 600 лева и на всяко тримесечие пак увеличение...Всички тези *** в Парламента за изхвърляне.

50

Анонимен

преди 6 години

Аз мисля, че когато някой предлага такива неща и не може да го прекара чрез гласуване, да даде личен пример!ПГ на БСП да дарят ,,надбавката''.Преди Баце се изцепи за 0 /нула/ лева субсидия за партиите.Ами неговия Герб да се откаже от субсидията! Но никакъв подобен жест няма да бъде оценен.Пример - Стела Банкова и Минчо Христов! Не мислете, че ако Корнелия се откаже от бизнеса си и стане клошарка ще събере повече гласове.Огромно напротив! *** аресва айдуците!

49

Анонимен

преди 6 години

БСП са лицемери ,ала Герб и управляващи заедно с дпс-то са егоисти и робовладелци