83

Анонимен

преди 6 години

До ИвоОт ескалацията на този проблем до днес се появиха няколко версии относно причините за заминаването на жената - първо беше тежка измама, после премина в заблуда, а днес прерастна в приятелска група, предприела пътуване до някъде си. Но пак казвам - не е това същественото - не чух веднъж някой да каза, че съжалява, че поема отговорността за случилото се. Напротив, мантрата е: "Всички българи са ***, без мен, майка ми и баща ми, също така са ми длъжни."

82

Иво

преди 6 години

До 85 - казусът е сложен. Виждам, че не го следите щом се чудите какви са другите хора дето са се присламчили покрай тях. И все пак благодаря за това, че успяхте за разлика от много други коментиращи да си поднесете различното мнение спазвайки някакви морални граници и с маниер повече насочен към съчувствието отколкото към осъдимост.

81

Анонимен

преди 6 години

Blagodarya za otgovora vi Ivo.Az izkazvam moyata pozitzia kato chovek.Ako az imah rakovo bolen rodnina ili priatel za nishto ne sveta ne bih go posuvetval da putuva na takova dulgo razstoyanie.Shtah da go posuvetvam da si ostane v kushti i da prekara poslednite dni ili mesetzi ot jivota si s blizki i priateli.Tryabva da se pravi pretzenka na riska.I kakva e tazi delegatzia s neya?Jenata nalu uj otiva da se lekuva?Bi tryabvalo da e sama sus muja si.Tezi kakvo sa se prislamchili?

80

Иво

преди 6 години

Reality pill - референцията ми е към лекарят и неговата експертиза, а не мястото където ги дава. Дали го вярва това което казва за алтернативната медицина или прикрива грешките на Гала от миналото не го знаем нито аз нито ти че да спекулираме с такива изказвания. Беше тръгнал да ми разказваш че някой е заблуждавал някого относно причините и целите за които са били необходими средства. Ще си довършиш ли мисълта или просто си подмяташ разни неща колкото да се намираш на работа?

79

Анонимен

преди 6 години

И като я докарат в коя болница ще я настанят? Преди време имаше жена в по-добро състояние и никъде не я приеха, защото не можеха вече да и помогнат.

78

Иво

преди 6 години

До 81 - д-р Константинов се изказа в качеството си на лекар и директор на Онкологията. Не, той не е лекуващия лекар нито познава Теодора лично. Видеото не се отваря защото сайта реже линка и маха .ком разширението. Добави го и ще тръгне. Интересна позиция изказва с която тукашните "експерти" явно не са съгласни.

77

123

преди 6 години

Понякога пътят към ада е постлан с добри намерения.Пожелавам на това момиче да прегърне децата си.Дано има още време със тях.

76

Reality pill

преди 6 години

До ИвоА съвсем случайно да ви хрумва, че този гост на Гала има роля в защитната стратегия на продуцентите на предаването, които се опитват да излязат от *****, в които сами са се вкарали с популяризирането на всякакви кукувици?!?Оставям настрана колко сериозно звучи референцията "в предеването на Гала".Има един основен принцип на духовната работа (и лечение, в това число) - отбелязан от някого по-долу, а именно: поемането на отговорност. Тук се забелязва пълната му липса.

75

Анонимен

преди 6 години

хм... колко е лесно сега да се възмущаваш и да обвиняваш - ами с какъв акъл тия хора, както се оказа - нейни приятели, се юрнаха с нея по врачки на май.на си, като и знаят състоянието...

74

Иво

преди 6 години

До 73Не си чул мнението на лекар, защото не си слушал достатъчно. При Гала в На кафе беше изпълнителния директор на УСБАЛО д-р Стефан Константинов. Дори и той - директора на онкологията не си позволи да критикува семейството а изрази разбиране за това което са направили. Дори и той не си позволи да отхвърли така крайно като вас алтернативни методи за лечение за терминално болни. Но вие тука сте най-големите експерти нали - ето да го чуете https://vbox7/play:711a274d1f

73

Иво

преди 6 години

Reality pill, какво точно визираш под "заблуждаваш някого относно причините и целите за които са ти необходими средства"? Коментирах достатъчно хора с мнение, че е безотговорна, егоистична, *** и заслужаваща съдбата си. Нямам желание и намерение да споря с всеки инакомислещ. Просто обръщам внимание на най-ярките прояви на простотия и озлобление.

72

Reality pill

преди 6 години

До ИвоИнтересно е как от всичко написано по-долу, голяма част от което е наистина смислено, на вас ви резонира само темата за парите?!? За останалото сте като тефлон. Защо не помислите върху това наблюдение? А, и още нещо - когато заблуждаваш някого относно причините и целите, за които са ти необходими средства, които очакваш да получиш напълно безвъзмездно, как се нарича?

71

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПросто никой не ги е питал. Качили са се и са заминали.

70

Анонимен

преди 6 години

Zashto ne chuhme mnenieto na nito edin lekar do sega.Bulgarskite lekari koito sa ya lekuvali v BG zashto ne kajat mnenieto si dali e opasno da se putuva i kakvi sa riskovete? Vyarno e ima meditzinska taina no taka ili inache veche znaem dostatuchno.I drugo se chudya kak e dopusnata na borda na samoleta predvid sustoyanieto i.Ako e v terminalna faza bi tryabvalo da lichi che jenata ne e dobre.Kak lekarite sa dopusnali da putuva.Nyama li himioterapia,nyama li radioterapia?

69

nina

преди 6 години

Рабрах съвсем случайно от майката,след като се заговорихме.Обсъдихме с капитана на полета и той реши да свали семейството.Защото след като излетим,ако нещо се случи,отговорността е наша.Майката се разрева и със сигурност ме намрази.Но по-добре това,отколкото да има мъртво бебе на борда.Бивша стюардеса от ЕК

68

nina

преди 6 години

До близките на ТеодораДа,всеки един човек ще направи всичко за любимия човек,но моля ви,проверявайте предварително как толкова дълго пътуване би се отразило на болният човек-това са минимум 15 часа,с прикачването,часовата разлика,налягането горе и тнт.Енергийните лечения на въпросния бразилски шаман няма въобще да обсъждам,защото това са пълни глупости за мен,заболяването на момичето е сериозно и тази екскурзия определено е влошила състоянието й.Аз самата имам случай,в който свалихме бебе със сърдечна операция,направена преди седмица.Нямаха бележка от лекар,че могат да летят.Рабрах съвсем сл

67

Анонимен

преди 6 години

До ИвоПо-добре е да има принципи и правила, отколкото да се чака на добри хора да датат пари. Ако случаят не е един, а 100, пак ли само на дарения? Създаването на лична отговорност за собствения живот не е коравосърдечие, а напротив, мисъл за общото

66

Иво

преди 6 години

И каква поредна драма в коментарната секция. От "аз пари няма да дам за тая" стигнахме ново дъно с "върнете парите на хората". Сякаш някой ги е откраднал на първо време. Завистта и злобата, че за два дни се намериха добри хора да съберат необходимата сума направо ви подлудява нали? Пари не дал ама сметка държи за чуждите. За щастие добрите хора са хора на действието, а не на приказките. Те правят чудесата напук на всички "доброжелатели".

65

Анонимен

преди 6 години

За болни в терминален стадий в някои държави има асистирано самоубийство-само за това бих дарила пари, но не и за екскурзии.

64

Анонимен

преди 6 години

Пфу , ама тя била и в кома, четвърти стадий на рак, с разсейки в.мозъка - т.е. терминален случай. От къв зор трябва да я връщат в България -нито може да се сбогува, нито нищо. По -евтино щеше да излезе да й транспортират урната. А вместо да харчи луди пари за шарлатани, щото е решила че тя не трябва да умре, щото е единствена и неповторима, да ги беше оставила на детето си. Аман от егоисти.