109

Б.Б.

преди 6 години

Българина пари има не го мислете и двойно сега да качим тока утре 100 чиляка ще врякат пред парламента и после пак ще плащат !

108

Handel

преди 6 години

Да им пратим Боко и кумата да им оправят енергетиката, пък ще видят те евтин ток!

107

Анонимен

преди 6 години

Хайде софиянци, стига сте писали глупости тук а си тръгвайте по родните места за празника, че днес държавната администрация е макс до 15ч на рабта.

106

ХХЛ

преди 6 години

Те там са бедни бе, нека да им е евтин тока и храната.А и заплатите за тва са им големи, понеже са бедни завалийките. Нямат си растеж, нямат Бойко Борисов, нямат си Цецо..........нямат си ГЕРБ

105

българин

преди 6 години

то има ли медия в българия която да отразява новините както трябва всички лъжат подвеждат и манипулират читателите медиите са непрозрачни и обективни но най вече маниполативни

104

Поручик Балканец

преди 6 години

Надигнаха цената за вътрешния пазар, за да компенсират ниските цени за износа, окупиран от фирмите на някои "добри техни другари". Демек да субсидират печалбите на някои партийно обвързани (кухи) посреднически фирми.

103

Анонимен

преди 6 години

Търгуваната на свободния пазар ел. енергия в България до към октомври 2017 година беше в рамките на 33-35 евро за мегават, после дойде незнайно от къде някакво шоково увеличение, защото се били вдигнали цените на борсите. Като цяло стара новина, късаеща изцяло бизнеса, които реално купува ел. енергия от свободния пазара, баба Пена от Вълчидол и Пешо панелния анализатор това изобщо не го засяга.

102

Анонимен

преди 6 години

До ехххЕ кога пък в последните 10 години са вдигани данъците в България или ти просто си пишеш, ей така за да освободиш насъбралата се простотия в теб!?

101

Анонимен

преди 6 години

Днес.бг смешно-глуповати сте с тези манипулативни статийки! Вземета да напишета поне веднъж цялата истината, а не полуистини и откровенни измислици. Това са осреднени цени на търгуваната ел. енергия на свободния пазар. Да се прави съпоставка с контролираната от държавата цена с включен пренос в България е признак на безнадежна простотия!

100

Анонимен

преди 6 години

До Пенсионер510лв. е бруто,което ще каже че взимат заплата чисто под 400лв. ;)

99

Датчанин

преди 6 години

Ха-ха, седнали да коментират Дания.Ако знаете колко сте далече от Дания. На светлинни години.Гледайте си тука ко-чин-ката и Тиквите, дето ви управляват.

98

Анонимен

преди 6 години

А ние сме износител, но само от АЕЦ-а, иначе "внасяме" за нас от Американските ТЕЦ-ове! Да е жив и здрав Костов до девето коляно!

97

Анонимен

преди 6 години

За 2017 ел.енергията от вятърните турбини в Дания е 43%.Стандарта и мисленето са други. Заплатите са други. Данъците им не са плоски и те са други. Но и те са хора и се справят някак си.

96

Пенсионер

преди 6 години

Коко ,който взима 200лв пенсия кога се е пенсионирал и с каква заплата? Който взима 500 лв. заплата какво работи като минималната е 510 ?Защо обобщаваш своя мързел със всички българи. Аман от мързеливи и необразовани интернет герои-пубери. Днес нормален работещ човек не се пенсионира с 200 лева. А работещите крият реалният си доход ,заради по малки осигуровки.Така че на всички е ясно че това което си написал е една пуберска измишльотина.

95

еххх

преди 6 години

В България ситуацията е такава ,че се вдигат цените и се правят по европейски модел само на нещата които устройват управниците да "лaпaт" повече пари.Боко тиквата излиза и казва "Вдигаме данъците толкова,защото в Европа е така"..Да ама в Европа взимат по 4-5к евро заплата ,а тук заплатите не мърдат.Управниците вдигат глоби,данъци,ток ,храни и прочие ,защото така трябвало нали ,за да може едни господа да присвояват повече ,но заплатите НЕ МЪРДАТ.

94

Анонимен

преди 6 години

Ако ползваш друг вид източник на захранване то цените за 1 киловатча(средно)са следните: Природен газ 0,80 йоре(около 1 крона). Нафта т.е.(котел) 1 крона. Пелети 0,30 йоре(половин крона).

93

????

преди 6 години

Тока е скъп на едро, щото едни директори, комисии, провсъюзи, министри и т.н. трябва да живеят като "царчета". От 89 година насам що "бизнесмени" и "олигарси" се пръкнаха, благодарение на "Мини Марица Изток"! На всичкото отгоре предприятието е в огромен дълг!

92

1948

преди 6 години

Абе той тоя Португал тези писания ги има за домашно,от Шуменския т.р.о.л кръжок. Той не е виновен ,все някяк трябва да преживява.И когато нямаш много мозък,избираш този начин. Още един бъдещ ,хленчещ, социално слаб.

91

KOKO

преди 6 години

TOKA V SKANDINAVSKITE DARZAVI-PO EFTIN OT BALGARSKIJAT-TOVA E VJARNO.SKANDINAVEZA POLU4AVA NORMALNO 3000-4000 EVRO I PLASHTA EFTIN TOK.BALGARINA VZIMA OT 200 VEVA PENSIJA DO 500 LEVA ZAPLATA-LEVA,NE EVRO I PLASHTA VSI4KITE ZA TOK.BALGARINA SLRD TOVA,ZIVEE OT ,,SVETIJAT DUH,, A,SEGA DA VIDIM IMA LI PO IZMISLENA DARZAVA V SVETA.ZATOVA NI SMJATAT ZA IZVANZEMNI,ZASHTOTO SAMO TE MOZE BI SE OPRAVJAT V TAKAVA SITUAZIJA-BALGARSKA.

90

void

преди 6 години

"Следват я Гърция и Португалия с цена от 60,50 евро за киловатчас."За мегаватчас. Иначе да са фалирали...