4

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 2Някои са си клатили краката, други са се изгърбвали от работа. Но и едните, и другите редовно са си правили пенсионните вноски. Държавата обаче е използвала тези пари както й скимне. Включително и за да строи детски градини, докато ти си била малка.

3

Анонимен

преди 6 години

Нали "60" е "новото 40", *** како?Нали затова се увеличава пенсионната възраст?Няма защо ти да определяш какви дейности са нужни на възрастните хора и кой как да ги финансира!Правилните ходове са ясни, но не се прилагат. И ти не ги предлагаш!Нормални заплати; индивидуални пенсионни партиди, в които само размерът на минималната вноска да е задължителен; добре организирани служби към социалните - специализирани да обслужват само възрастни хора.Засега им вдигнете пенсиите с по 200-300 лв.Това е

2

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1А БСП да не забравят, че в тая държава освен пенсионери има и млади хора, които хранят пенсионерите, които цял живот са си клатили краката и от 1944 до 1997г държавата фалира 4 пъти заради тях а сега ги хрантутим и все искат и искат и все за тях няма и все не им стига.

1

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ да не забравят,че пенсионерите са 2,5 милиона.Т.е.2,5 милиона загубени гласове за бездушната управляваща партия.