56

реро50

преди 6 години

Много сте силни,груби и цинични,когато сте анонимни...

55

Анонимен

преди 6 години

До ВасилевЗащо си мислиш, че не е познала?

54

Василев

преди 6 години

Баба Ванга как така не позна, че българската индустрия, ще бъде приватизирана една част, а друга унищожена, а селското стопанство в колапс!!!Е гати и пророчицата, щом не може да познае, че от държава ще станем васална провинция!!!Агент Карсън Майлс!ЦРУ!!!!

53

Анонимен

преди 6 години

Къде го руския цар бре ? Онова жуже ли е цар ? Хаха

52

Ванга

преди 6 години

Виждам два отбора с Б на финала !!! Ураааа, България ликува. В деня на финала - Баджо срещу Бразилия.....

51

Анонимен

преди 6 години

ВАНГА-РУСКИЯ ЦАР ЩЕ ОСВОБОДИ СВЕТИТЕ ЗЕМИ И БОЖИ ГРОБ ОТ ПОГАНЦИТЕ(ЕВРЕИТЕ).......Е КАК Ж И ДО В Е Т Е НЯМА ДА БЪЛВАТ КАШЕРНА БЪЛВОЧ И ОТРОВА СРЕЩУ ВАНГА. ...

50

Суета на суетите

преди 6 години

Липсата на духовни ценности, вакуумът в културата докараха жени като ванга на пиедестал. България е оцеляла и я има благодарение на вярващи и предани люде, които изпървом са били вярващи в Бога, а след това българи. Благодарение на тях сега ни има нас. Прадедите ни са отивали на война и се биели по бойните поля за нас. Знаели са, че и да умрат, са умирали за Бог, Цар и Родина. Нима мислите, че църквите ни тогава и сега са били пълни с пcиxoпaти? Помислете пак...

49

Анонимен

преди 6 години

До пекан мошеникПрав си ! На наивния човек трябва да му се разбере слабото място и тогава той сам ще даде парите си , въобще няма нужда да го крадеш ! Например , ако е вярващ и има някакви проблеми , ще се представиш като гадател , ясновидец ! Ако наивникът иска да работи в чужбина , ще му се представиш ,че уреждаш работа в чужбина ! И прочие и прочие !

48

Зозо

преди 6 години

Продуктът на ДС и КГБ "Ванга", продължава да се използва за проруска пропаганда. За справка руските хибридни новини, в които все руснаците са победители и др. подобни глупости!

47

Агджата

преди 6 години

Един тип отишъл на врачка. Звъни на вратата, от вътре се чува глас: -Кой е?Тоя й отговорил: -Еб/хта у врачката като не знаеш кой е!

46

Анонимен

преди 6 години

Невежия българин за това го управляват такива чудни типове като мутрата Буда

45

Анонимен

преди 6 години

До 43 "казала ще е ограбена" Те са много , какво едно име , като са много! Значи малко е познала

44

аз ги тествам

преди 6 години

ясновидците и ако не издържат теста ,не им плащам ! Взимам със себе си 5 кибритени кутии ,изхвърлям клечките и слагам в кутиите 5 различни неща ! Като отида при ясновидеца-гадателя , казвам му сега познай какво има във всяка кутия ! Ако не познаеш няма да ти платя ! Ти щом не можеш да познаеш какво има в кутиите пред теб ,как ще познаеш например къде се намира откраднатата ми кола ?!

43

Брат Вурст

преди 6 години

С риск да бъда циничен, госпожата сама ли е била в стаята ? Защото тази работа със забременяването, става с iban йе.

42

пекан мошеник

преди 6 години

В мошеничеството имаме една неписана теорема -наивният човек няма нужда да го крадеш , той сам ще даде перите си ,стига да му усетиш слабото място !

41

Анонимен

преди 6 години

Ех тая Баба Ванга, не спира и не спира да "казва" торкова години след смъртта си. Феноменално просто!

40

Анонимен

преди 6 години

Вервайте в шарлатани и после: Как да си дойда от Бразилия!Грубо, но е така!Комунистите искаха да заменят вярата в Бог с вяра в извънземни, разни Ванги и пр.. Сега пък, на фона на безакония, корупция и усрщане за безизходност, народът вярва в обещавани от всякакви мошеници чудеса. Живи и неживи!

39

Анонимен

преди 6 години

Аман от простотии! Толкова долнокачествена журналистика!

38

Анонимен

преди 6 години

Тралалария за това е последната дупка. Вместо да се хванат и изметат ония където ги лъжат се занимават с михале. Чекайте чудо от Ванга. То аслъ и бог да беше на тоя първобитен народ едва ли би могла да помогне.

37

до 35

преди 6 години

Брат ми беше 3и клас - живо и хубаво дете...редовно ходеше на кръжок народни танци...от нищото получи хемарогични обриви ( капилярите на ръчичките му изпъкнаха...и се образуваха тъмнолилави петна) не го болеше нищо ,нашите полудяха ... скочиха в колата и при Ванга - брат ми беше спал на бучка захар...бабата нищо не позна! Оказа се - ( след изследвания с куп връзки в правителствена болница) рядко екзотично бъбречно заболяване от рода на нефритите.Бабата нищо не позна!