28

Ганчо

преди 6 години

АТВ-тата са също толкова опасни, колкото пистовите и кросовите мотори. Без книжка и без акъл да се качиш на такъв тип МПС си е голям риск. Не се ли изисква Б или Б1 за да караш АТВ? А полицаят отишъл да я предупреждава?!

27

Анонимен

преди 6 години

АТВ на чист майчин език означава Ол (опа, тука О вместо А, ама карай) Терейн Виъкл. Кво не разбирате бе, не сте никви американци! То сега само смoтльовците използват български, всичко модерно е американско.

26

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Кашик ли си 18-ти? АTV- All Terrain Vehicle"---Не, артилерист съм. Знам и какво е ATV в случая (има много значения). Въпросът ми беше шегичка към сайта, затова съм го свързал и с тяхното "братя Славейкови" (!?) от преди няколко дни. Даже помолих да ми кажат кой от двамата е по-големия брат и как му е малкото име. Не ми казаха. :)А, иначе, благодая ви за отговора. И не се обиждам на "кашик". Бъдете жив и здрав! :)

25

Анонимен

преди 6 години

Е кво толкова са се молели? По-добре да се помолят за себе си и близките си вместо за чуждите ненopмaлници. Аз редовно виждам деца на по 5-6 г. да карат атевета, ама не се моля за тях - който оживее...

24

Анонимен

преди 6 години

До БерлинТова пиян руски мужик ли е дето се е забола във дървото или последователка на Бони и Клайд и Чък Норис, Джони Маклейн който скачаше от небостъргача Накатоми по потник и подобни западни дрогирани мужици ?

23

Анонимен

преди 6 години

Без книжка, без каска и предпазни средства, без регистрация на АТВ-то..... Само на мен ли ме е жал повече за дървото ?

22

Берлин

преди 6 години

Това ли е американската мечта да се наплюскаш със банани и да се зaсилиш със бързото си возило към някое крайпътно дърво. Tова ли са тъй наречените евроценности.------------Не, това са ваши балкански ценности, които се изповядват и от пияните мyжици в Мaтушката. В цивилизована Европа това го няма, вярвай ми.

21

давид

преди 6 години

да благодарим на Господ че сие прибрал една вересия. Ликувайте селяни

20

Анонимен

преди 6 години

А тб че то не бе ли това преди 20 години ко не и 30 антики у казармата трабант се едно

19

ми

преди 6 години

джуки, цици, лифтинг, чупки и стойки във ФБ, богат чичо или плоскоглава мутра в леглото, мозък около 2 грама и това е резултата.

18

Анонимен

преди 6 години

Кашик ли си 18-ти? АTV- All Terrain Vehicle

17

Мейстър Емон

преди 6 години

Дайте да и видим фейсбука.

16

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 6 години

Нормални изцепки на майните. Те са си диви от оно време. Дори са надминали шопите по простотия.Повечето от майните в града са със скопени мозъци и главите им са пълни с лешници

15

Анонимен

преди 6 години

Някой да ми светне лампата какво е това АТВ. Знам какво е SUV, Jeep, 4x4, AWD, също и "внеодорожник". Знам и артилерийските машини АТЛ, АТС, АТТ, ама това ...Да не е нещо като "братя Славейкови", дето беше писала една колежка? :)

14

Кратун

преди 6 години

Щото книжката щеше да я опази. Логика на селски милиционер - била без книжка и загинала.

13

Герой от Белене

преди 6 години

За подзаглавие бих сложил "Един уайт *** по-малко"

12

Герой от Белене

преди 6 години

Малко по-късно ще коментирам, сега устата ми е пълна с банани.

11

Анонимен

преди 6 години

Това ли е американската мечта да се наплюскаш със банани и да се зaсилиш със бързото си возило към някое крайпътно дърво. Tова ли са тъй наречените евроценности, къде са евроатлантиците да ни ги опишат, защо всички ги споменават, но никой не разказа нищо по-подробно и *** като мухи.

10

Анонимен

преди 6 години

Как ще оставиш 2-годишно дете сираче по този нелеп начин?Днес една УФСЪ какво ПТП щеше да направи с една Х3. Тъпачката въобще не знаеше в едно кръстовище кой е с предимство и кой не и тръгна да ме изпреварва. На косъм се размина челна катастрофа.

9

Анонимен

преди 6 години

Дядо Мраз от Москва с Шейната моторна, дето се заби нещастно случайно и едното му джудже загина? Ще има ли процес за джуджето?