121

25 годишен

преди 6 години

Малиии каква тройка ще си спретнем с тия двете, лесбийките включват от време на време и мъжко, иначе само от близ, близ не се живее....

120

Анонимен

преди 6 години

Също така някой може да им е платил, за изкарат нещата в България трагични. Стига конспирации, просто някакви лигли си опитват слюнката. Достатъчно е, че са ги снимали и са се опозорили.

119

АНОНИМНА

преди 6 години

Хора,някой им е платил на тия 2-те да се мляскат. Нали се задава Гей-Парад това е нещо като реклама. Може да се вживяват като новото Тату и ще запеят след 1-2 години. Игнорирайте ги. Те са го направили за пари,ако бяха наистина обратни на 14 щяха да се крият. Тези двете сигурно са от напусналите училище и затова не им пука.

118

тас

преди 6 години

Опасно става в метро или в трамвая.Да не си изтървеш билетчето .За бога не се навеждай да си го вземеш.Помоли друг да го направи ,а ти само гледай какво става.

117

пъдпъд

преди 6 години

ценностната култура на нацията и на модерното тъпо общество

116

Брейзърс

преди 6 години

Русата девойка е добра. Дайте продължение

115

До 120

преди 6 години

Никой няма да те пита, законът не забранява целувките публично, независимо дали между мъж и жена, жена и жена или мъж и мъж!

114

Анонимен

преди 6 години

Ако може да качите и клип с продължението

113

Анонимен

преди 6 години

Когато са две като тези съм съгласен, иначе не.

112

земела

преди 6 години

Всичко е с цел показване и скандал целта е да се покаже че може и така а старите ценности могат да бъдат пренебрегвани показвайки колко са нищи духом дават пример на други не толкова смели накрая любовта се свежда до секс в който духовното не присъства а само поквара и похот жал ми е за тези два индивида от женски пол защото след време ще разчитаме на тях да възпитават новото поколение на България и ще се чудим от къде идва моралното разложение корупцията липсата на чест и справедливост

111

Ястреб

преди 6 години

Като един изостанал турчин от азиатска Турция само да попитам - как напредват нещата в напредналата европейска българия?

110

дедо Пинто

преди 6 години

Аз не знам какво става в нашат мила Родина България, като гледам ежедневно колко много обратни резби са се навъдили и какви ще бъдат следващите поколения .......

109

Анонимен

преди 6 години

И това е по-важно от ЧЕЗ, КТБ, неработещата съдебна система и безогледното застрояване на Пирин / Черноморие...

108

Анонимен

преди 6 години

Мамо мила мамо мила! Вай анасъна вай вай вай вай ...Цъ цъ цъ цъ цъ цъ ... булгарийо булгарийо ...

107

сдф

преди 6 години

Ще си оправят ориентацията като нито едната не иска да стане силният пол и да носи пари, след като системата позволява на намерят някой спонсор от когото да заченат, да се разведат и да му вземат половината имущество и да живеят на негова издръжка и това също е вариант. Феминизъм в действие, 50 % от браковете са обречени на провал, а мъжете превърнати в роби на някоя баба.

106

неправилна преценка

преди 6 години

Това са дамите от Тату, които най-после са намерили спокойствие за любовта си в България, но верния страж на родината ги е издебнал и ги е снимал.

105

аха

преди 6 години

Голяма работа станало. Това е най-големия ни проблем сега. Две недорасли се правили на интересни

104

Анонимен

преди 6 години

Докато бугринът се интересува повече от задниците на хората (Парцалев), а не от безобразията в държавата, Българи няма да се оправи!Даже напротив, с неандерталското си поведение ще изгоните и малкото млади хора, които искат да останат тук!

103

какво ще кажете

преди 6 години

Господин Дмитрий Лазарович, верен страж на родината, тези две момичета с неправилна преценка на полова принадлежност, страшно много приличат на рускини.

102

и въпреки всичко

преди 6 години

Отрицателен прираст. Повече не ви трябва да знаете.