116

Анонимен

преди 6 години

Да са живи и здрави младите, а ние от село ще помагаме с каквото можем ;)

115

жеко

преди 6 години

до един там 230, съгласен съм с теб братле, но самото съществуване на такива индивиди в общесвеното пространство показва слабост на нацията за голямо съжаление явно нямаме топки медиите са като лакмус за този фактор

114

Анонимен

преди 6 години

Тия двамата са големи смешки,пък и много си приличат-и по акъл и по поведение.Хвани единия,удари другия.Абе търкулнало се гърнето,намерило си похлупак.

113

Анонимен

преди 6 години

Браво, Росен! Голям Мъж, голям Президент! Не като надупения на Кремъл потник, дето като види Путин на снимка кляка да си лови пръстите на краката.

112

Анонимен

преди 6 години

Тя е перфектната мишена - един от малкото районни кметове в София, който не е от ГЕРБ, КОМЕНТИРА ПРАВОЗАЩИТНИКЪТ АДВОКАТ МИХАИЛ ЕКИМДЖИЕВ.. пък останалите трима са в коалиция с ГЕРБ.

111

Пепо

преди 6 години

ОК, откраднал толкова много, правел си някакви игри, с цел лично облагодетелстване , и сега непрекъснато ни го хвалите-защо? Един пореден крадец на държавата-това е той и друго нищо! Пишете и за другите крадци, за другите, които докараха страната ни до това катастрофално положение, величайте ги и тях!!!

110

Анонимен

преди 6 години

Искам медиите да обяснят как се взема подкуп с нос и два сантиметра от външната страна на ръката. Като направят това откритие, вече и хората с увреждания ще могат да си пазаруват спокойно. Защо мълчат.

109

Анонимен

преди 6 години

Социологическа анкета - 44 процента от анкетираните определят ареста на кметицата на район като постановка.

108

Уууууу,

преди 6 години

На такива като Плевника,трябва да им се забрани да се размножават.....Да ги скопяват. Лично ще му помогна,с две четворки.....

107

Член

преди 6 години

И двамата работят в сферата на обещанията и светлото бъдеще...Жълтите списания ще имат материал за писане...

106

Росен скоро

преди 6 години

Пак е президентГрипена се оказа поредния русогъзолизец

105

Росен е пич

преди 6 години

Доста деца е направилЗа разлика от коментиращите тук рушки *** ;)

104

Анонимен

преди 6 години

По свобода на медиите сме на края на света. С такива важни новини, също се допринася за медийната несвобода. Целенасочено ни се навира в очите нещо маловажно и се укрива нещо много жизнено важно. ЧЕЗОВЕ, ЕВРО ЗОНИ И ДРУГИ БЛАГИНИ ЗА ОЛИГАРХИЯТА

103

Анонимен

преди 6 години

Медийната саморазправа с кметицата и мълчанието за даи-групата по 1200 евро на ден, това е половин милион евро на година. И връзкарите случайно са на свобода с гаранция от .....5000 лева. Защо спецсъдиите не са си дали отвед да гледат мярката на мъжа на колежката си, която нормално не знаела нищо за делата му?

102

Анонимен

преди 6 години

"В началото на октомври Плевнелиев обяви, че бракът му е вече история."Това го знаехме години преди да го обяви. Както и това, че бившата му слагаше рога и живееше при любовника си, докато тоя беше "президент" ако може да се твърди, че изобщо е бил такъв.

101

Анонимен

преди 6 години

Слави прави пореден олигархопроект, който да произведе поредната патерица на герб и герб да остане на власт. Кметицата без доказателства е в ареста, а групата на даяджиите се оказва избирателно в ареста - отвън са мъжа на спецпрокурорката и брата на главсека на министъра. Защо ли не се учудвам че най-коментираната статия е тази. Продължавайте да се оставяте да ви манипулират с еврото, като влезем ще се изхарчи от олигархията валутния ни резерв от 50 милиарда, десет ктбта.Референдум за еврото

100

Анонимен

преди 6 години

Уфффф!!! Стига! И какво от това, че щял да ражда?

99

Анонимен

преди 6 години

Застаряващата бръмчкалка подсигури старините. Още 18 години издръжка от втория балък :))))) Ама и Роско го разбирам. Тази кака му е показала мурафет, който преди е гледал само по телевизията :)))

98

Браво!!!

преди 6 години

Да са живи и здрави още българчета да правят!

97

Анонимен

преди 6 години

Браво Роска ! Покажи им на мишоците, как се правят нещата. Големи мъже тука, а жените им с мустаци :))))