49

Иво

преди 6 години

Само Теди знае какво ли не е опитала, когато лекарите се отказаха от нея и сложиха краен срок на живота ѝ. Вие драскачи анонимни хиляда пъти до сега щяхте да сте се се предали, защото имате психика на безгръбначно и тази новина щеше да ви унищожи на секундата. Но дори и на вас ще пожелая здраве, защото никой не заслужава нейните мъки...още по-малко заслужава тя плоското ви чувство за хумор...на гърба на умираща майка...СРАМ СТЕ!!! Няма обида в никой език която достатъчно добре да ви опише...

48

Иво

преди 6 години

Чета ви тъпотиите от позицията на човек, който познава семейството. Млади, умни, реализирани...висшисти по право с отличие и двамата. Не са наивници, не са ***, не отричат медицината. Опитаха всичко и се бориха сами и за две години не ги чух да се оплачат за нещо. Да не ви дава Бог да сте толкова отчаяни да знате, че имате броени месеци живот и повече няма да зърнете двете си деца, съпруг, семейство и приятели. Безмилостно е бездушието ви и затова няма дяволи дето да пазят БГ казана в ада...

47

Saki

преди 6 години

Всички които трябва да решат въпроса и имат правомощия се срещат,дискутират ,мислят ,привикват и т.н, но истината е че не им пука за бедната, болна българка и не им се дава лев от скъпоценния им бюджет за нея. Просто я чакат да умре и транспорта да е 100 пъти по евтин. След това от БГ консулството в Бразилия и Министерството на външните работи на БГ ще си пуснат месечните заявките за санитарни материали и тоалетна хартия на стойност 50хил.евро за одобрение към Министерството на финансите.

46

репортер

преди 6 години

Рак в четвърти стадий - медицината е безсилна в огромното мнозинство от такива случай. За съжаление, шарлатаните се възползват.Много тъжна история.

45

Анонимен

преди 6 години

съгласна съм че в отчаянието си всеки търси спасение навсякъде,да пази Господ!Но не мога да приема да хукнеш в другия край на света да търсиш врачки и баячки за това коварно заболяване!Като нямаш вяра в нашите лекари, поне да бяхте отишли във Франция,Германия,Турция.Както написа някой по-долу изглеждат интелигентни.Пиша това с огромен гняв,защото преди 2 години от тоя свят си отиде наша колежка,която смяташе че ще излекува своя рак открит рано,с билки ,медитация и гладолечение.

44

Анонимен

преди 6 години

едно е хомеопатията- ще ти дадът сиропче за 30 лева, няма да ти помогне, но няма да има и негативи, ....Не сте прав. Негатив от захарното сиропче няма да има, но последиците от това, че губите време докато хомеопатката ви баламосва може да са фатални за здравето ви.

43

Анонимен

преди 6 години

Костов е за затвора! Този продажник позволи на американците да изсипят бомби с "обеднен"? уран над съседите ни. Мислите ли, че и при нас не се отразява? В последно време много мои познати си заминаха в тежки мъки. Повечето от тях бяха прекрасни хора. Моля се само да успея да си изгледам детето, защото никой не е застрахован.

42

Анонимен

преди 6 години

Аз разбивам в какво отчаяние е попднала за да ходи на кристалното легло на Жоао, ама защо не си направи една застраховка за пътуване за 15 лева? Тогава нямаше да има проблем с връщането й. Иначе шансовете да се събуди не знам какви са според написаното

41

Анонимен

преди 6 години

Когато хората са отчаяни, са готови на всичко. Този човек толкова обича жена си, че на другия край на света е отишъл, само за да й помогне да живее. Поклон!

40

БОЙКО ГЕРБ

преди 6 години

ЦИТИРАМ: "Борисов ползвал правителствения самолет да се вижда с телето Бойка" ""Бистришките тигри" с правителствен самолет" "Борисов съвсем реши, че държавата му е бащиния. След като бяха пресечени мераците му да пръсне половин милион лева за ремонт на стадиона в Бистрица, се оказа, че шефът на ГЕРБ лично наредил аматьорският му отбор Витоша да се вози на правителствения самолет." МИ ПРОБЛЕМА Е РЕШЕН - БАЦЕ ЩЕ ФРЪКНЕ ДА ГИ СЪБЕРЕ - ОЧЕВИДНО НЕ МУ Е ПРОБЛЕМ

39

Анонимен

преди 6 години

Румбурак да вдигне самолета, тъкмо и Деса ще разходи трътка до Бразилия.

38

Анонимен

преди 6 години

Как може в това състояние да се юрне на другия край на света? Една българка я бяха открили мъртва в хотел в Аржентина. И тя тръгнала да се лекува при баячи.

37

GERB

преди 6 години

БОЦИ ЩЕ ГИ МЕТНЕ С ПРАВИТЕЛСТВЕНИЯ. НАЛИ ПОМНИТЕ, КАК СИ ГО ИЗПОЛЗВАШЕ ЗА ЛИЧНИ ЦЕЛИ, ВСЕ ЕДНО МУ Е КВАРТАЛНИЯ РАЗВОЗВАЧ?ЗАБРАВИХТЕ МАЙ?

36

?

преди 6 години

Като ги гледам млади хора са, изглеждат и интелигентни. Как можеш да повярваш, че някой ще те излекува и по снимка. С метастази в мозъка, медицината наистина е безсилна, особено ако са на място, където не може да се пипа.

35

anansar

преди 6 години

То човек като е отчаян трезвомислието изчезва. Ако изобщо го е имало.Хора, истина ви казвам- 99.99% от така наречените "алтернативни" лечители- без значение екстрасенси, билкари, биорезонансни целители, "академици" от бившия СССР, целители с "висша чудотворна технология" от бишия СССР, народни лечители, врачки, баячки, чекръкчии и прочее са шарлатани.Познавам ги.Останалите лекуват ЕДИНСТВЕНО и САМО болести на психосоматична основа.Срещу рак са безсилни, както и срещу всяка друга реална болест

34

Преживял

преди 6 години

Не очаквах да се случи и в моето семейство това, но след като стана, мога да разбера жената. Много е тежко и ако не вярваш на здравната ни система (КОЕТО Е АБСОЛЮТНО РЕЗОННО!) нормално да търсиш алтернативни варианти, в отчаянието си.Аз лично не бих търсил врачки, но я разбирам жената. Просто болестта е много тежка. Простете и. Не я обвинявайте.

33

OтCиднейAав$трaлия

преди 6 години

За гущера единствено ефтаназия му остава да спре оскотяването. Скоро ще стане клош на годината

32

АРИЕЦ

преди 6 години

Днес четох малко от Моята Борба, по-специално частта за расите и там Адолф обяснява, че арийците били расата, на която трябва да благодарим за човешкия прогрес в историята. За мен лично е малко субективно, но и не знам кои са тези арийци, защото в никой учебник не са ни обяснявали за тях. Кои са те? Кои територии са обитавали и в кои години? Някой може ли да ме ориентира?БЛАГОДАРЯ!

31

Анонимен

преди 6 години

Няма да издържи повече от месец и това даже е много. Ще си замине още преди да са организирали извозването й. Коварна е тази болест.

30

OтCиднейAав$трaлия

преди 6 години

*** като няма самолет да си фане круизен кораб, хем едно околосветско ще направи!