10

анонимен

преди 6 години

Я да махнете от заглавието "първата", защото първата отдавна е факт, но е на друга компания. В момента заблуждавате потребителите.... подсъдно е дори.

9

Аха

преди 6 години

Бензиностанция, която е на самообслужване вече съществува. Тя е на фирмата Петрол и работи в "Младост 2" на бул. Александър Малинов в близост до денонощния магазин. Цената на горивата е приблизително с 10 стотинки на литър по-ниска. Предполагам, че не е единствената в страната.

8

Анонимен

преди 6 години

в щатите не съм виждал бензстанции които да са с обслужване. така е гам от 40 год.

7

Анонимен

преди 6 години

А, така! В Банишора! За удобство на "преобладаващите" в съседния кв. "Западен парк".

6

Социолог

преди 6 години

Безкасовите изцепки не работят в Бг...

5

фортекс

преди 6 години

Гръцките Еко са бившите турски ОПЕТ ,но Опет видяха ,че няма лоялна конкуренция и ги продадоха на гърците за 157 милиона Е,а бяха инвестирали 155 милиона Е .

4

Гнидю

преди 6 години

А дано защото където ги има извън България горивата са по-евтини. В съседство има колонка с четири помпи по 2 вида безин и дизел, плащане с карта цените -0,5% няма обслужващ персонал, няма заплата и затова горивата евтини. Има и такива магазини примерно на Хийтроу сам сканираш и плащаш.Ама ***-*** обича кеша :)

3

Анонимен

преди 6 години

Отдавна има бензиностанции на самообслужване на Петрол АД. Много е удобно и цената на горивото е по-ниска. Понякога разни неориентирани чичковци се въртят пред терминала неразбиращи туй чудо.

2

Иво Андонов

преди 6 години

Не се прави на интересен няма такова нещо. Дори е обратното - често се случва да чакам момчето да дойде. Бакшиш никога не съм оставял, а гумите ми се проверяват след като изрично съм помолил (никога не са ме питали).

1

Анонимен

преди 6 години

и 100 бензиностанции да открия, няма да вляза, дори и бензина да е по-евтин. Пари на подлите не давам