14

МДА

преди 6 години

Имам приятел който ремонтира самолети. Заплащането не беше ниско тук, но на фона на това което взима сега във Франция е нищо. Кой точно ще предпочете да се занимава тук за жълти стотинки и да гледа как наоколо всеки без никакви познания си пълни гушата а не да замине и да получава подобаващо заплащане за труда си.

13

:))

преди 6 години

Хайде Борисов, да сваля сакото и да започва да ремонтира морално и физически остарялата военна техника, а не само да брои пачки и да плямпа! Не известно ако липсват резервни части и както вече липсват специалисти кое ще е по изгодно!пп. ремонтираното може и в музеят да бъде изложено! :))

12

..

преди 6 години

Едно време (когато аз бях воник) почти всичко си се поддържаше тук. МИГ23 се ремонтираше у нас, само по-специфичните неща по самолетите го правеха в СССР.А сега?!?! Няма кой а? А ми няма, всички избягаха и си взеха способностите с тях.

11

Анонимен

преди 6 години

То хубаво, но в тази умряла територия от къде ще намерят специалисти за тази цел (старите се пенсионираха, младите избягаха) иначе е лесно да се плещят приказки за пред наведените журналисти.

10

HELL

преди 6 години

"БОРИСОВ ИСКА: ДРЪН ДРЪН ДРЪН", "ЦВЕТАНОВ ИСКА: ДРЪН ДРЪН ДРЪН"30 години от въведената пазарна ИКОНОМИКА(Икономия - майка на мизерията) сега ми говори за ИКОНОМИКА - производство! Тея 240 не са с 5 века назад те са преди неадерталците. Казано "безгръбначните"

9

Expert

преди 6 години

Сега очакваме най-после някой да заговори за офсетна сделка.

8

ТЕРЕМ

преди 6 години

В ТЕРЕМ стоят струговете. Отворете заводи от 1 до 5 в Търговище и ще почнем от утре. Техниката е там, хората са по блоковете около завода, само да кажат и ще почнат от утре. Сложи си парите дето са ти думите БОКО айде да те видим. ***!

7

ДС

преди 6 години

Добра идея. Подкрепям. Защо чак сега ? Ама карай. Стига сме пълнили гушите на чужди фирми.

6

Веско

преди 6 години

Извенете, това ли е танка който ни остана??? Много хубаво са го боядисали веее!!! Браво!

5

тъпчо

преди 6 години

Едно време произвеждахме БТР, БМП, МТ-ЛБ. А по лицензи от СССР, тук правехме 122мм САУ и 120мм МХ Тунджа.За лекото стрелково пък да не говорим, то се прави и сега.

4

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

Малко е късно, трудно ще се върнат хилядите инженери прогонени от предприятия, заводи и развойни институти !!! Новите са МНОГО ЗЛЕ, не че са глупави, но нямат базата за развитие и нивото им е под бившите средни техници........

3

Анонимен

преди 6 години

Още една такава новина и ще реша че разБойко може и да открие топлата вода

2

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

ДЪРЖАВНИК...

1

Анонимен

преди 6 години

"За съжаление, не така е било през последните години. Най-лесно е да се купува, да се харчат парите на данъкоплатците", коментира вицепремиерът Томислав Дончев."А кой е на власт през последните години бе, плешо?