77

П.Петров

преди 6 години

Струва ми се, че Ива Николова не е адекватна.

76

Божееееее

преди 6 години

Боже, боже, колко мъка има в тази наша България! Колко алчност, колко наглост! Истината е някъде там! Големи далавери, големи играчи и голям сеир за българския народ. Филм, който ще се играе дълго! Наши и ваши, моята и твоята партия! Моят човек и твоят човек, игра на думи, думи и зрелища! А промяна йок! Ех, демокрация, няма що! Може и наистина да се случи демокрация, някога но не сега и в близко бъдеще! Търпи народе български своята си орисия и гледай сеир!

75

Анонимен

преди 6 години

Не е,не е- тя като всичките си съпартийци само е посредник между мафията и потребителя.

74

Анонимен

преди 6 години

Абе няма ли видеокамери за надблюдение пред и около Кристал и в района където е била паркирана колата с отворени врати и след това е тръгнала щом е била подготвена за таз поръчка с кашончета разнообразни като за пощенски услуги,пък и от гаража или парково место щом е зачислена служебна общинска и за изход в движение с пътен лист,е,там вече трябва да има камера иначе какво е това влизане-излизане на непознати,ами ако сбъркат кашона не с това,а с онова и стане фойервек от кашони и пари,а тогаз що.

73

Анонимен

преди 6 години

Кай прави нормален бизнес в България? Вчера четох тук за вар. изпълнения на паркинга, това е лицето на бизнесът. Какво очаквате такива бизнесмени и да не им искат пари, пак ще търсят далаварата, подкупи защото това им е манталитета. Масата от българи правят същото, защото така е прието. Няма човек, който да се е изказал добре за България. В чужбина съм. Отишли 1 път на морето, обслужване лошо, храна лоша. Не повтарят. Като минават границата пазарлъци. Лъжат ги по бензиностанциите, че няма ПОС те

72

Анонимен

преди 6 години

Тази черна дропла е мноооого проста и говори само празни приказки,подскача,кокори се и се върти,говори неща нямащи нищо общо с фактологията!И не остави момчето да се изкаже.

71

Така е

преди 6 години

Ние на майката на Иванчева ли да вярваме или на обвинението? Нали знаето: От нашето гардже , по хубаво няма. И Марковски да не търси под вола теле. Няма да намери. Този път ще духа супата.

70

учуден

преди 6 години

Чудя се , при положение , че тази кметица е привикана преди това от Фандъкова за разговор , точно за такива жалби и т.н., колко трябва да си глупав (а, тя явно не е ), та да вземаш подкуп!Нещо тези разследващи май не са уцелили момента!

69

xaxa

преди 6 години

Крайният получател- Позитано 20

68

Професор

преди 6 години

Хехехе,къдравия Кърджилов си заработва надника!!

67

Анонимен

преди 6 години

Фандъкова увеличи цената на билетите за градския транспорт.В съда на първа инстанция се доказа, че тази цена е незаконна.На втора инстанция /цяла година по-късно, та да продължават по-дълго да взимат парите/ изведнъж съдът млъкна за законността на цената. Но от тях да мине намалиха глобата "само" на 50 лева.Кой му каза на съда, че цената е вече законна?У нас всичко е законно стига да се харесва на ГЕРБ.Но пък голям вой да не ходим с коли на работа.

66

Анонимен

преди 6 години

Вместо да се засрамите,че о.рахте цялата държава и я направихте невъзможно място за живот имате наглостта да критикувате.Добре,че и вие не сте безсмъртни иначе съвсем щяхте да се олеете.Оня отгоре само ви гледа сеира,а сметките-после.

65

Бож.

преди 6 години

Народен съд за крадлата Иванчева,народен съд за цялата й партия!!!

64

Пичев

преди 6 години

Следващия път прокуратурата като хване с подкуп някой ***, докато броят парите да му осигурят луксозни условия.Да разпънат шатра,шезлонги,златни белезници,рум сървър със сервитьори.

63

До 23

преди 6 години

"Получател на всички подкупи е тиквой. Това е корумпирана банкянска гад." Не сте прави. Подкупът е бил за Позитано (БКП/БСП). Нали те си гласуваха за нея, заедно с ДПС? Нали те сега си я защитават и надигат вой до небесата? А искали борба с корупцията. Лъжци...

62

Анонимен

преди 6 години

Всичко е съшито с бели конци.Едва ли кметицата не е била нясно,че отказвайки неудачни сделки няма да бъде подложена на всякакви компромати.Никой нормален човек не би допуснал да му оставят в служебната кола огромна сума пари,с които да се разхожда свободно и спокойно из центъра на София.Прокуратурата и този път действа по поръчка,защитавайки някой с интереси за милиони.Само че,накрая всички ще платим за този екшън,както обикновено се случва.

61

Анонимен

преди 6 години

Как за един месец от обикновин чиновник се става крупен предприемач и бизнесмен.Просто...късмет.

60

(-_-)

преди 6 години

Някой замислял ли се е върху въпроса защо е необходим специализиран съд, специална прокуратура и прочие? Нима обикновения съд и полиция не могат да се справят със задачите си?

59

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 60Фъндъкова увеличи цената на билетите за градския транспорт. И какво излиза че е решила на собствена глава да увеличи цаната. Немога да повярвам на това.Определинете автобусни фирми са я почерпили здравата но няма как да се докаже понеже ...

58

шматка

преди 6 години

Нова стратегия виждам тука.Иванчева ще я изкарат посредник.По червения сценарий боса в тази далавера трябва да е Боко.