54

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПодобряването на хигиената е основната причина за по-ниската заболеваемост от бактериални и вирусни инфекции!

53

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 50Май е така. Индия е с най-висока смъртност в света.

52

50

преди 6 години

А как е бе мо. Земи прочети кое води до този ръст за последните 60 години и после се напъвай да мислиш щото сега оставяш жълта следа

51

Анонимен

преди 6 години

Според някои изследвания един на всеки 50 човека от възрастното население на България има някаква форма на аутизъм. При децата това е много по-често срещано. Ваксинирайте се смело!

50

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Моите деца са ваксинирани и не желая да контактуват с деца, които може би разнасят разни болести. Съжалявам, но така мисля."Хахахаххахах нали са ти ваксинирани от какво те е страх?!

49

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 36 Ако в Индия ваксинирането е минимално, защо са 1.4 милиарда . Би трябвало да живеят максимум до 50 и да *** като мухи от инфекции, да върлуват пандемии от болести ... бе да се стопят за 2-3 години до 100 мил .Май не е така !

48

Анонимен

преди 6 години

45 - Кога пък аутизма е засягал 2-3 на 100 000 деца ? По тая логика, трябва да има 150 души с аутизъм в цяла България ...

47

У

преди 6 години

46 - Да !

46

hm

преди 6 години

То странното е, че тия луди жени са намерили мъж дето да се занимава с тях. Мен толкова ме дразнят такива кози магьосници, че... Абе много цензуриран би бил тоз пост ако го напиша целия

45

Жо

преди 6 години

До ОбективенРИСКОВЕ винаги има. Това са т.н рискове 1 на 1000. Такива рискове за децата са люлките и катерушките, возенето в колата, карането на колело и др. Има случаи, когато дете се осакатява за цял живот от такива невинни неща. Но тези неща, като цяло са полезни и не можем без тях, нали?Е, какво да не пускаме детето да си играе, да не го возим в колата?Риск винаги има.

44

Анонимен

преди 6 години

В последно време рязко се увеличиха децата с аутизъм по света, особено в САЩ, където едно, че най-добре ги диагностицират, но и са много напред с ваксинирането. Става дума за 3-5-7% от децата според някои, а не 2-3 на 100 хиляди. Според родителите на децата, аутизмът им почти винаги се появява след някакво ваксиниране. Имаше един учен, на който фармацевтичната мафия побърза да отнеме лекарските права, който беше открил интересна зависимост между ваксините и аутизма, но набързо му запушиха устата

43

Професор Тюхчеф

преди 6 години

През средновековието , хората са умирали от едно порязване или лоша хигиена, и тези буколически измислици идват на дневен ред с книги като "Тайната градина" където обясняват на хората за лечебните свойства на селския живот, но в действителност хората на село продължават да си отиват по на 40 год. и "липсата" на инвалиди е обяснима с факта че рядко са получавали грижи и още по-рядко са преживявали първите 7г.

42

Обективен

преди 6 години

По мои наблюдения до отказ от ваксиниране се стига най-често, когато детео ти е увредено от ваксиниране и родителите не искат и следващото им дете също да бъде увредено от ваксинирането. Същото става и с хората, които са близо до тези родители и увреденото им от ваксиниране дете и които също не искат да излагат на риск децата си. Разбира се съществува другия риск - неваксинираното дете да се разболее, но пред това, което виждат с очите си, родителите избират това, което не са виждали.

41

Анонимен

преди 6 години

До ОбективенЯ кажи една ваксина без която можем да минем ?

40

Анонимен

преди 6 години

До ОбективенМалка част е примерно 2-3 на 100 хиляди. Ако откриеш 100% действащи ваксини, ще станеш мулти мулти милиардер и приживе ще бъде дефиниран за светия от всички религии.

39

До Публична Тайна

преди 6 години

Ти ако си бизнесмен, ще искаш ли редуциране на населението? Това население което ти дава пари, което ти работи, което можеш да дойш, или ще искаш да се умножава? Помисли колко ще изгубят ако наистина искаха да затрият хората, и хвани една елемнтарна справка за населението на земята само за срок от 10 год. Нещо тезата ти издиша, а може и да е от морбилите в мозъка ти.

38

Обективен

преди 6 години

Нещата не са "черно-бели", както се коментират тук.Безспорно от някои ваксини има полза, но е безспорно и че в ваксините тежко увреждат малка част от децата. Аз лично познавам такива деца изключително тежко увредени от ваксини. Следващото "сиво" нещо е, че покрай ваксините които трябва да се използват ни пробутват и други ваксини, без които може да минем, т.е. може не всички да са ваксинирани с тях. Резултатът е, че става претрупване с ваксини и това води до отказ от всички ваксини.

37

До Истината

преди 6 години

Така е, едно време са използвали само билки. Продължителноста на животе е била 50 години, смъртноста от инфекции е била мноого голяма (в 1-ва св. война, умрелите от инфекция е бил в пъти повече от убитите).

36

Анонимен

преди 6 години

До Публична ТайнаЗначи в индия заради минималното ваксиниране трябва всички да са гениални ?

35

Публична Тайна

преди 6 години

От ваксините хората затъпяват и стават стерилни!Доказано е че ваксинираните имат по ниско IQ а децата който се отличават със висок интелект често не са били ваксинирани в ранна възраст.Мислите ли че децата световния елит са ваксинирани?? (проверете)Това е тайния план на илюминатите със който контролират световното население. Глупавите хора се управляват лесно, в същото време се предотвратява тяхното прекомерно размножаване.БУМ! С един куршум два заека