37

Анонимен

преди 6 години

32 е живял в соцЯлизмъ...какво да му отговориш на подобен ***!/ Корея и СССР съюзници?!?!?! ХАХАХАХА

36

Анонимен

преди 6 години

Обединение няма да има,защо няма диктатор,в случая той дори е потомствен,който да се откаже от властта! Не си ли давате сметка,че едно обединение няма да направи Ким президент ,още по-малко пожизнен президент на обединена Корея.Ким не иска обединение,защото това автоматично отнема властта от ръцете му.Той иска да си бъде цар,а парите като река да текат от Южна Корея към него. Аз не знам в историята силна страна да се обедини със слаба и да спазват условията ,политиката и икономиката на слабата

35

до 36

преди 6 години

Аз съм живял през социялизма и зная много добре плюсовете и минусите но ти незнаеш защото си се родил през 2007 година. И непиши глу по сти.

34

до 33

преди 6 години

Китай е иконимическа сила номер едно в света. Нещо май живееш в някакъв виртуален свят под въздействието на силна дрога.

33

Анонимен

преди 6 години

32,ти явно не виждаш колко смехотворен е поста ти! Ако политиката водена от Ким беше добра и правилна,защо хората гладуват ? И ако оставим дори този показателен факт настрана,кой ще направи големи инвестиции в държава,в която ще бъде ограничаван всячески в всъщност самата държава ще се разпорежда с неговите пари,защото там е комунизъм? За да има нужда от възстановяване ,това автоматично означава,че сега се управлява неправилно,но пък и няма да се даде власт и позиция. Ти живял ли си в комунизъм

32

до 32

преди 6 години

Много фалшиво инфо са ви пуснали от " америка за бг"! САЩ губят изключително много от обединение на Корея. След обединение ако изобщо стане тя няма да е военен съюзник на САЩ а на Китай и Русия. Така , че не се напъвай да се правиш на умен скед като не ти достига мозъчен капацитет.

31

Анонимен

преди 6 години

Едни търговски санкции срещу Китай от страна САЩ, веднага последвало посещение на дебелака в Пекин и....всичко се нарежда :) Как лесно стават нещата когато си световен хегемон. Другарите пак със средното пръстче в устата :)

30

Анонимен

преди 6 години

Търсят се памперси за Путин :)

29

aha

преди 6 години

Дебелия сатрап подви краче на червеното килимче да проси милостиня.Хората му от глад умират, а той няма врат от лой и сланини.Ама хак им е - който иска да робува му е супер в Северна Корея и пРосия.

28

Анонимен

преди 6 години

Русофилите ***, путин пикае газ.

27

Анонимен

преди 6 години

Една добра новина накрая! Обдеинена Корея! Браво! Две малки крачки за тези двамата, една огромна за човечеството! Браво и на двете страни!

26

до 27

преди 6 години

Да. Ким е мъжкар и това се доказва от сополивите стонове на со ро сои дните джендари. Ами то природата едни ги е дарила с мъжественност а други ги е наказала да са като жени.

25

Спиро Киров

преди 6 години

е как така? Нали севернокорееца беше голям диктатор? Вече не е ли?

24

Анонимен

преди 6 години

Не се интересувам от политика,интересувам се от Корея...Икономически Ю.К. е на космическо разстояние от С.К. Хората,които са фенове на Ким явно не си дават сметка ,че С.К. е в критично икономическо състояния и Ким е играч толкова,колкото такъв е и Борисов. В случая иде реч за "играч",който иска хем вълкът да е сит,хем агнето цяло т.е. хем да продължи да държи страната политически в същата позиция,хем да му дадат пари,че закъсването е критично вече..Повярвайте не бихте пожелали да живеете в С.К

23

Анонимен

преди 6 години

севернокорейците ще плучат културен шок ако сеобединят юрушки - *** виж как изглеждат младежите в Южна Корея, пък какви широки жилища, пък какъв добър работен ден, пък как са задружни и се интересуват един от друг. Истината е че Северът има нужда от южнокорейски промени, но и Югът има нужда от малко севернокорейски промени. Хората са нещастни работохолици. Корейците са много силно привързани към семейството, което в Южна Корея разрушиха и ги направи нещастни.

22

антиседераст

преди 6 години

Давай Ким. Обединяваш Корея и я правиш ядрена и икономическа сила по Китайски модел.

21

до 20 До играча

преди 6 години

Не съди по себе си. Ким е мъжкар за разлика от тебе.

20

Анонимен

преди 6 години

САЩ са винаги на печалба - обединени, пада буферът пред Китай. Разделени - плашенето и реториката срещу комунизма може да продължава а Сеул да се пълни с оръжия и военни.

19

До 19

преди 6 години

Играч е Боко, че за 8 години управление открадна 9 млрд., Къв играч е Ким в сравнение с него?

18

До играча

преди 6 години

Ким напълни памперсите, че ще му видят сметката и взе да целува есове. Не знам къв играч е!?!