14

Анонимен

преди 6 години

Гешев и Александров така са се самозабравили, обожествили са се и са взели за недосегаеми. След този водевил 500 000 евро, да не си мислят, че пострадалите от тях ще им простят или забравят? Наглостта и демонстрацията на тези слуги на Цецо Физкултурника у Боко Сикаджията е очевидна, подплатена от самозабрава. Те решават съдбите по поръчка, така ще бъдат решени и техните съдби. Факта, че се постъпва така просташки говори за криза на властта. А тя хапе най-гадно като си отива.Това се вижда и усеща

13

Анонимен

преди 6 години

То е ясно, че я сготвиха, защото не е от мафията на Суджуците.От 25 кмета в София, само тя не е от партията на крадците.

12

Изнервен

преди 6 години

Тези защитници на Иванчева са абсолютни олигоффрени. Нито имат пълната информация, нито знаят какво са правили службите,защото тези неща няма на тях да ги дадат. И как си представят цялата фантастика всички служби, прокуратура, 100 души спец агенти да направят конспирация. Смешници - да., истината ще излезе и Иванчева ще я излежи.

11

Нинчова за Иванчова

преди 6 години

Обвиненията са фалшиви- жената е толкова кротка и добра,а вие я мъчите на улицата- затова нашата партия ще ви съди в Страсбург а парите тя нямаше да си ги присвои- щеше да плати десятъка на Партията и после да ги раздаде на болните деца в Ангола и Сомалия!

10

Шефа

преди 6 години

Щом като и Явор Дачков я обвинява , значи Иванчева е невинна!В цялата история си личи почерка на Цветанов и поръчковата прокуратура!За Бойко Борисов и Мишо Бирата нямаше достатъчно доказателства , за Цветанов с неговите корупциони апартаменти - нямаше доказателства , сега при подхвърлени пари от засегнат бизнесмен ИМА достатъчно доказателства!Воняща история от недоучени милиционерчета!

9

Анонимен

преди 6 години

Обожавам, когато бакшиши и общи работници разкрият цялата конспирация! Мед ми капе. Титани на мисълта. Политиците мега ***, но милионери, те бедни та дрънкат, но разкриват всяка схема :D

8

Нинчева за Иванчева

преди 6 години

Обвиненията са фалшиви- аз казах!

7

Анонимен

преди 6 години

Личи си че са фалшиви обвиненията.

6

Анонимен

преди 6 години

ОБВИНИТЕЛЯ И ДАЛ ПОДКУПА ПОКАЗА ДОКУМЕНТИ КАК МУ Е БАВИЛА ПРОЕКТА НАД ГОДИНА!! ДЪРЖИ СЕ СПОКОЙНО НО Е БЕСЕН ОТ ВЪТРЕ :DНЕ Е ПОСТАНОВКА А ОТМЪЩЕНИЕ :DИ НА МЕН ДА МИ БАВИ НЕЩАТА НАД ГОДИНА И АЗ ЩЕ Я НАПРАВЯ НА НИЩО :DИ ТЯ И ПРЕСТЪПНИТЕ КМЕТОВЕ ОТ ГЕРБ СА ЗА ЗАТВОРА НО ГЕРБ КМЕТОВЕТЕ ИМАТ ЧАДЪР ОТ ВЛАСТТА! А ТЯ НЯМА :D

5

Анонимен

преди 6 години

До БауТъпи са като гъдулки !Правят си ПР с неудобни за тях хора, като показно се борят с корупцията .Прекалено беше показно за да не е нарочно !Опитват се да хванат корумпирани по "високите етажи на властта", за което най много ни критикуват в Европа . *** много нескопосано го правят . Да влязат в парламента, има 240 много корумпирани .... Но сами няма как да си "отрежат" главата !

4

Анонимен

преди 6 години

ПУСНАТ ЛИ Я ВЛАСТТА ПАДА :DТЪЙ, ЧЕ ШАНСА ДА Я ПУСНАТ Е 0.1% :D

3

Анонимен

преди 6 години

Няма човек който да е удобен на всички !Винаги има и хора дето да те мразят ....Ако пречиш на някой естествено ще си "корумпиран" .Ако си приятел с някой, просто те "черпи".Според мен - "пречи" . За това е всичко .

2

Бау

преди 6 години

А колко лесно можеха да я свалят със заплахи към нея или семейството й. Ама нееее, ние сме *** и ще направим медиен цирк. Пък като сложим наш човек, той няма да краде щото всички ще го гледат в ръцете. ГЕРБ са *** ама не са ЧАК толкова *** ... Има много по-добри начини да се премахне 'пречещ' кмет. Фризьорката просто си е корумпирана и алчна ...

1

Анонимен

преди 6 години

Абе пич, ако пък се окаже виновна, какво ще направиш? Ще се скриеш като мишка, нали? Ни лук ял ни лук ср...