19

Комунистите ни съсип

преди 6 години

БСП управлява 19 години от 28 години "преход" и още 45 години преди това. В момента сме последни в Европа по доходи и качество на живот. Очевидно е , че комунистите имат основна заслуга за голямата бедност в България.

18

Комунистите ограбиха

преди 6 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

17

напипайгооо

преди 6 години

А защо не бе поканен Азис?Нали и той е от младежкото движение на герб.

16

знайко

преди 6 години

тая моралистка строи казино в Пловдив

15

Анонимен

преди 6 години

Младежите избягаха не от политиката на Бойко, а от 45 годишният комунизъм който докара България до фалит и глад, а след това пребоядисаните комунисти - социалистите я довършиха... И каква простотия има в това един държавник да съветва младите да създават семейства и деца. Деца и трябват на тази страна - в някои държави(Австрия) все още има ергенски данък..

14

ангел

преди 6 години

Няма такава наглост като "социалистическата", опустошиха държавата с голямото крадене , наречено "приватизация" за 36 милиарда лева народни пари , сега баш любов....цата се изтъпанчила да прави "анализи "!!!!!!

13

ист

преди 6 години

Лечева, ще ти припомня младежките комунистически семинари в извънградските вили и почивни домове. Два пъти годишно - малко идеалогия и да разпуснат младите. Нямаше полуголи танци, но през ноща голи по двамца. Вече остаряхти и станахте моралисти -диалектика.

12

Анонимен

преди 6 години

Младите бягат и от герб и от бсп ,защото сте еднакви от едно котило от 1944г та до днес -деца внуци и сродници - заграбили сте всичко г-жо Велева !

11

Анонимен

преди 6 години

Ми, който не е учил навремето да става овчар. Правилно е казал премиерът.

10

Анонимен

преди 6 години

И Тръмп и Меркел да им го кажат, те пак ще мислят, че дъжд вали! Герберът е като плевел - досаден, агресивен и отъргване няма! Страшен репей си отгледахме и цялата държава обрастна с него!

9

що така брее

преди 6 години

Само една кюфтеренция на ГЕРБ и реват като н*срани!

8

Анонимен

преди 6 години

По прости хора от комунистите не съществуват.

7

Така е

преди 6 години

Весела , младите бягат от 45 г. социалистически възход , дето сега не можем да се възходим за 100 г.Европа на място да стои , пак не можем да я стигнем. Да благодарим на братята руси , че съсипаха хубавата ни Родина.

6

Фен

преди 6 години

Крадеца вика дръжте крадеца, няма по-големи наглеци от БКП/БСП !!!

5

annybody

преди 6 години

БКП: Бдителната позиция на градивната опозиция е силно алергична и към най-малката кихавица в публичното пространство - да се борим срещу сенната хрема на "светлото бъдеще" и оставането на младите хора в България!

4

Дзъ

преди 6 години

критиката е основателна независимо от източника...всъщност и източника от ЕС вчера каза същото...

3

леля пена

преди 6 години

По-големи простаци от вас няма/БСП/!

2

Анонимен

преди 6 години

Другарко Пушка Олигархова,заминаването на младите И НЕ САМО ЗАПОЧНА ОЩЕ ОТ МАЙ МЕСЕЦ 1989 ГОДИНА КОГАТО ОТИДОХА НА ЕКСКУРЗИЯ ДО ТУРЦИЯ НАД 400000 ХИЛЯДИ ЧОВЕКА,ДРУГАРКО НЕ ПОМНИТЕ ЛИ!!След това още толкова от турските села,градчета и ромски маали си заминаха ИСКАТЕ ДА СЕ ВЪРНАТ ЛИ??Връщат се млади хора и то такива с образование или с някаква квалификация ЗА НАША РАДОСТ НЕ СЕ ВРЪЩАТ ОТИШЛИТЕ ЗА "ДЕЦКИ" и скоро демографията НЕМААСЕОПРАИ ама може би е за добро!Стига с това "родината"БАШ ПА ВИЕ,АРЕ!

1

Анонимен

преди 6 години

Най-вероятно ТЕРБ се опитват да догонят резултатите Нинова в опростачаването!