30

Анонимен

преди 6 години

До НиколаевИ КРИМ И АЛЯСКА СА ПРОДАДЕНИ!!!!ЗА КРИМ Е ДАДЕНО ЦЯЛОТО ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ НА УКРАЙНА В ЗАМЯНА НА ТОВА РУСИЯ ДА НЕ КРАДЕ НИТО КРИМ НИТО ДРУГА ТЕРИТОРИЯ !!РУСИЯ Е ПРЕСТЪПНИК ИЗМАМНИК И ТАКЪВ ЩЕ БЪДЕ ВОВЕКИ ВЕКОВ ДОКАТО НЕ СЕ РАЗПАДНЕ!!!----------ЗАТОВА СЛУГИТЕ НА ФАЛШИВИЯ ПУТИН СА НЕЖЕЛАНИ!

29

Анонимен

преди 6 години

Ей тия братушки бе ако не бяха те всички по морето щяха да ходят със скъсани ***. То бива бива ама за 5-тите по брой туристи в България постоянно да се говори колко са важни за България е признак на лакейство и подлизурщина.

28

Анонимен

преди 6 години

Хубава новина. За българите нашето Черноморие вече не става, твърде е зле. А все пак трябва да се върти някакъв туризъм там. Нека идват, то друг трудно ще се навие.

27

Николаев

преди 6 години

До крим е руски: той си е бил от 700 години руски е хрушчов го отстъпва на украйна но русия се отказа от балтика изт. Германия полша и тнт. украйна искаше да го владее вечно .

26

стратегията

преди 6 години

До до 21 оня с окупаторЧерно море превърнато в руско езеро!

25

Анонимен

преди 6 години

В Крим е толкова хубаво, какво правят братушките в една НАТО-ска държава

24

Schutzstaffel

преди 6 години

По- бедните руснаци почиват в България, а по- бедните българи почиват в Гърция. Богатите почиват, където си искат, независимо от каква националност са.

23

до 21 оня с окупатор

преди 6 години

Гледам че са се засилили да окупират, ама Дубай, Бали, Корсика, Сардиния, Кипър. нашето лай-морие го заобикалят като краставо куче. Та въпрос "какво ще окупират"? мързеливи търтеи като теб ли?

22

Николаев

преди 6 години

Неблагодарно племе сте българите , неблагодарно с робски манталитет връткате си задниците на който ви свирне както хохлите , сега ревът че губят от жп транспорта догодина и газ няма да минава вие също ще трябва да поревете спомнете си турция и пашата им и те бяха чок ербап и после пълзешком по червения килим аман аман чок аман

21

вечно добре отишлИ!

преди 6 години

До вечно добре дошлиИ ВЕЧНО ДОБРЕ СИ ОТИШЛИ!!!

20

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДнес руски туристи а утре руски окупатори и агресори. ТОГАВА ЩЕ СИ СПОМНИМ ЗА ФЕСА

19

хотелиер-кожодер

преди 6 години

Само виетнамците ще се зарадват на хотелите приличащи на едновремешните им общежития. Ако добавим и повечко количество живо кучешко и ще изкараме и този сезон.

18

вечно добре дошли

преди 6 години

ще са руснаците! С удоволствие каня освободителите ни да си разпуснат по черноморието! Ако се наложи може да направим една българо-руска ваканцийка до Станбул дори

17

дъртий

преди 6 години

Запяха, ама друга песен "Продавай, продавай, продавай, бетонните кочини продавай.." те не ни искат бетонния клозет пълен с летни зарази.

16

до 15

преди 6 години

за *** и гей паради, за европейски ценности става въпрос. Други въпроси?!

15

Анонимен

преди 6 години

От руските ракети ни пази американския щит

14

Анонимен

преди 6 години

За бизнес ли става дума?Или става дума за вечната признателност към освободителите?Или пък частната армия вагнер идва да разпусне?Или окупаторите се завръщат

13

Анонимен

преди 6 години

ези руснаци,с техните си имоти тук са ни щит срещу руските ракети.Ем тогава с каква война ни плашите? То всеки руснак, който събере поне малко пари, се маха от путиновия рай. А най-богатите и децата на върхушката са точно в "омразните" Германия, Франция, Англия

12

Анонимен

преди 6 години

АЗ ЛИЧНО НЕ ЗНАЕХ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ ИМА ТОЛКОВА ДЪЛГИ ПЛАЖНИ ИВИЦИ МНОГО ПО ДЪЛГИ ОТ НА АЛБЕНА И СЛЪНЧЕВ БРЯГ ВЗЕТИ ЗАЕДНО! КАТО ПРИМОРСКО И КАМЧИЯИМА ОЩЕ МНОГО ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА СТРОЕЖИ !

11

Берлин

преди 6 години

Всеки десети в БГ - руснак. За това ли загинаха Ботев и Левски?!