100

До 100

преди 6 години

Напротив-много хора загубиха.Мен ме осъдиха за 2,30 лв.без да съм ползвал парно да им платя 900 лв.Такава гавра няма никъде другаде.Съдът е в завера с Топлофикация,не проверяват и не търсят истината,постановяват присъди единствено в полза на Топлофикация,удовлетворяват всичките им претенции,без оглед на това дали са верни или не.

99

Анонимен

преди 6 години

"Топлофикация"-държавният рекетьор.

98

Йода

преди 6 години

Не е проблем да забавите заплащането, не виждам как ще ви осъдят, защото няма яснота за дължимото за месеца... много хора спечелиха по делата.

97

Shark

преди 6 години

Вижте, който счита, че сметката му за парно е нереално висока да пусне жалба и да отиде на съд. И ако се съберете повече хора, по-добре. Само да не се окаже накрая че наистина толкова трябва да платите и тогава сте вътре отвсякъде. Не знам, аз парно никога не съм имал и ми е супер. Чета всяка година по това време за подобни проблеми и не разбирам защо не вземат някакви мерки тези хора. Помня преди години в Пловдив парното за малко не достигна до нас,много ме беше яд. Сега се радвам че така стана

96

Член

преди 6 години

Проблем са ниските доходи и микса от хора по блоковете...Защо българина иска ниска цена на тока, парно, доктори, такси, данъци, а иска после високи пенсии, заплати, осветени улици и добро обслужване... на Лъвов мост вече няма и един афганец-бежанец, и те избягаха

95

Анонимен

преди 6 години

Март месец пуснах парно три пъти, сметката ми е 160 лева.

94

?!?!

преди 6 години

Га стояхти на топло ни ривахти!

93

Анонимен

преди 6 години

Преди стотина години София е била малко градче с кални улици. Ако е имало столичани, те са изгонени от *** през 50-те години на м.в. Сега синовете на чистачки по ведомства и леари от Кремиковци израстнали в панелни гета работещи бакшиши и фризьорки се барат столична аристокрация. Хора от Пловдив, Варна, Бургас, В.Търново, Русе, Габрово ... са с наистина градска култура за сметка на второ поколение кореняк софианците.

92

Анонимен

преди 6 години

Баси и въпроса го направихте. Пък то сто лева пари ли са вече.

91

Анонимен

преди 6 години

Нормално е да плащаш 100-200 лв за отопление на целия апартамент + топла вода.

90

Анонимен

преди 6 години

Това не е нищо. Чакайте да видите кака ви Гинка как ще ви сготви с честитките за тока.

89

Столичани в повече

преди 6 години

Мрънкат провинциалистите. Те до миналата година не знаеха какво е парно. Ама нали вече са софиянци, смениха си дори номера на колата, да се надуват събота и неделя като се приберат на село.

88

Анонимен

преди 6 години

Ако не платите навреме, от Топлофикация ви заплашват със съд, с ЧСИ и т.н. После се оказва, че Топлофикация има да ви връща пари, които насила ви е накарала да платите. Говоря най-вече за времето между първата изравнителна фактура и окончателното изравняване. На мен имаха да ми връщат 580 лева по първото изравняване и когато спрях да плащам ме заплащиха със съд и ЧСИ.

87

до 82

преди 6 години

Напротив мрънкат старите номенклатурчици заселени в столицата по живково време. Те са свикнали да ползват ток вода и парно безконтролно на символични цени. Аз лично си купих жилище в София преди 15 години. Преди в областен град за подобно жилище плащах по 500 лв. ток зимата. Сега плащам 150 лв. парно и ми е идеално. Ама съседа бай Пешо си отряза радиаторите защото е свикнал да плаща по 20 лв. Сега мръзне под одеалото и пълни гушите на ЧЕЗ.

86

Анонимен

преди 6 години

Новософиянци, дошли от село, вместо да пишете по форумите, тичайте в Кауфланд, пуснали са на промоция кюфтета по 27 стотинки от умрела кайма.

85

до 85

преди 6 години

А ти кой си бе - айде марш в панелката.

84

до 81

преди 6 години

До до 79Кое да не ми харесва? Кой ти иска мнението и кой си ти та да казваш хората какво да правят? Съветите ти никой не ги е искал,а и ще извиняваш,но много нагло се изказваш

83

Анонимен

преди 6 години

от провинцията съм, от провинцията съм

82

Анонимен

преди 6 години

и 12 лв сметка да получите, пак ще подскачате по форумитетакъв ви е манталитета

81

Анонимен

преди 6 години

Оплакват се новософиянците от село, които не са виждали парно и преди да дойдат в София са си мислели, че е без пари.Още не съм срещал истински софиянец, който да мрънка.