37

каква държава ??

преди 6 години

само при нас е възможно.. кметица- фризьорка , минисър председател пожарникар, заместника му / цц/ с помощно училище, цецка министър на праСОВЪДИЕТО..- с рабфак , калинка от земеделието без диплома , Бат сали депутат че и Баракова..Суджуци- делянковци..Върбакова..и хиляди знайни и по малко знайни..Намират се теми постоянно,които да отклоняват вниманието. Я си представете ако и Цачева бе станала президент..кошмар.. Всичко тяхно без да ги критикуват..Егати държавата- егати избирателите..Срам

36

П.Петров

преди 6 години

Прокуратурата до момента не обяснява защо парите са маркирани много преди да са поискани и договорени от Дюлгеров! Не са изнесени и данни Иванчева или Петрова да са искали парите освен предположенията на Ваклин!От бомбастичните "милион евро" , обявени от Гешев, до момента обвинението е за 70000 евро.Както върви и това няма да докажат, въпреки месеците следене, подслушване и над 100 служители на службите, участвали в постановката.

35

Чичо

преди 6 години

Спомняте ли си случая с новия кмет на Неделино.Двама бизнесмени от Ст.Загора му предлагат подкуп от 5000лв.,за да извършват всички ремонти в общината.Кмета се обажда в полицията и ги закопчават на място.После не съм следил как се разви случая ,но така се действа .

34

Байфидан

преди 6 години

Постановка, та постановка. Ей, *** е много странна птица - хем иска борба с неправдата, хем все му се привиждат конспирации. И хич не ще да приеме версията, че Иванчева може наистина да е корумпирана. И всички тези СРС (подслушване и заснемане) и 100 човека от спец службите, заети в операцията са постановка ли? Па много голяма фантастика става, бе? Освен това е ясно, че на случайните драскачи в сайтовете няма да им дадат СРС-тата.

33

пламен пелтека

преди 6 години

Този Дюлгеров защо като е взел парите не ги е внесъл по някоя банкова сметка може и офшорка а тича с кашона веднагада ги сложи на задната седалка.Смехория.Няма такава държава.

32

do 31

преди 6 години

Никой не я защитава. Затова си има адвокат.Коментират хора и се дразнят. До този момент няма едно доказателство за поискан подкуп.Този "бизнесмен" Ваклин казва че кметицата му е искала подкуп, но не го е направила лично. СРС-та със запис за искане на подкуп до този момент не са представени в съда.Дюлгеров е оставил парите в плик на задната седалка на автомобила където имали много други пликове. Последно се отказал от показанията си и твърди че нищо не знае.Да видим какво ще стане.

31

Селски обор

преди 6 години

Хахаха. Много ми е весело, влачете се влечуги такива.

30

До 29

преди 6 години

Ама те пак не ги хващат бе! Ти какво си мислиш, че са хванали някой който наистина взема подкупи и ги дели с политиците ли! НЕ! Как уличиха в корупция баш кмет който се опълчи на презастрояването?!?Всеки евро проект е съпроводен с корупция,защо един не хванаха?!Онзи ден кмет, днес служители на ДАИ - все държавни служители на ниско ниво които трябва да вземат и дават на тези над тях!Тези ли трябва да хващат според теб?!?

29

Анонимен

преди 6 години

Абе тая шматка да не е платила на шепа *** да я защитават тук, по коментарите.Кое не е ясно? Поискала подкуп и съответно подразнила накрая някой съвестен гражданин.Взела подкуп и е арестувана.Това е, сега да си стои зад решетките алчната овца.

28

Анонимен

преди 6 години

Тя предишната кметица на Младост колко подкупи вземаше и колко ужасни постройки изникнаха на причудливи места, но никой не я хвана. Тая понеже не им дава да строят където им скимне и измислиха как да я махнат за да не им пречи. Това е българския бизнес, нали са само мутри, а не нормални и мислещи хора. Парите отидоха в далавераджии и мутри от там държавата боксува и не може нищо да е като хората. Корупцията се е сраснала с властта и дърпа страната надолу.

27

Анонимен

преди 6 години

Като не ги хващат зашо не ги хващат.Като ги хванат постановка били невини са.Абе хора вие добре ли сте бе.

26

(-_-)

преди 6 години

До 18:Защото бизнеса раздава подкупите именно на разни некадърници нагоре по веригата, а тия 70 хил. са за отстраняване на пречки.. Най-лошото е, че службите, които трябва да борят корупцията в същност я обслужват, като отстраняват неудобните. Шоу за народа..

25

Анонимен

преди 6 години

Двамата си стиснали ръцете за 500 000 евро за да се издаде съобщение на единия до всички заинтересовани страни,че този който е предприемач може да строи на терена,за който имал уж готов строителен проект/и подписани и раписани му уж от еди кой си,и в местноста Канбаните или из цялата местност,че и наоколо нея,кой знае здраво стискане е било като канадска борба на дата ели коя сякаш са братовчеди и на дядовата им поляна ще вършат далавера и отстъпки пред заинтересованата рода,а кмета да ги впише.

24

Dido

преди 6 години

Тази история мирише та се нетрае!Кой ще тръгне да взема такъв подкуп с толкова много свидетели - посредник, заместничката си, в центъра на София, в картонено кашонче?!?А ареста?Няколко часа ги държат на кръстовище! Парите трябвало да се броят на място,на тротуара!А ако валеше дъжд или сняг?!Пак ли там щяха да борят?Или щяха да стоят в колите да чакат да спре!Показна акция за сплашване и назидание!Нищо повече!До присъди няма да се стигне!

23

Анонимен

преди 6 години

Каква е вероятноста в БГ да има кмет който не е корумпиран? 1 на 100, или 1 на 1000? Или по малко?Тука една група тръгнали да защитават тази ......... м..ша.

22

Анонимен

преди 6 години

Яко я изгербиха Иванчева, да напомня на всички, кой поръчва музиката!

21

Анонимен

преди 6 години

в тая държава място за обикновените хора няма - това ни се кйазва с тоя екшън! Бягайте далече! Ще живее добре тук само този, който е от мафията!

20

Анонимен

преди 6 години

До 18Не си много умен май ... Той е дал подкупа, за да ги хванат. Когато са му го поискали той ги е издал и са подготвили клопката.

19

Анонимен

преди 6 години

Ами като се чувстват толкова невинни двете мадами, да поискат проверка с детектор на лъжата и да се оповестят резултатите от него - и ще се разбере невинни ли са или са си съвсем в кюпа.

18

Анонимен

преди 6 години

Интересно, кметицата е поискала подкупа директно от господин Бизнесмена, а последния и дава парите чрез посредник. Каква е идеята да се включи посредник в схемата? Нали всички знаем че двама човека са чета, а трима са чета с предател.