20

Анонимен_777

преди 6 години

......''Макрон се надява също пътуването до Вашингтон да издигне авторитета му навсякъде - от ЕС до Сирия и израелско-палестинския мирен процес.'' ХАхахаха ???? .. Горките му господари... съвсем са изгубили разума се щом си мислят че сноБарското им чучулото им ще се хареса изведнъж НАВСЯКЪДЕ... !!! Повече от забавна е тази... пасивна -'дидло_политика' на този импотентен и безрадостен роб на 'перманентното_правителтво'...

19

Анонимен

преди 6 години

всички работят заедно, запада и изтока. еврейските равини са изплели паяжината още отдавна, само фрагментираните маси още не са схванали цялостната картина, а тя е в еврейски сценарий, както в библията и тората: равините създадоха от западняците масони-сатанисти, и след като свършат мръсната работа по депопулацията ще бъдат подхвърлени за страшния съд на спасителя путин и подръжниците му-брутални дикактори. новия световен ред ще дойде от изтока, не от запада. либерализма умира, идва диктатурата

18

Анонимен_777

преди 6 години

Хахахаа... бутафорията МакарОн - най-глезеният мазньо на Ротшилд, Сорос и социалните инженери...прави смехотворни напъни да спре неизбежната промяна и истинска либерализация на света... Ще видим тази урудлива 'снежинка' колко време ще се задържи в полит. пространство...!

17

Анонимен

преди 6 години

То герантофилията не подбира дали баби или дедовци. Психично болно е момчето. За жалост

16

Анонимен

преди 6 години

Какво му е либералното на Макрон освен геронтофилията?

15

БТА/ЦРУбг

преди 6 години

Педерюгата максим Минджеф пак се изтрита на метеното.

14

Василев

преди 6 години

В Близкият Изток има много нефт!!!В Африка има много нефт и суровини!!!САЩ и Франция са колониални империи!!!В Източна Европа има много селяни прости!!!Добър вечер селяни прости!!!Агент Дарси Кейтър!ЦРУ!!!

13

Анонимен

преди 6 години

"защитник номер едно на либералния световен ред"Объркал е президента

12

Информбюро

преди 6 години

Микрон верно е тънка стрела, в газа му тел да вкараш ще е трудно.То и неговите ръждясали корита не успяха и ракета да гръмнат.Все пак смелият Макарон увеличи персонала на скътаните си подводници.Не бил чак толкова *** шаранът му ***!.

11

Гого

преди 6 години

Не се е излагайте пред чужденците.Стягайте се да нов Народен съд. Какво толкова си държите да жалкото ви съществуване, което наричате живот?

10

Анонимен

преди 6 години

ВРЕМЕ Е ПУТИН ДА НАТИСНЕ КОПЧЕТО.И СВЕТЪТ ДА ЗАПОЧНЕ НА ЧИСТО.

9

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

леля влиза у заглавието като калкулаторка, готова за смятане.

8

Анонимен

преди 6 години

Макрон бил готов за битка , но всички знаем как водят битки франсетата - С бялото знаме напред.

7

ДО БОРИСОВ

преди 6 години

Баце , къде са те , Къде си ТИ ??Тези Колят , Бесят , Убиват , пускат Газ Зарин и Хлор и Новичок .И ти Каниш България с тези Сатрапи да участват в Тероризма ?Я Марш , ние имаме деца и България .

6

Факт!

преди 6 години

Въпросът е как да *** арабите.

5

Футуролог

преди 6 години

Макрон е изненадващо свестен но абсолютен новобранец и дилетантМнението на Макрон за Крим и Сирия е като мнение на новородено пеленачеКато Египет се управляваше от Мубарак по телефона заяви на един черен САЩ-нобелист за мир:"-Момче младо,Ти си един г"лупак които си няма никакво понятие от арабския свят"Естественно Обама свали Мубарак от власт и сложи своя мюсюлмански брат Мурсиген.Сиси върна светската държава в Египет и тогава дойде 1 хим.атака в СирияИ още 11 хим.атаки да се забрави 1та

4

Анонимен

преди 6 години

Циркаджии!

3

Анонимен

преди 6 години

4 Кой това

2

Деморат

преди 6 години

Проблемът на Франция и САЩ е, че там няма истинска демокрация а путино-хибридизация, затова за президенти се избират такива тапоци като Маркон и Тръмп. Демокрацията е най-съвършената система, Франция и САЩ ако искат да се оправят трябва да се изчистят от путинохибридизацията и да въведат истинска демокрация.

1

Анонимен

преди 6 години

Време е лелята /тя и съпруга/ да напляска тоя непослушко, че много глезен стана.