191

Анонимен

преди 6 години

Станало е така: Дюлгеров е взел парите, посипани с прах и ги е сложил в колата. След това се е ръкувал с жените с омацаните си ръце, за да може да им изцапа и техните ръце. И тогава идват джендърите, придружени от камери и Антон Тодоров.Това е монтажът.

190

Анонимен

преди 6 години

До ТольоСпоред теб може да е Боко,но според хората е Цецо,писаха че негови роднини са замесени.

189

Анонимен

преди 6 години

Искам интервю с кметицата по телевизията и да се подложи на детектора на лъжата пред комисия чужди експерти. Излезне ли натопена, КОНПИ да се закрива незабавно. Гешев също каза, че тая служба е абсолютно вредна.

188

Анонимен

преди 6 години

Нали новата служба щеше да бори корупцията по високите етажи на властта? Що тогава не закопчаха някой министър а една клета жена, дръзнала да се бори със строителния октопод? Президентът се оказва прав, че властта като си назначи контролния орган той няма как да работи. Той само може да обслужва назначилите го.

187

Анонимен

преди 6 години

Ти си ги избра и не се прави на разсеян. Лошото е че в нейна защита няма кой да организира платени протести. Явно женицата не е била кмет на мафията. Стовариха всичко срещу нея и под сурдинка казват че Дюлгеров е оставил парите в колата, а никакъв коментар, че жената може да свети от нечистото докосване на Дюлгеров или някой от стоте топченгета, което и е запушвало устата и носа.

186

сминдух енд чесън

преди 6 години

В моите очи ситуацията е следната,хората придобили парцели в момента пият предимно студена вода благодарение на Иванчева.Болшинството от хората в квартала одобряват това.Дали нещо ще се промени зависи от съда.А той вероятно е на страната на лошите.

185

Анонимен

преди 6 години

Защо се затварят телевизии?

184

Тольо

преди 6 години

100% боко я е наредил

183

пуснете жените

преди 6 години

женините масово са защитавани защото обвиненията срещу тях е сътворено от хора които ограбиха тъщите си, предадоха Мишо Бирата и зазидаха Ваньо Алота, а за НОИ инспектора няма какво да говорим освен че и ЧЕЗ кънти на киловолти

182

Анонимен

преди 6 години

Бойко - Защо кметицата вися часове на улицата?МВР Пикчърс: Шефе нали ти така нареди. Щом на сересето се чуе, че са предадени 70 хиляди веднага да ги арестуваме на най-видното място и да извикаме Антон Тодоров и Прас прес. Бойко - е, а сега ще казвате че сами сте си го направили. МВР пИКЧЪРС: Твоята воля е закон за нас, и да три пъти дневно сме я следвали. Ако е гербоугодно, да я пускаме, подаде ли молба за членство в Герба?

181

До сминдух и чесън

преди 6 години

Доказателствата пред съда.Сега е само задържана.Не могат да я задържат без основание.Има процедури.Изчакай малко.

180

Бивш

преди 6 години

Тоя Борсов да е бил случайно служител на МВР. И да е чувал за претърсване и изземване по НПК. И да е станал случайно генерал от охранител ?

179

сминдух енд чесън

преди 6 години

А има ли доказателства ,че е виновна?

178

Анонимен

преди 6 години

Не мога да разбера защо я защитавате като че ли имате доказателства за невинна.Имате ли ги?Дайте ги.Дим без огън няма.

177

Байфидан

преди 6 години

До 199. Страшна конспирация си надушил - дали тя няма да е виновна, че не е изгряло слънцето и затова?

176

изнервен

преди 6 години

Абсолютни глуппости са написани по-долу от разни смешни анонимници. Истината е съвсем друга за нея има достатъчно факти.

175

Анонимен

преди 6 години

"Баце не се прави на улав. Иванчева вися часове на улицата, защото е спряла строежа като незаконен на фирма "Билд Строй Ц" собственост на Петко Михайлов. Същият Петко е баджанак на Цветанов. Съпругите им са сестри."

174

Анонимен

преди 6 години

До АнонименА откраднатите милиарди от КТБ броиха ли ги?А?.........не,защото по островите е горещо,няма как да седнат на плажа да ги броят.

173

Анонимен

преди 6 години

До активенОткраднатите милиарди от КТБ още ги броят...............само че,не на тротоара, а на някой пясъчен плаж по островите. под някоя палма ! та за това бавно ги броят - ръката е заета с коктейл с чадърче.

172

П.Петров

преди 6 години

На Борисов явно не му стига сивото, да си обясни защо Иванчева вися 5 часа с белезници на улицата, още по малко му е ясно защо прокуратурата ще загуби това дело.Причината е, че ГЕРБ като продължение на БКП_ДС не насърчава кадърността и компетентността в държавните институции, а "предаността" към партията майка, роднинските връзки и лоялността към "бащицата"! Това води до кариерно издигане на безпринципни и често некадърни нагаждачи и натегачи!Воала !