17

Богомил

преди 6 години

Самонаричащите се "зелени" са креслива мафиотска група мързеливци, които са присвоили нормалния човешки стремеж на обществото да запази природата и себе си и по този начин си присвояват и значителните средства отделяни за тази цел. Обслужват и чужди интереси. Проф. Жак Ив Кусто, който не разбира нищо от ѝЕЦ, но обработен от зелените, прелетя с хеликоптер над Козлодуй/забранено от закона действие от съображение за сигурност/ заяви, че АЕЦ "Козлодуй" трябва да се затвори!? Колко антибългарско?

16

Анонимен

преди 6 години

"готова" да осъди, "обмисля да осъди", едва ли някой обръща внимание на опитите за вдигане на шум от страна на тази неособено интелигентна жена. На всички е известно кой плаща на зелените - тези които искат в ски курортите в западна Европа да няма и минимален отлив на клиенти. Лицемерно използващата зеленатй идея активистка, зощо не застане пред камион с дърва от незаконна сеч?

15

Анонимен

преди 6 години

Тая ска сега къде я продават?

14

House M.D.

преди 6 години

До 13Предлагам да подкрепим Франческа за посланик на Евр(оп)ейския съюз в Техеран.

13

до 11

преди 6 години

Франческа е сменила името си на половонеутралното Ска, защото е поддръжничка на *** теориите. Няма майтап! Тя е лесбийка, феминистка и ЛГБТ активистка. Затова е късо подстригана като мъж и носи унисекс облекло. По-долу беше вярно посочено, че Ска Келер подкрепя безконтролната имиграция и заселването на хора от БИ в И. Европа.

12

Българин от Германия

преди 6 години

Ужасяващо е какво си позволяват някои Европейски политици като тази Келер. Защо не се опита да критикува Ердоган или Саудитска Арабия ?

11

House M.D.

преди 6 години

Франческа е нейното име. Стига сте заблуждавали народонаселението.

10

ууу

преди 6 години

До АнонименНа мене също не ми е симпатичен, но човек трябва да има морални принципи. А защитата на българските интереси от чужди домогвания и интереси не ти ли харесва?

9

Анонимен

преди 6 години

Гледам цялата банда от скатаджийски *** и *** е мобилизирана на амбразурата да защитава строителя на огради, което ясно показва че Келер е на прав път!Успех и желая от все сърце!

8

Бай Иван

преди 6 години

Това противно джендърче ,също така каза ,че талазите от *** от третия свят,дошли за социалните на западна Европа ,трябвало да се преселят в източна ,та кажете ,още ли й се радвате ;) ???

7

не син

преди 6 години

Дайте краставица на Ска за да се успокои

6

Анонимен

преди 6 години

По принцип не споделям вижданията на Келер, но щом ще съди тоя доказан МАФИОТ, ДАЛАВЕРАДЖИЯ и МУЛТИМИЛИОНЕР, който НАГЛО ИЗЛЪГА ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ, я подкрепям напълно!Успех и желая - дано му пръсне гьона! Българския съд е на мафията, ама международния не е така, и Валерко трудно ще се измъкне

5

ох

преди 6 години

Всички тревопасни в тундрата

4

Анонимен

преди 6 години

Скиорката и всичката останала *** от зелени и вегани да заминават далеч от България

3

не син

преди 6 години

СКАдадухакожения

2

Анонимен

преди 6 години

*** тя тая не знае ли, че Винкело е ***!?....

1

Бай Оня

преди 6 години

Аман от *** западни зелени патки! Ще осъди дъртия ми....! Всички категории "природозащитници" са за трепане!