70

Владимир Путин

преди 6 години

Тия твърде много се скатаваха от войни и се правиха на тарикати и вече е крайно време да гризнат дръвцето на финансовото неблагополучие и да почнат да бачкат. Истинска работа обаче, а не банки, шоколади и ножки.

69

Анонимен

преди 6 години

понеже сме славянски души и това за бедните хора в швеицария много ме разтрои предлагам песионерите които взимат по 100евро за целият месец а те са болшинството от пенсионерите да ги подпомогнем да кажем с по 50 евро малко но от сърце и те швеицарските братя за малко да се почувстват европеици

68

Анонимен

преди 6 години

Швейцарците тръгнали да се молят за комунизъм.

67

Анонимен

преди 6 години

развивай си тихичко стокхолмския синдром в панелната килийка и на никого в Швейцария нито Ав$тралия ще липсва твойто оскотяване. Аз съм в клуб 30-те а ти си в клуб ... "ъндърграунд", в буквалния смисъл, и целия ти пропилян живот на половина поне да беше стигнал моя level непрокопсанико, цял живот си бил лузар и накрая безславно си се върнал в гетото от където няма измъкване вече с английския ти таралясник.поздрави от СиднейАав$тралия

66

Анонимен

преди 6 години

Разплаках се от страданията на бедните в Швейцария. Такава мизерия и то в 21 век.Срамота е...Би трябвало да подамем ръка на тези хора и да ги подслоним в България.

65

Кон боб яде ли?

преди 6 години

Айде стига с тези врели некипели в България с 60% под прага на бедноста

64

Понти

преди 6 години

Мечтая си да съм аутсайдер в швейцария! Тук съм инсайдер и еггати мизерията!

63

Часника среднис

преди 6 години

Бедняци, виждате ли че и да ви се дават големи заплати все тая? Ама швейцарските часници явно са бунаци и не го разбират това и дават, дават, а бачкерите все "едва връзвам двата края". Аз затова повече от 500 кинта не давам, пари хвърлени на вятъра са това.

62

Американ

преди 6 години

За щофьорът, дето 5100 франка му били малко - да, ако жена му не работи и има 2-3 деца, ама чак да иска помощи е нахалство..Скъпо е там, ама с 5100 семейсто с 2-3 деца изкарва без разкош, ама и без зор.

61

Кольо

преди 6 години

Чета коментарите.. има верни неща и в едната, и в другата посока. Аз лично от една година съм в Брюксел, изкарвам доста добри пари, но не ми харесва и не смятам да оставам повече от 2-3 години. В България има много повече свобода, отколкото тук. Тук всички са се нахендрили с по една ипотека за по половин милион евро, за която работят до живот. Нямат нищо собствено - всичко е на банката - къща, кола, телевизор.. Виртуалистиката е пълна. *** може и да живее в панел, но панелът си е негов.

60

Цермат

преди 6 години

Както се казва, дупе знае 2 и 200.Нищо ново под слънцето,в цял свят има и бедни и богати.

59

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 55Ахааа ... Пукай си ракията и си скуби косматите гърди ..

58

Анонимен

преди 6 години

До До 57Хрън-мрън - хвани се на свястна работа или започни бинес. ...

57

До 57

преди 6 години

Сигурен ли си че си живял в швейцария? Защото скоро бях там при мой близък и нз колко са им гъсти влаковете но са безбожно скъпи.. Да седнеш в ресторант ти се завива свят, а хубаво месо или сирене в някой магазин е в пъти, а не в проценти по скъпо. За жилище в Цюрих няма какво да коментирам.. Да доходите са на друго ниво.. Те за това и французи та даже и немци искат да живеят там

56

Анонимен

преди 6 години

Като човек живял години в Швейцария, тази статия е пълна глупост.Цените за храна, перилни препарати и т.н. ежедневия са еднакви или по-ниски от цените в България. Обаче качеството за същите е много по-добро!Тези оплаквания за 2 хиляди франка (3300 Лева) на месец са СМЕШНИ!Гарсониера с всичко покрито в цената (ток, вода, парно) е под 800 франка. Значи ти остават 1200 франка (2000 ЛЕВА) чисти пари на месец. Градския транспорт е ПЕРФЕКТЕН и ЕВТИН, а влаковата мрежа е най-гъстата в СВЕТА.

55

wizz air

преди 6 години

Direktno wizz air i v BG.Tuka e Raya.

54

Анонимен

преди 6 години

Затвор без решетки,това е животът на Запад.Живея в Германия от 11 години и в началото бях ентусиазиран,но с времето осъзнах,че животът тук е много сив,а хората са доста затворени,мислят само за пари.Навремето,комунистите затваряха и биеха,но на Запад те правят бездушен,пипат с бели ръкавици.

53

Handel

преди 6 години

Разплаках се. Мойта баба има 130 лв пенсия, ще взема да им я пратя та да им помогне малко.И между другото не е вярно, че Швейцария е най-скъпата страна. Във Франция е по-скъпо.

52

Анонимен

преди 6 години

Проблема им е че правят разходи които не могат и НЕ БИВА да си позволяват.Оная първата Мецедес и Лоуи Вуйтон а никакви спестявания...........ами добре.Сега да живее в контейнера за смет.

51

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 6 години

До BurzumКак е в панелката? Яко пиене на парцуца и яко чалга?Направил си апартамента-содом и гомор с постери по стените на фолк певачки и плеймейтки....