44

Истината освобождава

преди 6 години

Масата предпочита сеир, и се подава на страх, както и овчето стадо. Те ви казват "ние имаме атомни бомби, с огромни експлозии и радиация", но лъжат за да ви държат в страх, и да ви манипулират лесно. Оръжия за масово унищожаване не съществуват и никой никога няма да създаде такива. Всичко е пропаганда и визуални асоциации, насадени от филмите. 5 млн масони по цял свят: Путин и Ким също. Ким стана масон, докато учеше в Швейцария. Масони не са само англичаните. Означава да си международен шмекер.

43

Анонимен

преди 6 години

Не му вярвам.

42

Анонимен

преди 6 години

Ядрени оръжия няма! Не съществуват! Ядрена енергия има, създава се в огромните реактори, като просто затопля водата, но атомна експлозия НИКОГА не може да има, поради простата причина, че урана, плутния и др, не експлоадират. Това е мит, лъжа, една от най-големите манипулации, и държавите от ядрения клуб го използват за да държат масата в страх. Иран и Сев.Корея го научиха и извиват ръцете на Сащ и останалите шмекери. Чернобил, Фукушима, Хирошима, също са лъжа.

41

Анонимен

преди 6 години

Този трик обаче ще му отраже главата. Американците не са вчерашни и ще го притиснат да изпълни обищанията си. Обещания които не е в състояние да изпълни...

40

Анонимен

преди 6 години

Тилерсън го махнаха и светът почна да се оправя. Иде ред на Мей и Макрон. Стачките във Франция вървят с пълна сила. Се ла ви.

39

Анонимен

преди 6 години

Постигна каквото искаше. Сега Тръмп ще му ходи на крак да се среща с него, а кога с Бойко?

38

Анонимен

преди 6 години

И Ким са го научили в Китай да се прави на умряла гугутка. Стар трик на по-слабия. И вълкът сит и агнето цяло.

37

Анонимен

преди 6 години

Всичко върви по план. До 2-3 години народа, ще го свали от власт. И с прокоба Чен, ще е свършено след 70 години мъка. Успех на корейския народ дано скоро са обединени и заедно. Макар, че това ще донесе голям удар върху икономиката на ЮК. Толкова гладни и изостанали хора ...Ще минат десетилетия докато ги вкарат в сегашния свят.

36

...

преди 6 години

И ко праим ся с опорките за че ядат живи хора и люцерна.Чукче си кара по програма.Вече са независима ядрена държава и преговорите ще започнат от позиция на силата.5 броя бомби които стигат до Окинава,Хонолуло и Западното крайбрежие и собствен модел мобилен телефон...а сороспидните тук предъвкват лук от Египет и чушки от Албания....Цецо Ухото дали е разбрал че се клатят евроатлантическите ценности и секторните политики по Тихоокеанското крайбрежие!?.

35

Ха-ха

преди 6 години

Абе като огладнее съвсем, ще почне да поумнява. Така едно време почна и перестройката :)

34

Анонимен

преди 6 години

На някои все им се привиждат велики пабеди над краварите от САЩ, ама света вижда друго, как всеки диктатор подгъва коляно пред световната американска сила.

33

Анонимен

преди 6 години

Този вожд Ким се усети рано, че няма никакъв шанс срещу хегемона САЩ, а руския вожд путин кога? Или ще изчака да види дали руснаците могат да живеят без да ядат, само на антифриз.

32

Анонимен

преди 6 години

Ами оказа се че Ким е прав! Краваристан разбира само от сила!

31

Анонимен

преди 6 години

ЛИДЕРА НА КНДР КИМ ЧЕН УН ОБЯВИ,ЧЕ В УСЛОВИЯТА В КОИТО Е ЗАВЪРШЕНО СНАБДЯВАНЕТО НА ВЪОРЪЖЕНИТЕ СИЛИ С ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ И РАКЕТИ НОСИТЕЛИ НА ТОВА ОРЪЖИЕ ,КОЕТО ГАРАНТИРА СУВЕРЕНИТЕТА НА СК ОТПАДА НЕОБХОДИМОСТТА ОТ НОВИ ЯДРЕНИ ОПИТИ И РАКЕТНИ ИЗПИТАНИЯ ,ЗАТОВА ТРУДОВАТА ПАРТИЯ НА СК ЩЕ НАСОЧИ УСИЛИЯТА СИ В БОРБАТА ЗА МОЩНА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ИКОНОМИКА И ПОВИШАВАНЕ НА ЖИЗНЕНИЯ СТАНДАРТ НА ХОРАТА//ТОВА ПИШЕ КИТАЙСКАТА АГЕНЦИЯ СИН ХУА И ТО МАЙ ДОСТА СЕ РАЗЛИЧАВА ОТ МАНИПУЛАТИВНАТА СТАТИЯ ТУК

30

Adolf Eichmann

преди 6 години

Обещали са му парици и ресурси както и вдигане на ембаргото и той е приел в замяна на това да си кротува и да се прави на изплашен от янките..... живот ;)

29

Анонимен

преди 6 години

Аз не знам колко психично увреден трябва да си за да се радваш на тоя прасчо... русофилска работа

28

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен - Корейците ще се оправят, остават само войните в Близкия Изток и по пътищата на България.Не се кахъри за БИ, скоро и те ще се усетят, започна се от СА. Гледай България!

27

Анонимен

преди 6 години

Корейците ще се оправят, остават само войните в Близкия Изток и по пътищата на България.

26

много просто

преди 6 години

"Страната ще работи върху социкономика и повишаване на жизнения стандарт" е обявил вождът на СК.Очертава се новият "азиатски тигър" в икономиката и полюс в световната карта! САЩ!

25

ЧингизДраконаУилсън

преди 6 години

Повече от сигурно е ,че има постигната някаква договореност,която за нас простосмъртните, няма как да бъде известна,особено като се има предвид,че журналистите се занимават само с преписване и най-вероятно ще научим истината след много години ....