141

8===о

преди 6 години

До ИЛИЯ ИЛИЕВНапротив, Украйна ще влезе в НАТО.Желанията на русия имат все по-малко значение ,а самата русия - с икономиката си със затихващи функции - има все по-малко възможности да въздейства на чужди държави.

140

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

До Анонимен 161Украйна няма да влезе в НАТО.Не ,че той ще се разпадне преди влизането , ами че ще се разпадне след влизането!ха ха ха Явно с пожелание от твоя страна не може да стане!Там има друго желание- на Русия!Която казва твърдо-Украйна може да прави всичко , без НАТО.Иначе до сега щеше да е вътре!А въоражението й няма смисъл.Русия казва ,че войната ще се води на друго място и с други средства!Това не ли го знаете , та още се коментира!

139

Българин

преди 6 години

Напред с братска Русия!

138

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

До САЩ вечеГениалния шахматист зъздаде Китай като супер сила!И сега иска да построи пешките срещу тях!Нали се сещаш кои са пешките!Пушечното месо!Ами защо гениалния шахматист не стане и той пушечно месо!

137

Анонимен

преди 6 години

Украйна влиза в НАТО и всякакви *** чиба в Раша.

136

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

До АвтораСтатистиката сочи ,че няма народ ,който умните са повече от 3 %. А аз от кои съм , е без значение! Същото е и за теб!Та това е парадокса на изборите!Мнозинството да разпознае интереса си!?И ако има честни избори, мнозинството ще прпознае себеподобните за свой елит!Това е така в Украйна и в България!За това ние и украинците не можем да си защитим интересите, икономическите. И за това украинците ще ги използват за пушечно месо.А ти искаш това да стане и с нас.Комунизма не е тук!?

135

произволен

преди 6 години

До 167 Анонимен Затова всички жени от Беларус, Украйна, и Повечето от Русия си търсят мъж от страна от ЕС да могат да се махнат .... защото е много хубаво в Русия

134

Анонимен

преди 6 години

България е член на ЕС и НАТО- ама средните заплатките са малко по високи от Приднестровието и Абхазия, по ниски от Беларус!У нас са 330-50 евро, в Приднестровието, Абхазия, Молдова са 200 евро средните заплатки! В Беларус са колкото при нас!Ама тия не са в ЕС и НАТО!Пълна иконом. дискриминация от ЕС и НАТО към България! ЕС и НАТО подържат " бившите комунисти и доносници на ДС, роднините им" във властта!ЕС и НАТО само искат БГ гастарбайтери да им работят по 10- 12 часа на плантациите!

133

САЩ вече

преди 6 години

Снабдяват украйската армия с модерни оръжия40 милиона нови войници на НАТО са на границата с Рушката *** благодарение на гениалният шахматист;)

132

Без НАТО и ЕС

преди 6 години

България щеше да е мизерия като Беларус приднестровието Абхазия и пр рушко колонииКочината освен войни мизерия и терор дричуго не носи Вижте Украйна и Скрия

131

Анонимен

преди 6 години

" Отпускарите" в Източна Украйна си чешат яко обучените от НАТО- вските наемници!Срещата на НАТО в Украйно и призива на НАТО да се търси политическо решение, показва че на НАТО- вските наемници им е омръзнало " обучаваните" от тях да бъдат шамарени яко от " отпускарите" в Източна Украйна!Украйна затъна в тинята на НАТО и Запада, както Либия, Ирак, Афганистан, Сирия и т.н.!Путин им гледа сеира! Като нема руски газ, Украйна ще купува реверсна руска газ на четворни цени от Полша и Германия!

130

Анонимен

преди 6 години

Англия, Франция и САЩ отдавна да ни бяха разцепили и подарили на любимата си Турция, както с военна агресия нападнаха Сърбия, за да отцепят Косово и оставят под влияние на " велика" Албания!Добре, че са си научили урока, Сърбия могат и да я цепят, но пипнат ли целостта на България, Русия и отслабена ще ги тимари яко, както 1877- 78 г.!Тогава 80 % от командния състав на османската войска- висши офицери са от Англия, Франция и Германия биещи се срещу руската армия и българското опълчение!

129

Charlie- Checkpoint

преди 6 години

окей, темата е заета от "новите" "десни", които праскат минушчета и трият мнения. ние отиваме да проверяваме истината на прехода между живота и смъртта...

128

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен160 Без НАТО,Русия отдавна да ни е подарила на любимата си Сърбия,както направи с Македония и Западните покрайнини,а пред това с Южното поморавие.

127

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен160 Без ВАТО,Русия отдавна да ни е подарила на любимата си Сърбия,както направи с Македония и Западните покрайнини,а пред това с Южното поморавие.

126

Анонимен

преди 6 години

На "отпускарите"в Източна Украйна,май ще им свърши отпуската.

125

Charlie - Checkpoint

преди 6 години

гледам списъкa ви на жените, които "предизвикват възхищение" но само у yвpеденитe и се сещам кой говори в киев. както и за чии сpебърници го прави.

124

Сокол 9

преди 6 години

161 за недоносения сексманиак ли става дума. Ще го махнат но още спят.

123

Анонимен

преди 6 години

Сега разбрахте ли България, колко е напред. 15 години след нас почват да се молят за Нато. Тука разни червии ни обесняват, как трябвало да излизаме :) Е хем и заводи има и газопроводи имат и пак бягат от кочинатаа. Пък тука ни на духа главата с тоя поток едвали не араби ще станем :) смешковции.

122

Сокол 9

преди 6 години

Ало *** кога ще дезинфекцирате форума и ще премахнете бацилите.