17

42

преди 6 години

До 16Да, ама в Русия има силна държава, затова над 80% от руснаците се чувстват щастливи, за разлика от 30-40% от уж задоволения Запад.

16

Анонимен

преди 6 години

За какви "рушки простори" говори тоя НЕбългарин не моа го разбера.По това време никой не е и чувал за руслямска держава....и още хилядолетия няма и да чуе.Азиатските степи са по-скоро монголски земи...видно и от антропологията на джуджето в кремлин.

15

Анонимен

преди 6 години

До u4en 16То се вижда КОЙ е жалък!!! ПРОСТО ПОГЛЕДНИ В ОГЛЕДАЛОТО! И престанете да се обучавате в нацистки маниери - имаше един, който беше обявил САМО неговата нация за правилна, но как завърши? Така че внимавайте с нацизма и национализма! И главното, не ви прави чест! Уж се пишете вече "цивилизовани", а сте си явно андрешковци от главата до петите, пардон, до ц-ъ-р-в-у-л-и-т-е!

14

42

преди 6 години

А е деградирали страни, като нашата, днес са излезнали ***, които искат легализиране и на марихуаната.

13

Анонимен

преди 6 години

До Българин на българин 14Хе-хе-хе.............виж КОЙ го казва........Бай *** с потурите и розовото масло да "дава акъл" КАК СЕ СТАВА ВЕЛИКА ДЪРЖАВА!!! Ти или не си ходил въобще на училище, или тия уроци по история си ги нямал за нищо! Не стига, че ние като българи сме се пръкнали от необятните руски простори, а па още и нещо дърдориш за "фашизъм и комунизъм"!!! Те тия западенските и фашаги и *** (Маркс и Енгелс не са руснаци, да знаеш!) Русия отдавна ги победи!

12

Анонимен

преди 6 години

...срещу целия свят....както винаги.

11

u4en

преди 6 години

Ха...Ха...ХА ! Не деиствали санкциите - деистват и още как ! ДЕНГИ НЕТ ! Пиенето на качествен алк. намалява - на антифриз...препарати за вана ..спирачна течност ...дом. менте се увеличава ! ЖАЛКА азиат.-монголоидна НАЦИЯ !

10

Анонимен

преди 6 години

нормално , хората са във война .....

9

Българин на българин

преди 6 години

Много хляб има да яде милата ти Русия, тролейски,докато стане велика сила.Първо трябва да стане нормална държава. И да скъса с фашизма и комунизма.

8

Анонимен

преди 6 години

Ми...пари нема! А боярищника и други препарати не ги лови статистиката за алкохол.

7

Българин

преди 6 години

Русия се взе в ръце и много бързо се връща на сцената със световните сили.

6

Анонимен

преди 6 години

Пада зер... от 3 литра водка на ден, до 2.9Сигурно и бълхите намаляват.И сексът с медведи става по-хубав...От Путин Нюз ли копнахте този фишек?

5

ясно

преди 6 години

Пак са минали на антифриз

4

Анонимен пияч

преди 6 години

И ще се леят, какво ви пречи, правим си ракия, пием си я. Както е казъл врачанина, най-обичам да пиьем и да мъндръсам. Довечера е петък, ден за пиене! Редно е да се начаткаме, като повелява традицията! Наздраве с ракийчицата благословена, необходима като слънцето и въздуха за всяко живо същество.

3

Стоян

преди 6 години

В Русия не знам,ама в Англия както се пие,като за световно!

2

Анонимен

преди 6 години

Тоя сайт трябва да се прекръсти на днес.ру вече

1

Анонимен

преди 6 години

Руските пияници - най трезвените пияници, руските джуджета - най високите джуджета