30

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 31БЪЛГАРИЯ Е НАПЪЛНО ОПОЗОРЕНА СЛЕД КАТО ПРЕИЗБРА БУДА НАЧЕЛО ЗА ТРЕТИ ПЪТ!ВСИЧКИ НИЕ ПЛАЩАМЕ МИЛИАРДИ ЗАГУБИ ЗАРАДИ ПРЕИЗБИРАНЕТО НА БУДА!ТЪЙ, ЧЕ ИСКОВЕТЕ В СТРАСБУРГ СА СМЕШНО НЕЩО НА ФОНА НА ПРЕИЗБИРАНЕТО НА БУДА.

29

Сер гей Станишката

преди 6 години

Лайковете тук говорят, че повечето активни читатели са от номенклатурата или нейни креатури.На всички е ясно,че в България случаен човек не може да започне работа на позиции в държавната администрация.Какво означава това?Ако не си от номенклатурата и не ти е даден "бизнес" или не си наместен в държ.структури, търсиш препитание по широкия свят/над 2 млн.българи/.Другарите тук скоро ще останат само с подобно на тях и няма да има от кого да искат парички за щяло и нещяло. Само червени и индианци:).

28

Анонимен

преди 6 години

НАЙ-МОДЕРНОТО ЗА КРАДЕНЕ В МОМЕНТА Е ДА СИ НАПРАВИШ ФОНДАЦИЯ ЛЕСНО СЕ РЕГИСТРИРА!!!И ТАЗИ КАЗВА ТИ МИ ДАРЯВАШ 300 ХИЛЯДИ ПО ФОНДАЦИЯТА А АЗ ТИ СВЪРШВАМ ТАЗИ И ОНАЗИ РАБОТА :DФОНДАЦИЯТА МОЖЕ ДА Е СЪС ВСЯКАКВА ЦЕЛ-------------НО УВИ АКЪЛА НЕ И Е СТИГАЛ И СЕГА ЩЕ ПЛАЩА!

27

Анонимен

преди 6 години

МДА НЕВИННА Е :DТЯ Е НА ТОЛКОВА ВАЖНА ПОЗИЦИЯ КАТО СЕЛСКИ КМЕТ, ЧЕ НЯКОЙ МНОГО ВИСОКОПОСТАВЕН Е УРЕДИЛ ВСИЧКО ЗА ДА Я НАТОПЯТ!! И В ТОВА БИ ИМАЛО НЯКАКВА ИСТИНА!!!ОБАЧЕ НЕ СА ПОВДИГНАТИ ОБВИНЕНИЯ САМО НА НЕЯ!!! ЦЯЛО КОТИЛО ПРЕСТЪПНИЦИ СА ТУКА :D ---------------ИЗВОДИТЕ СА, ЧЕ ТОЗИ ЖЕНСКИ СУБЕКТ Е ОПОЗОРЕН ЗАВИНАГИ НО НА ОБЩЕСТВОТО НЕ МУ ПУКА ОСОБЕНО ЩОТО ТЯ Е НИКОЯ НЕКАКЪВ СИ "СЕЛСКИ" КМЕТ И БЕЗ НЕГО И С НЕГО!

26

az

преди 6 години

До Читател 22ами тя държавата се е разпаднала отдавна и това което имаме като като правораздаване е доста по-зле от мешере. Такъв е капацитета ... Щом виден юрист като този от интервюто казва, че ""Ареста насякъде е нарушаване на човешките права" ...

25

House M.D.

преди 6 години

1. Чий го е дирила на "Кристал"?2. Отново е пропуснато да се спомене, че Иванчева и Билянчето са любовници.3. Въпросът не е "Дали е виновна?", а "Дали няма да се измъкне с условна или смехотворен срок затвор?".

24

Анонимен

преди 6 години

Той заблуждава. В ЕС няма такава масова корупция както в БГ. Тук над 80% собствеността е в партийни предприятия / кръстени фирми, да заблуждават западняка те нямат представа от насилствена национализация /. Този обслужва номенклатурата на партиите. Няма гражданско общество. И няма как да има. Като му сложат белезници и му запушат устата. Държавността по модел от Русия взима всичко и потъва в бюрокрацията. /на един и плацентата на жена му взеха и почина в ареста докато спи../

23

Анонимен

преди 6 години

Тука сте като Василав всичко ви ясно че извършила престъпление - престъплението да вземеш подкуп се доказва с взимането му а не с светване на едната китка на ръката. То просто нямам думи.Ами ако е невинна, не ви ли е срам да обиждате така. Ако това се случи на ваш близък и той е невинен, няма ли да сте отвратени от такива тролски присъди.

22

Анонимен

преди 6 години

Василив пак се произнася относно виновността преди съда да се е произнесъл.

21

Авето

преди 6 години

Червената номенклатура, децата и внуците й се събудиха и в канцеларийките, седнали на удобните столчета, вместо да работят - тролят, спамят и заливат народа с всякакви пропагандийни отпадъци, целящи да оправдаят некадърността и престъпленията им по служба. Така с годините се нароиха толкова много червени милионери:)) А уж бяха комунисти, после социалисти...., а сега - най-големите капиталисти в БГ. Продължавайте да промивате мозъците на млади и стари, но Европа вече ни знае и не вярва на сълзи.

20

Анонимен

преди 6 години

То че е корумпилана тая..корумпирана е!Но мало умното МВР пуща един куфар с белязани и предварително броени пари!Защо после прави петчасова театрална постановка да брои тия пари насред улицата!Има нещо гнило!И поседно колко точно са тия пари?Едно баш ченге вчера по тв каза че едва били ги събрали!А що не напълниха куфара с имитация..?

19

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 20ПРАВ СИ ЗА СЪДА!! НО АЗ ПЪК ПОДКРЕПЯМ ПРЕДПРИЕМАЧА КОЙТО ГИ Е ИЗОБЛИЧИЛ :D------------А И ЕДНО ДЕЛО В СЪД КОЙ ЗНАЕ КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СЕ ТОЧИ :D

18

az

преди 6 години

Извинявайте, ама като образование има въпрсния индивд дават интервю? "Ареста насякъде е нарушаване на чувешките права" WTF!!! Я накой юрист да коментира ама ми се стува, че ареста единствено ограничаваше правото на свободно предвиджаване , не беше ли така???? Друго - бил понесъл своята отговорност там на слувая с Цонев, нали? Хайде жинралистие да попиорат кой плати огромното обещениение по детото в ЕСПЧ? Питам аз дали е този титан на мисълта е дали дал 100000 лева или ние данакоплатците?

17

Анонимен

преди 6 години

ТЕ, ЧЕ ЩЕ Я ОСЪДЯТ ЩЕ Я ОСЪДЯТ!!!НО ТЯ ПЪК ДА ОСЪДИ МЕДИИТЕ ДЕТО ИЗПИСАХА ЕДИН КУП ГЛУПОСТИ НЕ САМО ПО ОТНОШЕНИЕ НА РАЗМЕРА НА ПОДКУПА!!!

16

Аве стига глупости

преди 6 години

Докога ще ни баламосват с всичко друго само и само да избягат от акцента. В целия цивилизован свят престъпниците ги залавят по подобен зрелищен начин, даже и много по-силово. Червената номенклатура/БСП, ГЕРБ, СДС и т.н./, която се е окопала на всички важни позиции още от началото на промените/10 ноември/ и върти корупционните схеми от десетки години вече на гърба на народа, подскача веднага, когато излезе наяве някое от нейните престъпления.Сега ареста бил проблема, не корумпираната кметица!?!

15

Анонимен

преди 6 години

Подкупа беше 75 хиляди, после стана милион, после 500 хиляди, сега вече е 56 хиляди евра??? Кво става последно. стига се е менкала тая сума.

14

Анонимен

преди 6 години

Василев да плати от собствения си джоб парите, които плаща България за изстъпленията му като прокурор при задържането на Цонев. Всички помним как го караше да пада на колене и го наричаше абсолютен престъпник. Да не дава съвети, а да си ходи в Югозападния университет, който е завършил и от който имат дипломи Пеевски и братя Галеви. Да не лъже, че е учил в Английската в Пазарджик, като е бил в Механотехникума. Позор за прокуратурата.

13

Анонимен

преди 6 години

Как се чете заглавието?

12

Анонимен

преди 6 години

Абе нали и резнаха главата, какво има да се коментира. Това е достатъчно добра новина

11

Активист на БКП

преди 6 години

Най-корумпирана каста в България са юристите ! Затова сме на това дередже...