245

Анонимен

преди 6 години

ОСТАНИМ ЛИ В НАТО - чака ни СУЛТАНА и ФЕСОВЕ !!!

244

Анонимен

преди 6 години

До К. К.Напуснем ли ЕС и НАТО, ни чака съдбата на Чечения, Армения, Приднестровието, Крим, Луганск, Донбас, Абхазия... Съдбата на Руский мир... Тогава русифилистиците ще питат къде акат беднитеYES !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

243

Анонимен

преди 6 години

До 123Др. Цветанов, ето типичния пример за създаване на фалшиви новини. Царе сте на лъжите и манипулациите9999999999ВИЖ ТИ - КОЙ ГОВОРИ ЗА ЛЪЖИ И МАНИПУЛАЦИИ - ХА-ХА-ХА ***

242

я

преди 6 години

До Препоръчително е......СЕ СКРИИ БЕ ТАРИКАТЧЕ--НА ТАТИ МОМЧЕНЦЕТО ЗАХРАНЕНО ОТ ДАЛАВЕРИЗАЦИЯТА НА КОСТАКИС ПРОСТАКИС И ПИШЕЩ ПОД РАЗЛИЧНИ НИКОВЕ ЗА ЖЪЛТИ ЦЕНТОВЕ--КОГО ЩЕ РАЗКАРАШ ТИ БЕ..Я КАТО ВЪРВИШ ПО УЛИЦИТЕ ПОГЛЕЖДАЙ НАГОРЕ ДА НЕ ТИ ПАДНЕ НЕКОЕ МЕТЕОРИТЧЕ НА ТИКВЕТО..

241

Дарина

преди 6 години

Прочетох целия проект , който е публикуван на PDF. Ако може сам по себе си този проект да се разпространи в нета е добре, защото показва , че този път реално са отчетени всички плюсове и минуси на обстановката в момента. И само едно нещо не е добавено,че при сблъсък между НАТО и Русия или Турция - България престава да съществува.Но ако публикувате самостоятелно този документ, бих си го споделила . Реален документ. Цветанов създава фалшиви новини и да му се търси отговорност по Конституция

240

Анонимен

преди 6 години

До гражданинВсички путинофили са реални и потенциални национални предатели.Предлгагам ДАНС и МВР сериозно да се се заемат с писалите по-долу такива. ОК - както виждаш в момента пак са се активизирали под строй. Може и без пари - робски душици

239

Анонимен

преди 6 години

До АТАКАИ кой да я "модернизира" - братушките с тхните тенекета ли. Я се скриййййй

238

Грипена и курни

преди 6 години

Са на път да изпълнят мечтата на правешкият цървуланн- да станем 16 та азиатска республика. Родината е в опасност!

237

Анонимен

преди 6 години

Хората на запад върнаха граничния контрол,а тези се натискат за Шенген.До няколко години ЕС е пътник.

236

АТАКА

преди 6 години

Цецко апартамента пак нищо не е разбрал от това което са обсъждали .А то е модернизация на армията създаване на модерна армия и намирането на средстваза модернизираране на съществуващата . Както и котрол над напускащите армията изкукуригали военнни въоръжени и опасни за обществото .

235

Анонимен

преди 6 години

До Препоръчително еВнимавай, да не ти дойде "Масква" на гости, че ще трябва бързико да палиш към US-амбасадата, ама дали и там ще се спасите амнерикано-подложници и предатели.

234

Анонимен

преди 6 години

До Препоръчително еИ ти и такива като теб не ми трябвате, ама те търпя. Така, че мълчи си, че не се знае кой на къде ще трябва да пътува!!!

233

Анонимен

преди 6 години

Само едно мога да кажа: В България не се проведе референдум нито за влизане в НАТО нито за ЕС. И друго много важно, Цв. Цв. мног удобно и подмолно включва ЕС и НАТО в един кюп, сигурен съм, че в България ако имаше референдум, щеше да стане ясно, че българите са против НАТО, но за ЕС. Проблемът е обаче на друго място, ние не сме притрябвали на никой в ЕС, взеха ни като обещание, за членството ни в НАТО - заради черноморието. Ха познаъте защо им е на НАТО черноморието и срещу кого?!

232

Препоръчително е

преди 6 години

излизане от Нато и ЕС и изпращането им в Масква на БСП,ДПС,Атака ,Радев и всички руски *** ! Не ни трябват тук в БГ !

231

Тангра

преди 6 години

Не знам защо Цветанов си присвоява западната идея. Той единствено може да си присвоява идеята на Коза Ностра, Камората и така нататък. С това мафиотско превземане на държавната администрация няма лесно да им намалее властта. В тях е както се казва и хляба и ножа. Ще го видим и на следващите избори. Нито Слави, нито Радев, нито който и да е друг може в момента да ги мръдне от властта.

230

гражданин

преди 6 години

Всички путинофили са реални и потенциални национални предатели.Предлгагам ДАНС и МВР сериозно да се се заемат с писалите по-долу такива.

229

Анонимен

преди 6 години

Няма как да стане. Посегне ли някой на членството ни....Ще настане кървавицааа. Цоцалоститее вече са пенсионери и утайкиии. Няма как да се браните. Може само да гледате и да пляскате от първия ред, както сте свикнали да правите 50 години :))))))

228

123

преди 6 години

Др. Цветанов, ето типичния пример за създаване на фалшиви новини. Царе сте на лъжите и манипулациите. Затова мажоритарен вот, спиране на субсидиите и изземване на досегашните натрупани милиони от партиите. Който иска партия да създава и да се издържа с членски внос. Достатъчно е това, че ви се предоставят държавни и общински имоти за партийна дейност на смешни цени. При избори тотален контрол за спиране на купуването на гласове, а не от Герб да обикалят спокойно с кортеж от полиция с куфарите.

227

военен.

преди 6 години

Цветяанов и Борисов да мълчат, ГЕРБ УНИЩОЖИ БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ !

226

naco

преди 6 години

НАРОДЕ???? Не ,ни е ВИНОВЕН нито ЕС,нито НАТО,нито Америка,нито Русия,най-малко пък КОМУНИЗМА/който НЕ е съществувал НИКЪДЕ по света/,а са ни ВИНОВНИ КРАДЛИВИТЕ,НЕНАСИТНИ,АЛЧНИ "УПРАВЛЯВАЩИ",които УЖ НИЕ ги избираме!!! НАРОДЕ????