11

Анонимен

преди 6 години

Не искаме думи, извинения и обещания за 50 лв. догодина.

10

Анонимен

преди 6 години

цензурата не спи, но това не променя обективната истина

9

какво чухте?

преди 6 години

И какъв е резултатът от чуваемостта?Нова комисия на комисиите на ТЕЛК- каза го Каракачанов.МРЗ с 50лв отгоре ДОГОДИНА- вчера сами го разтръбихте. ПЕТДЕСЕТ ЛВ!!!51% увеличение за Гинка.Майка с дете инвалид напуска страната.Мъж се барикадира заради ЧСИ.Млад мъж се самоубива преди часове...Кой знае още какво е станало, но не сме чули...Кой знае още какво ще се случи до края на деня...Браните със зъби и нокти депутатските и министерските си заплати над 3000лв, народът живее с 400лв на месец

8

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

До СДСДрът кyманиз...

7

Анонимен

преди 6 години

Дано да се помогне на хората- и здрави,и такива,които имат заболявания. Разберете всички,че хората (било то здрави и болни) са най-важните.

6

Анонимен

преди 6 години

Значи от ГЕРБ са загрижени за мозъчно увредената Нинова, има шанс да се излекува.

5

Вавилонската кула

преди 6 години

Как точно сме "чути", като досега нямаше чуваемост както с Председателя на лекарите от ТЕЛК, така и с отделни ощетени по неясни критерии инвалиди? Към кого и как са разпределени въпросните 43% повече средства за инвалиди? Кога ще приключи проверката за "инвалидите" с фалшиви ТЕЛК ЕР и как? До края на проверката ощетените ли са виновни за проблемите, за да са със занижени пенсии?

4

Анонимен

преди 6 години

Вие управляващите за богоизбрани ли се смятате?

3

СДС

преди 6 години

Като яростен антикомунист,с прискърбие мога да напиша своето мнение:Уви, управле -нието на мафиота Боко,се оказа в средносрочен план пагубно за демокрацията и живота на българите.Вина имаме всички,вкл. и запада,който го подкрепяше доскоро. За жалост времето със Станишев,засега се оказа най-доброто за обикновен ият човек.Боко е срам за всички нас. Жална ни майка.

2

Анонимен

преди 6 години

Чути са, разБойко каза даже че ревал........ раръв е резултата? Хората не са допуснати на среща на която са били поканени щото носели тениски които......... не знам, може би не се харесват на управляващата върхушка?

1

Анонимен

преди 6 години

Добре, помогнете им! А останалите хора, чути ли са също???