50

Слаб 2

преди 6 години

До МАТЕМАТИКАИ то за 5-ти клас.Сметни средно аритметично как ще се отрази намалението на заплатите на 25000 върху заплатите на 3 200 000 работещи.Пък и като си намалят заплатите депутатите фирмата, в която работиш ще ти дава повече пари ли що ли?

49

Анонимен

преди 6 години

49, та той целият Парламент е от БСП/БКП бе пу'як мал'оумен ! Просто овче стадо е българският народ брей 100 г. да го мамят с партии клонирани от БКП няма да му светне червена лампичка ! Ми'зерници т'ъпи !

48

Анонимен

преди 6 години

Тая *** въобще не мисли за детето си!Като си намали заплатата с какво ще плаща $70000 за семестър на синковеца, който се мъчи в САЩ при джендърите?

47

Добра идея

преди 6 години

Да видим сега кои от депутатите ще гласуват с ,,ДА" и кои с ,,НЕ"?След това вие сами ще си направите извода за себе си!

46

бай Спиро

преди 6 години

Електората на БСП се състои от крайно неумни хора. Кака Нела Муфтата знае, че електората са неумни и за това им говори като на неумни, защото трябва да си абсолютно неумен за да се вържеш на неумностите на Нела..

45

БСП са гад.ини

преди 6 години

***, само популизъм и прах в очите на хората. БСП няма да има скоро мнозинство в парламента и затова се заиграва с такива идеи.

44

Анонимен

преди 6 години

Ми ко лъже то по голям лъжец едва ли има ми лъже че може и да я отворил тои и човека дори и не знае измамник

43

Анонимен

преди 6 години

Като оня кръчмат де дал под наем кафето и усетил че има персонал сега виси до него абре какъв наемодател е не знам ми остави хората мини прибери наема и не виси на глава бившата ми хазаика се пробва и както се пробва тъи си намери маистора като наемаш кръчма не очакваи да то виси на главата затова смени пет кръчмаря от висене модерен младеж

42

Анонимен

преди 6 години

41-ви,а шайката на ГЕРБ какви са,че не се сещам?Те не са ли наследниците на комунистически фамилии в сянка?Главатарят им Боко какъв е бил, защо си е съхранил червената книжка,а Л.Павлова защо се гордее с шумкарската си фамилия,а онова крадливо ла'йно Вл.Горанов от какъв род е знаеш ли,ами онзи габровски хайв'анин сега зам. на Тиквата знаеш ли на кой партизански отряд е "продължител"? Много е просто това стадо българско, научили само думата "комунист" без да знаят как да я използват правилно !

41

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Това е много умна стратегия от страна на кака ***... - няма комунист в парламента без нещо откраднато от приватизацията... - кой ВЕЦ, кой Тец, Техноимпекс, Панаирче, РМД-енца, някой рудник или мина, винарска изба... и т. н.

40

Добре и какво следва

преди 6 години

До Комунистите ограбихаСъгласен съм, но това не оправдава ГЕРБ и Борисов, които грабят като Станишеви. Каква е разликата: ЧЕЗ, суджуци, бира, цигари. Какво се е променило? Едни магистрали строят и то с пари от Европа и некачествено.

39

МАТЕМАТИКА

преди 6 години

Ако се приеме това Предложение на Нинова какво ще се случи ?Ще се вдигнат всички заплати и пенсии в България с 20% .Смятайте - тези са 240 , с Министри и Кабинети стават 25 000 .

38

Комунистите ограбиха

преди 6 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

37

Стига сте плашили

преди 6 години

Стига сте ни плашили с БСП и Нинова, имала Техно.... А знае ли някой какво има главатаря ???

36

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

На Кирчо куфарчето не му дреме... - взема по 150 хилки на месец от ВЕЦ-а на река Места до Гоце Делчев...

35

Провалилата се БСП

преди 6 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

34

Долу БСП

преди 6 години

Не на БСП,но това което казва Нинова и аз го искам! Не може най-големите хайлази на родината,работещи по час два през ден,да получават колосални заплати! Другото което аз съм за,е да се намалят тези търтей на 125 души и те ще са ни много! Да останат само честните неопетнените като Борисов и Цветанов,а *** Симеонов и много други в пандиzа!Да се назначи клавен отговорник за ЦСЗ Плевнелиев! Да им се конфискува имуществото,като се оставят на заплата 600 лв.както сме останалите хора

33

БСП и народ

преди 6 години

Това не е достатъчно. Първо трябва да се намали броя на депутатите на 100. В Холандия при два пъти повече хора са 150. Президентът на ГЕРБ махна този въпрос от референдума на Слави. Общинските съветници от 69 на 21 в София и пропорционално другаде. Намаление на чиновниците в управлението, където са основно калинки. Същото в МВР. Най-много полицаи на човек, а няма за улицата. Значи са на друго място, където не са необходими. Да ги извадят от канцелариите и ако не стават, да ги уволнят.

32

ист

преди 6 години

На Нинова не и трябва депутатска заплата. След като прилапатизира Техноимпекс, доларите потекоха като мътна вода. Мътна приватизация, мътни пари влачи мътна вода.Как можа малко село Крушовица да роди толкова голяма лицемерка.

31

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Добре, ама питам аз... - защо Борисов да взема 10 пъти по малко от Хампарцумян... - видяхте ли му апартамента отвътре, когато беше в черешката на тортата... - зала Универсиада...