8

nike

преди 6 години

Като се осигуряваш минимално, ще получаваш минимално. Няма нищо ненормално в това. Когато дълги години си печелил по 1000 или 2000, но не си се осигурявал на тях, а си си скатавал осигуровките за втора или първа пенсия, реално си си прибрал втората пенсия в аванс и си я правил каквото си поискаш.Няма как да очакваш хем висока, хем да не си си плащал. Откъде накъде тези с нормални осигуровки ще поемат масрафа на скатавките с парите, които са си плащали съвестно.Да си мислил като млад за старостта

7

Гробаров

преди 6 години

Има ли в тази държава некорумпирани политици и управляващи?Тези "допълнителни пенсионни фондове" са на "наши" хора, които се разпореждат с парите Ни и купуват електорат за да бъдат все на власт. Затова в пенсионните фондове все няма пари, а в офшорките се трупат милиони. Пирамиди във всички посоки. Накъдето се обърнеш Корупция и беззаконност. Кметове и високопоставени" партийни и безпартийни кадри избрани от нас" да създават ред ни рекетират. ДОКОГА?

6

Стефанов

преди 6 години

Защо при пенсиониране се изключва възможността да се изтеглят наведнъж цялата сума натрупана в УПФ? Това е право на всеки човек, при условие, че това са негови средства, натрупани директно от заплатата му.

5

Анонимен

преди 6 години

Тази пенсия не е ВТОРА, както лъжливо се изразяват всички.Тя е ЗАМЕСТВАЩА част от ПЪРВАТА.Просто 5% отиват в ПОДовете, вместо в НОИ

4

Анонимен

преди 6 години

Какво значи колкото си внасял? Простаци нагли герберски, нещо лихви за това, че ползвате спестяванията ми? Я ни върнете всички пари, ние сами ще намерим начин да ги инвестираме! Всеки изминал ден с герб на власт означава крадене от нашите джобове! Моментално трябва тази крадлива пасмина да бъде разкарана от властта!

3

Вуте

преди 6 години

Въпросът е не колко си внасял, а кой балон ще се пукне първи - имотния или пенсионния. А ако пукнат и двата едновременно?

2

Анонимен

преди 6 години

ако можете спестявайте и не внасяйте на тия айдуци

1

маке

преди 6 години

некой верва ли че ке доживее втора пенсия парите и за пръвата са отдавна усвоени