50

Анонимен

преди 6 години

Ама защо трябва изобщо да се пазят. Оставете ги да се оправят сами. За два, най-много три сезона ще се саморазчистят и тогава ще можем и нормалните хора да ходим на мачове както едно време.

49

Анонимен

преди 6 години

Това е манталитетът на ТОЯ С МАЧЛЕТАТА у неделя. Център-наСПЪВАтелят на "Бистришките тигри", с магнолиите у БанкИ. Дето краката му пречат на терена.

48

Анонимен

преди 6 години

Хванете терориста и вместо да го вкарвате зад решетките, отведете го някъде и го по вате, бойй и ее*ане докато си забрави името

47

Анонимен

преди 6 години

До кога всипки в тая държава, ще траем 200 глупакаа да правят на маймуни полиция, съд и граждани ? Защо полицията на която плащам данъци отделя толкова полицай за някаква бандаа безделници ? Започнете да им давате че 10 години затвор за тези прояви и ще изчезнат завинаги. Писна ни вече да ни занимавате всеки месец с такива изостанали хора.

46

трезвеник по неволя

преди 6 години

На мене пък наистина ми хареса идеята на Ястреб Ефенди.

45

Без място за сравнен

преди 6 години

Бил съм на мачове на Борусия Дортмунд. Там феновете даже не ги разделят по секторите. Като вкара единия отбор се радват едните фенове, като вкара другия другите. Като свърши мача феновете се разотват в повечто пъти доста пияни, но все пак без безредици.

44

Анонимен

преди 6 години

резултата от преход ***/Анари селяни и ку?рви дето си ги харесват лошите момчета цел живот живеещи при мамчета

43

Анонимен

преди 6 години

Време е армията да замести стюардите и полицията на стадиона.

42

Анонимен

преди 6 години

Колко пъти да повтарям омръзна ми вече? Забранете футболните агитки това са бандити и то организирани! Защо изобщо се правят мачове като на тях идват само селян-дури пияндета наркомани и айдуци? Кой нормален човек ще отиде на такъв мач където се събират утайките на обществото? Има и изключение но те се броят на пръсти.

41

Сами са си виновни!!

преди 6 години

Дано да се оправи жената (на първо място е жена-българка и чак тогава полицайка...)! Само че не разбирам едно, нали затова тя и колегите й са пратени там - да не допускат хора с бомбички на стадиона т.е. тя и колегите й не са си свършили работата, заради което в случая е пострадала полицайка (можеше и малко дете да е)! Как въпросният чошек е вкарал бомбичката вътре? Според мен за случая са виновни - ПОЛИЦАИТЕ!!! Ако си бяхте свършили работата на входа,колежката ви сега щеше да си е вкъщи-здрава!

40

Анонимен

преди 6 години

Това снимки от Африка ли са или от Сомалия или от Сирия държаватa е стабилна няма проблеми, ами какъвто им министъра такива и полицаите. На стадиоа и ядрена ракета да вкара някой нищо няма да разберат тез полицаи.

39

Анонимен

преди 6 години

Вече ще сменят стъклото с плексиглас и ще си носят каските.

38

Ястреб Ефенди

преди 6 години

Послушайте съвететите ми и ги наложете тези правила само за един футболен сезон. Ако не получите очакваните резултати, следващия сезон ги отменете! :-)

37

Анонимен

преди 6 години

Следващият мач на Левски без публика

36

Ястреб Ефенди

преди 6 години

Проблемът със запалянковците е много лесно разрешим, но никой не слуша съветите на този дърт турчин! Та значи така: Първо - забранява се влизането в стадиона невъоръжен.Второ -всеки запалянковец на влизане в стадиона се претърства и който се е осмелил да дойде невъръжен му се набова канчето на място и се въоръжава до зъби безплатно,Трето - на влизане всеки трябва да носи минимален брой муниции със себе си и на излизане се прътърсват отново, за да не напуснат стадиона с неизгърмени патрони.

35

Анонимен

преди 6 години

наскоро убиха един полицай при подобно меироприятие!!!ТАМ СЕ СЪБИРАТ УТАЙКАТА НА ОБЩЕСТВОТО!!МНОГО ДОБРЕ ЗНАЯТ КОИ СА ПРОБЛЕМНИТЕ МАЧОВЕ!ТРЯБВАЛО Е ДА ИМАТ ОТ ОНЕЯ ПЛАСМАСОВИТЕ ПРОЗРАЧНИ ЩИТОВЕ!!!НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ Е ЖЕНА ИЛИ МЪЖ!!НЕ СА БИЛИ ДОБРЕ ЕКИПИРАНИ ТЕЗИ МАЧОВЕ СА КАТО НА ВОЙНА :D

34

Анонимен

преди 6 години

Кога ще започнат да се дават мачове само по телевизията? Хайде стига сме блокирлаи София заради шайка социално отритнати пияници, които си разнообразяват висенето в Еврофутбол с това да покрещят 2 часа и после да опикаят Борисовата и да потрошат автобусите за панелните квартали.

33

Анонимен

преди 6 години

... ОТ ФУТБОЛА ПО-*** И СЕЛТАШКА ИГРА НЯМА. ТРЯБВА ДА Е ЗАБРАНЕН !!!!!

32

Анонимен

преди 6 години

Значи ксто се гърми поголовно от 10 декември до 15 януари няма проблем и извършители, а сега има? Цялата селяния с тези бомбички е безумна, и ако някой си мисли, че няма жертви ще спомена малките деца, които стигат до тикове и напикаване, домашни и бездомни взякакви животни, живеещите на улицата по якаква причина и тн. И не съм забелязала нещо за тях да се прави!!!

31

Анонимен

преди 6 години

Значи вчера при ареста на кметицата, която е четиридесет кила с очилата, се изсипаха де що има кияк, само помощ от партньорски служби не бе поискана. А на това сборище на ***, пратили жените, че мъжката част от личния състав, е заета с опазването на тиквата, събиране на рушвети, търговия с дрога, да лежат по гнусните коли, докато камерите снимат нарушения. Все мъжки работи.