16

Американ

преди 6 години

Що не осъдят Унгария?

15

Кико

преди 6 години

"Родители на три деца, иракски граждани, осъдиха България за лоши условия."=======================================Храни куче, да те лае! (в случая куче на исляма)

14

Анонимен

преди 6 години

И аз живея лошо, ама ще съдя ЕС.

13

Анонимен

преди 6 години

Е то всеки престъпник може да каже 'Аз съм бежанец" Нещо тия от тоя съд за правата на човека въобще не са на тоя свят.Какви са тия безумни закони които са измислени,че едва ли не всяка държава е длъжна да плаща издръжката на някакви които са решили да го играят бежанци?Жалка и бутафорна история.

12

Анонимен

преди 6 години

В този съд какви хора работят там? Имат ли някаква реална връзка със света? Какви ресурси има държава като България за да осигурява стандарт за пишман бежанци? За Бога, нашите пенсионери мизерстват и на никой не ми пречи, обаче за бежанец трябва да бъдат създавани чивешки условия. Много ми е съмнителна легитимността на този съд. Няма ли по висша инстанция и на какво се базират тези присъди? Правата на човека ли?

11

Анонимен

преди 6 години

...т.е. преминаванато на границата при липсата на една от двете кумулативно необходими предпоставки. Предвиденото наказание е лишаване от свобода до 5 години, поради което това престъпление не е тежко по смисъла на чл. 93, т. 7 НК.

10

Анонимен

преди 6 години

А те защо не са осъдени? :) ...или законите се спазват само ако "големия брат" ни каже??? "За правомерното преминаване на държавната граница е необходимо кумулативно осъществяване на два елемента: разрешение на надлежен орган на властта и преминаване на границата на определените места съответния ГКПП- видно от чл. 87 ПП ЗМВР. Нарушаването на контрола по цитираната разпоредба е престъпление по лен 279 НК, който криминализира влизането и излизането през границата на страната без разрешение на надлежните органи на властта и макар с разрешение, не през определените за това места, т.е. преминаван

9

Предлагам

преди 6 години

Нека занапред, когато настаняват бежанци в наши приюти, да казват на всеки един от тях - чрез преводач, с по колко пари месечно живее средностатистическият нашенски пенсионер с пълен трудов стаж. Да им казват също така, какъв процент от българите живеят с минимална или близка до минималната заплата. И накрая да им кажат по колко лева отделя хазната ни за всеки един от тях!Нека сами да преценят дали ги устройват условията, които можем да им предложим. Все пак, не сме ги канили!

8

Допълнение към предл

преди 6 години

Съдиите да се поканят на черноморието и да се *** в съпровод на сръбска музика. Боят може и да е по избор на онождащите....

7

българина

преди 6 години

бой бой и пак бой, тук не е арабски хотел, вън и вън и вън

6

Анонимен

преди 6 години

В свинска кожа трябва да ги пъхат на границата. Да си седят в тяхната държава или марш за САЩ за където им разбиха държавата.

5

Те са бъдещето

преди 6 години

СВИКВАЙТЕ !!!

4

Русофобски блян

преди 6 години

Гаврра с джендъротолерастката територия наречена България. Това в Русия няма как да се случи.

3

Хан Крум

преди 6 години

Еврог.ейски ценностни, дърти *** с гумени чури в ду.петата, амбициозни транс джендъриТова е милата Европа. Вън мръсните ибришими от България.

2

Анонимен

преди 6 години

Тия оти не си стоят у Ирак, ами дошли тука да ми се жалват от условията? Абе яааа...!

1

Плащай

преди 6 години

Народът богат, може да си го позволи. Време е за Борисов 4.