14

Анонимен

преди 6 години

Да направят още един-два ЦСКАта и тогава да мислят за титла...

13

Анонимен

преди 6 години

Високото грозде - кисело :)

12

Това не е ЦСКА

преди 6 години

Това не е ЦСКА, защото истинският ЦСКА фалира на 9.09.2016г. и защото ЦСКА-София е съвсем нов отбор произлязъл от сливането на Литекс и Етрополе без история и титли, както окончателно заключи УЕФА.

11

Хибрида Цска-София

преди 6 години

Видяхте ли как Свирчок от Лудогорец(отсвири ) разпори ГМО-то Цска-София(Литекс-Етро Поле)... ТОЗИ ТУМОР НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ БЕ ПОБЕДЕН, ТЕ ОТНОВО ЩЕ ПЛАЧАТ!!! МНОГО ЩЕ ПЛАЧАТ КОГАТО ЛУДОГОРЕЦ СТАНЕ ШАМПИОН ,ЗАЩОТО ТЕ СА ЛИТЕКС-ЕТРОПОЛЕ.

10

Силвия от с. Микре

преди 6 години

Не разбирам много от футбол ама Гриша Ганчев е родом от моето село. Тук той е уважаван и почитан човек. Щом той казва така, значи е така!

9

ВАРНА

преди 6 години

МАЛЦИНАТА ЖАЛКИ КОМПЛЕКСАРА, КОИТО ДРАСКАТ И ТРОЛЯТ ПОД СТАТИИ ЗА ЦСКА СИ МИСЛЯТ, ЧЕ НЯКОЙ ИМ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ :) НИЩО НЕ МОГАТ ДА ПОСТИГНАТ. НИТО ЩЕ ОТКАЖАТ ЦЕСЕКАРИТЕ ДА ХОДЯТ НА СТАДИОНА, НИТО ЩЕ НАКАРАТ ТЕЛЕВИЗИИТЕ ДА КАЗВАТ НА ЦСКА, ЧЕ СА ДРУГ ОТБОР, НИТО ЩЕ ПРОМЕНЯТ ФАКТА, ЧЕ ЦСКА СОФИЯ Е НАЙ-ИЗВЕСТНИЯ БЪЛГАРСКИ ОТБОР В СВЕТА.

8

Микренски гном

преди 6 години

До ТополиноКърпачев-Ловеч

7

София-северъ

преди 6 години

Прав е Гришата. Докато беше в Литекс му беше трудно да се бори с корупцията, сега цяла Червена България е зад него и Гриша Ганчев съвмесъно с ЦСКА и феновете на армейците ще се борим до край! Напред армейци. Бийте утре Левски, след седмица пак и на 5.05 всичка на стадиона да довършим отбора на Киро гела. По този начин всички ненавиждащи ЦСКА ще замълчат. САМО ГРИША ГАНЧЕВ И ЦСКА СОФИЯ.

6

Анонимен

преди 6 години

Само не мога да разбера кво му пречи шкембе чорбата...

5

Бобчо

преди 6 години

Що ти капарираха титлата, бре? Щот нема пари да я капарираш ти, а?

4

Тополино

преди 6 години

само дето ЦСКА е в аматьорската дивизия, а ГМО вариантът му се казва всъщност Осъм (Ловеч)

3

Анонимен

преди 6 години

Крадеца вика дръжте крадеца!!!Отбора му бил супер ,егати професора по футболно майсторство .Ти ако натова му викаш супер,значи ние не разбираме от тая игра.

2

ссс

преди 6 години

По фашистко мачкаха фашистите от Левски, по комунистическо мачкаше ЦСКА, сега при капитализма мачка отбора с най-много мангизи - Лудогорец. Пък вие си мислете, че нещо се решава на терена.

1

Анонимен

преди 6 години

Ти ли се оплакваш от съдии бре джудже Микренски.Ти си най големия мафиот ,нещо за Кабаков да кажеш.Или Нети се говори на тая тема.