244

Анонимен

преди 6 години

Фактите показват убедително, че нито САЩ, нито Великобритания или Франция спазват законите и техните собствени набедени демокрации и че тези страни имат правителства, които по никакъв начин не се съобразяват с хората.Британското и френското правителства се отчитат пред Вашингтон, а Вашингтон се отчита пред военния комплекс и Израел, който, както историята е показала, може да отстрани всеки американски сенатор или конгресмен.

243

Анонимен

преди 6 години

Пол Крейг РобъртсСвидетелство за хуманността и моралното величие на руското правителство, водено от Владимир Путин е това, че то реши да си затвори очите за атаката, за да може Доналд Тръмп да съхрани авторитета си.За наше общо съжаление, резултатът от руската щедрост няма да са благодарностите, които руснаците заслужават.Русия и Путин няма да бъдат похвалени за това, че спасиха Тръмп от това да се откаже, или да бъде потопена цялата му флотилия, а неговите бомбардировачи да бъдат свалени.

242

Анонимен

преди 6 години

Велик ,велик миротворец . И хуманист! Абе просто добро дяволче....

241

Анонимен

преди 6 години

Ама за какво да се намеси Путин.Заради някаква заря,която не навреди на никои.Братовчетками живее в Лондон и казва ,че в момета британците го е сърах от Путин така както От Хитлер през 1940год.

240

Путин

преди 6 години

Дребния да се крие и да не шава много да не яде сопа! Изолирана Русия не е никак страша и го знаят всички включително и Путин! Само нашите идиотизирани русофили не могат да разберат вият на умряло!

239

Еми

преди 6 години

Западна покрара

238

Анонимен

преди 6 години

Путин поначало си знае, че от времето на Ссср са слаби и немощни!Вярно, че има само воннщина и постоянно си мери силата с Щатите.Накрая предпочел мира ( поначало всеки иска мира ) тъй като е безсилен поначало, спрямо Щатите.Бедна държава така е!

237

Анонимен

преди 6 години

Би било доста интересно, ако самият Шаломов имаше възможността да види хора с какъв огромен интелектуален капацитет представляват масата от неговите почитатели в България. Напишеш някъде елементарното " Обичам Русия, но не се чувствам длъжен заради това да харесвам и нейният настоящ лидер" и отдолу се изсипват минимум 200 коментара, в които фигурират псувни, клетви и заплахи за народен съд, написани по изключително неграмотен начин! Именно това ме отврати от тях - тази потресаваща агресия!

236

Анонимен

преди 6 години

Не случайно Путин е най-влиятелния политик на планетата.

235

сс

преди 6 години

Брех тоя Путин колко добър бил.

234

Анонимен

преди 6 години

Русия в изолация,смени опорката.

233

Krom

преди 6 години

До Анонимен 244 - Човека на снимката гради собствената си империя, създава олигарси като Абрамович, и залъгва обикновения руснак с тезата за великото руско влияние. Всъщност, икономически Вова е лилипут в сравнение с държави като Америка или Китай например. Извън военната индустрия, и износа на петрол и газ, Вова няма нищо. Давайте фактология, оставете лозунгите. Ама, щом Ви кефи, хвалете си го. По китайските компютри и американския Интернет. Смешници.

232

Анонимен

преди 6 години

Не може да се отрече, че има нещо хитро във физиономията си.

231

Krom

преди 6 години

До уточнение - велик "ана-лизатор" си ти! Та, 120 крилати ракети за 105 милиона долара доказват, че на американците с техния военен бюджет им е през оная работа, стига да се подиграят с Путин. Повярвай ми, ще си ги избият тези долари. А това с тримата ранени сирийци показва, че технологията им е да достатъчно високо ниво да ти вкарат ракетата в ана-лизаторския орган, без да разбереш. Всеки не може като "любимия Вова" да трепе наред и военни и цивилни с "добро намерение". Пълен смех си.

230

Анонимен

преди 6 години

Гледа на снимката като Лисичок.

229

Анонимен

преди 6 години

Човекът от снимката тупа без шутове, дори без думи, "лекува" с поглед..."демократичният свят" остана пак с пръст в... уста

228

Русия в изолация

преди 6 години

Никой не се съобразява с Русия, защото тя е военен колос на глинени крака, тъй като е икономическо джудже, а и джудже и е президент...

227

Анонимен

преди 6 години

Ако вие, путинофилите вземете властта у нас, ще започнете такива кланета, каквито и през турско не са познати! Всеки, който не признава Шаломов за светец, спасител и господар на света, ще му лети главата! Това ми го заяви в прав текст един от полуграмотните фашисти от БНО " Шипка "! Пред тия фанатизирани простаци и селски бекове, събрани от кол и въже, украинските бандеровци са кротки агънца!

226

Анонимен

преди 6 години

България си подари всичките си ресурси на Запада-срещу 2 % които остават тук.Това искат и от Русия.Уви няма как да стане.Елцин вече го няма.

225

Анонимен

преди 6 години

Слагайте минусчета демокрадци, истината боли.Дано ви олеекне от тях.