14

Nick

преди 6 години

Странна логика ... то и да крадеш е против закона ама се краде. Освен и този закон да променим че да може да се спазва. Забраната в този и вид съществува в много държави и се спазва. Всичко е в контрола ...

13

Анонимен

преди 6 години

До 1 НаскоПуши си където искаш, дори под йоргана или под душа, само недей около мене само за да се инатиш, че ще направя устата ти да не може цигара да държи, ще пиеш и пушиш през тръбичка цял живот..

12

Анди Слабаков

преди 6 години

Ха! Пушачите са Ви ... ПРОБЛЕМ ?!?! Обаче НЕ са Ви ПРОБЛЕМ ... "Г _ Й парадите" , "ЕВРО Г_ Й ските ценности" и все по - нарастващия брой на "джендърчета" и наркозависими в това бледо подобие на "Държава" ?!?! ... И то говорим за МЛАДИ БЪЛГАРИ И БЪЛГАРКИ !!! ... Щеше да е ... КОМИЧНО ... ако НЕ беше ... СТРАШНО ТРАГИЧНО !!! .........

11

Край

преди 6 години

Забраната трябва да е РАЗУМНА и да се спазва строго. В кръчмите след 12 да правят каквото си искат -деца нямат място там след 12. Също и да има зали за пушачи в големите кръчми. Това с найлоните и аквариумите е пълна недомислица. Ако искат да спрат пушенето - да задължат производителите на 100 цигари да слагат по една с пиратка вътре.

10

Анонимен

преди 6 години

Пушенето причинява рак, фашизъм, дръпнати монголоидни очи и жабешка физиономия.

9

Анонимен

преди 6 години

Една много забавна и поучителна история,на която бях свидетел. На детска площадка момиченце на пет, шест години прави забележка на своята баба палеща цигара, че тук не се пуши.

8

Анонимен

преди 6 години

То и ограниченията на скоростта не се спазват, особено от политици и полицаи. Да променим закона ли?

7

Анонимен

преди 6 години

Когато бе въведена забраната за тютюнопушене на закрито, на детски площадки и до училища, нормалните хора взеха да се съобразяват с това къде може, и къде е забранено да се пуши. На детската площадка, на улица Детелин войвода, единствените които и до ден днешен пушат като комини и се наливат с бира покрай децата, са един полицай и наглата му жена, и тя на държавна хранилка. Направо са олицетворение на държавата.

6

Анонимен

преди 6 години

Водещата пикла не може да си скрие презрението към Симеонов,гледа го като че ли едва ли не му е шефка а момчето до нея за три години три телевизии смени,като някоя селска визитарка!

5

маке

преди 6 години

реалната цена на кутия цигари е не повече от 1,5 лв останалото до 5-6 лв прибира дръжавата като акциз и така един пушач плаща месечно 100 лв данък 2милиона пушачи сметайте казвате вредни са ами вредно е и пиенето ама кръчми бол не знам си коко иляди тона палмово масло сте изпупали казвам изяли щот язе и ракията си варим от млеко за тва нит дума та може сериозно да поспорим

4

хмм

преди 6 години

Предполагам има и други закони, трудни за спазване. Би могло да станат по-приемливи - например до 10 кражби да е ОК - и без това в сегашния си вид закона се нарушава масово.

3

Зоко ям не пуша

преди 6 години

Поредния жалък опит да се спечели електората на крайно закъсалите пушачи.Еми давайте да разрешим онанирането в заведенията, много хора имат нужда .

2

Discovery

преди 6 години

То българина, кога па е спазвал правила и закони. Българина е над тея неща и за него е чест, като метне системата. Неписано е правило, че ако за нормалните хора им трябва един закон за българина му трябват три закона, освен това ако трябва някой да следи за изпълнението на тея закони на нормалния човек му трябва един контролен орган, на българина му трябват един + още един да следи първия + 3ти да следи втория...

1

Наско

преди 6 години

Ще си пуша, където искам и нито държавата, нито смешното вице-премиерче могата да ми забраня това, ясно ли е?!