404

До Професор

преди 6 години

След като са защитник на християнската вяра защо създадоха две мюсулмански държави на балканите, а които има тренировъчни лагери на терористични ислямски организации?

403

Анонимен

преди 6 години

До Анонименот 103 ракети са хванати 71 ракета .отчет направиха за да плашат мира тези три държави агресори лондон и париж забрасиха за терорт.актове.вместо да помагат да се унищожи терористите .ате им помагат

402

инати сирийци бе

преди 6 години

Не показаха нито едно видео как " свалят над 70 краварски ракети " с руска противоракетна система !

401

за да млъкнат...

преди 6 години

завинаги тези лъжци от Русия и техните съюзници-следващия път атаката на Тръмп няма да е толкова щадяща! Каквото повикало, такова отговорило! ПВО на руснаците не е било задействано в нито един момент от атаката на " Томахоук". Сигурно с това се гордеят Русия, Асад и компания! Пълни клоуни!

400

Анонимен

преди 6 години

До 470 Ами си вярваш на глупостите...голяма реклама само бедни и глупави народи купуват от тях. Се едно да хвалиш китайски стоки :)))Отделно за каква реклама говориш ? Та те им казаха: идваме да стреляме....стойте си мирни.Това е голям срам. Нечуван до сега .

399

Работят за Русия

преди 6 години

САЩ и западния военнопромишлен комплекс направиха най- голямата реклама на Руските ПВО/ ПРО!От вчера цените на руските ПРО/ ПВО са скочили до небето!А Путин не похарчи и цент или копейка за това!Маркетинг кампанията на руските ПРО/ ПВО системи беше платена изцяло от САЩ, Англия и Франция- 195. 7 млн $ само за " Томасоци"!Лакърдисвайте си троловете на шорош, че бай Дончо си утилизирал ракетите, за да има нови поръчки за ракети!Запада хем налага санкции, хем сам продава руските оръжия!

398

.

преди 6 години

Ами ако не ги похвали ще го сполети съдбата на Кадафи и Саддам. Имат много общи неща, едното от които е, че са използвали БОВ срещу собствения си народ.

397

Анонимен

преди 6 години

До 464, това че не си добре с главата е очевидно но хапчетата ги лапай редовно!

396

Академик до Професор

преди 6 години

САЩ са най- големия военнен агресор през 20 век и началото на 21 век!САЩ създадоха единствения концлагер за мъчения през 21 век- Гуантанамо!САЩ избиха най- бързо в световната история над половин милион жени и деца в Хирошима и Нагасаки!Индианаците и аборигените се кефиха на стъкълца и джундурийки преди да ги утилизират западните колонизатори!Днешните аборигени се кефят на дъвки с картинки, чипс, Кока- Кола, смартфони, соц. акаунти, да бачкат по 10- 12 часа на западните плантации и т.н.!

395

Анонимен

преди 6 години

До 464 Дружки и *** на САЩ са: Саудитска Арабия,Кувейт,Оман,ОАЕмирства,Оман,Пакистан,Индонезия, Бангладеш,Бахрейн ,Катар тези ислямски държави САЩ защитава като кръвни братя в повечето от тях крайния ислям вирее свободно,а жените са тртирани малко по-добре от животно!Разликата с ислямските приятели на Русия е очевадна,изключението е само Иран!

394

Професор

преди 6 години

A пък се Ердоган се опасявам че спят заедно щом по няколко пъти на ден разговарят по телефона. Шаломов руски евреин. Ердоган грузински крипто евреин. Едните са на антифриз и шампоан другите на дюнер и айрян.

393

Професор

преди 6 години

САЩ е стожер на Християнството и Бялата Раса. Русия е ислямска държава начело с евреина Шаломов. Нищо християнско няма в Русия. Най голямата джамия в Европа се извисява в Москва. Най големите им партньори са аятоласите от иран и сирийския жираф "спечелил" изборите за Президент с 97% като единствен кандидат.

392

ни са знай

преди 6 години

В САЩ и фризирането на домашните кучета влиза в изчислението на БВП.Въпрос за методиката на това изчисление, доколко е реалистична.....И също така дали е удобна за пропаганда!

391

Анонимен

преди 6 години

До 454Да прав си сирияя, не е Ирак. Ирак окачи диктатора и пое по циливизования път. Вече има модерна армия и след прехода, ще е добра държава. Тоя пихливанинн събори собствената си държава и се надупии на 3 страни и 10 терористични организации само и само да седи в кабинета. Голяма хвалба ...кво е направил до тук ? Други се бият вместо него.

390

Анонимен

преди 6 години

В момента в който светне някой радар на екрана към него отива ракета. Така че не се пренатягайте. Не са поискали, не са ги заравнили.

389

Анонимен

преди 6 години

До Русия е самаМежду другото един интересен факт.Знаете ли ,че единствения съюзник на Северна Корея от Европа е именно България ? Имаме подписан договор с тях през 1970г.

388

Анонимен

преди 6 години

На Тръмповци са им залежали едни томахавки и ги мята на кило по чалмосаните арабели. Като им свършат ракетите на сирийците ще трябва някак да платят за нови.

387

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Никъде няма нищо безплатно! Всичко се плаща, ако не с пари, то с труд или с някакъв друг вид енергия, сега или в бъдеще, но се плаща, ВСИЧКО!

386

Анонимен

преди 6 години

..освен това чети сирийците са обучени как да позват ПВО от руснаците..Е видяхме ги колко са ги обучили. ПВОто им се задейства едва след като целите бяха поразени.

385

Анонимен

преди 6 години

До До 442Ходил е в казарма човека как да не е ходил,това Call of duty,Medal of honor прочие щуроти пред компа за него са си казарма,за това е такъв капацитет.Къде си тръгнал да се мериш с него?