105

Анонимен

преди 6 години

До Наблюдаващ 107Ооооооооооо.............сега ли се сетихте??? Не щете Путин..................на ви Ердоган!!!!! Неблагодарниците ВИНАГИ това заслужават!!!!

104

Анонимен

преди 6 години

постановка на западния тероризъм е цялата патаклама в сирия.кравари и англичани не могат да сепримирят че бяха бити като мачета в сирия и милиардите долари с които беше създадена ислямска държава отидоха на вятъра.целта беше петрол ,петрол ,петрол; но петролът пак е недостижим и краварите особено ще го ду...хат

103

Наблюдаващ

преди 6 години

Който подкрепя Русия в тази ситуация значи подкрепя Турция и нейните планове да играе ключова роля в геополитиката в близкия изток и балканите. Следващата стъпка е Турция да прокара буферна зона в Сирия и да си вземе територия ... следва Тракия след това, не го забравяйте това. Видя се вече, че империалистичните амбиции на Путин се препокриват с тези на Ердоган ... за съжаление на българите

102

Жалки

преди 6 години

Има интервю със Сирийски доктор от спешно отделение който приема пострадалите от експлозията в Дума. Според него няма никакви симптоми на химическо заразяване. Той каза че в един момент някой тичайки в отделението започнал да вика че е химическа атака и всички се разбягват или започват да се оливат с вода и да мият децата. Според доктора обаче няма никакво основание да се мисли че е имало химическа атака. Къде са отровените ако е имало? Къде са приети, в коя болница? На тези въпроси няма отговор

101

Анонимен

преди 6 години

Брато много палиш.Ти наистина държал ли си автомат някога в живота си? Не детски пистолет:)))))Това е отговора за нервите ти.А иначе си ясен;)Айде че почна да ставаш досаден

100

Анонимен

преди 6 години

99, излагаш се.Няма бомбардировки без жертви.Капитан Америка си ти:))))Много филмчета гледаш, излез на въздух да си издухаш мозъка малко.

99

До 101

преди 6 години

А бе oлигoфрен.Нали затова се каза няколко дена преди това и всички хора са махнати от съоръженията.Русия също си премести цялата военна техника.Атаките са кординирани.Това,че за теб успеха е да има жертви е съвсем друга тема.Аман от *** дето коментират.На такива крeтeни като тебе ,трябва да им се спира интернета ,независимо дали са американофили или русофили.

98

Анонимен

преди 6 години

Нито една жертва?!*** каква идея на бомбардировка в населени места и летища!!!Израел преди седмица убиха с 8 ракети -14 човека!Тъпотията е български чалгар с китайски компютър

97

Анонимен

преди 6 години

*** си ти;)Кой може да каже колко жертви ще има при бомбардировка ако е истинска.Който е стрелял с автомат и мятал гранати знае че винаги е опасно.Не си виновен ти, а *** че е заспала на плажа

96

Анонимен

преди 6 години

Не е така ***.Русия и Китай срещу запада.Има разлика.В ООН Китай гласуваха с Русия.Министъра на отбраната на Китай миналата седмица в Москва заяви:Тук сме да подкрепим Русия срещу Запада.И да го чуят добре това САЩ.Отвори гугъл-и виж какво е казал китаеца. Стига дрънкахте глупости.Китай и Русия запомни го ***.

95

До 98

преди 6 години

Глyпaк.Това е най-тъnия коментар който съм чел.Ти въобще акъл имаш ли ? Само за такива *** като тебе ,успеха се оценява в жертви.Идеята на тези бомбардировки беше да се срутат съоръженията за химически оръжия без да има НИТО ЕДНА жертва.Може ли да си толкова *** ?

94

Анонимен

преди 6 години

Гледайте колко загинаха на автомагистрала Тракия и колко след ударите на САЩ;)Доста жалка бутафория на САЩ.

93

Анонимен

преди 6 години

Терориста и диктатор Асад е подкрепян само от русия.Целия свят причислява Асад към терорирта ,само Русия и платените русофилски *** в България не го разбраха.Русия все пак е най-големия защитник на исляма и най-големия враг на модерния свят.В момента ситуацията е такава - Русия и исляма ,срещу света ,а в тази игра руските *** са обречени.

92

Анонимен

преди 6 години

Има една снимка на сирийско момиче което ТРИ ПЪТИ ГО СПАСЯВАТ ПОД РУИНИТЕ НА СГРАДА В РАЗЛИЧНИ ДРЕХИ И КРЪВ ПО ЛИЦЕТО.Виц излезе че Асад го преследва да го убие но все не успява:))).Три пъти, три различни снимки, три града.То им е едно от най използваните артистчета за пропагандата.

91

Nyls

преди 6 години

Bree, tva London li e na snimkite...mnogo sa go razrushili tea bombi...

90

До 82

преди 6 години

Ходи ли вика да мериш.Бива ли да си толкова малoyмен бе ,*** нещастен ? Трябва ли да ходя лично да го мера ,за да се знае това нещо ? Малко ли новини има ? Аман от oлигoфрeни и платени путинофили като тебе.

89

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Ей такива са всички фенове на краварската *** ,крадливи като Елена Поптодорова!"---Абе, тая не беше ли английската преводачка на Тодор Живков? И на цялото Политбюро, де. :)

88

Анонимен

преди 6 години

Тая първо да спре да краде по летищата и после да го раздава експерт.

87

Анонимен

преди 6 години

Белите каски са организация официално финансирана от Великобритания.Миналата година шведските лекари протестираха против лъжите им и опитите им с убийства на бебета на живо.Уж инжектирайки ги в сърцето за спасяване.Който иска да гледа как се хилеха мъртъвците под чаршафите преди началото на снимките.

86

Анонимен

преди 6 години

Зарин,табун, зоман, това са БОВ които при употреба убиват всичко наоколо.А не с маркучи да се мият!:))))Има специален превързочен пакет с инжекция който се забива в крака за да се ограничи действието.Кадрите бяха фалшиви.