260

Анонимен

преди 6 години

- Мислите ли, че ще се стигне до истинска агресия от страна на САЩ?- Очаквам, че ще има такава. Ако не днес, утре. Рано или късно ще стане. Русия тогава ще се намеси както се казва веднъж и завинаги.

259

ЦРУ

преди 6 години

Абе тия руснаци как търпят тази карикат--а Жужи за президент ? Ханъма на Ердоган му сваля самолета - той се сърди като девочка ....застрелват посланика му в Турция пред камерите - той пак се сърди и спира доматите на Ердо..трепат му елитни воиски Вагнеровци в Сирия - той пак мълчи ...не били негови ...налагат му санкций....рублата се срутва - той ще си го премества . Хвърчат томахавки покраи базите в Сирия - той ...ще ги свалиме ако летят по- бавна и по-високо . СМЯХ !

258

Анонимен

преди 6 години

До DDDТова ли са новите опорни точки спуснати от Москва? Да се отрича до насиpане истината за руското военно безсилие.

257

DDD

преди 6 години

Ихааааа! "Умни" ракети... Самолетоносач... Прехваленият 6-ти флот... Резултат - спорен, да не кажем - никакъв!... Сигурно огромното мнозинство от пишещите тук не са и помирисвали казарма, войната за тях е просто абстрактно понятие... Но в същност не е като видео игра... Молете се никога да не я видите от близо...

256

Анонимен

преди 6 години

Ни один самолет или ракета, которые были частью операции, не были сбиты сирийскими ПВО, - сказал на брифинге генерал Кеннет Маккензи из Комитета начальников штабов вооруженных сил США.Който продължава да вярва на клиничните руски лъжци не е добре нито със съвестта си нито с главата си.

255

КРАЙ ЗА РУСИЯ

преди 6 години

ПЪЛЕН РЕЗИЛ И ТЕХНИЧЕСКА НЕМОЩ!!!

254

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 284"Голям позор ."Наистина е голям позор да вярваш на руснаци и техните братя палачи и убийци асадистите.

253

Анонимен

преди 6 години

Първото ракетна битка доказа техническата немощ на американската армия срещу една слаба и разрушена страна като Сирия .Прехвалените томаховки вече са с окапали зъби . Да ги елеминират с техника отпреди 30-40 години ?Щом Сирия нанесе такива поражения ,какъв ли ще е резултата срещу друга по силна страна . Примерно срещу Виетнам . Плачевен ще е .От атакуваните четири летища ,само три са паднали на изоставеното . ПВО на другите ги е свалила . Голям позор .

252

Анонимен

преди 6 години

Такава голяма излагация за руското оръжие и военни възможности не е имало от 1967 и 1982 година насам. Нито една ракета и нито един самолет не само не са свалени а дори и не са били прехванати от руските радари и руското ПВО. Руснаците са разбрали за ударите по Сирия от съобщенията на Ройтерс.

251

ТРЪМ ДОКАЗА:

преди 6 години

ТЕХНИЧЕСКАТА НЕМОЩ НА РУСКАТА ТЕХНИКА И ВОЕННА МАШИНА!!!ЗНАЕХМЕ ГО ...НО , НЯМАШЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА!СЕГА --ТЕ СА ФАКТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

250

СИРИЙСКИЯ ПРОФЕСОР..

преди 6 години

...ГОВОРИ ТАЗИ СУТРИН ПО БТВ И КАЗА:"..НИТО ЕДНА РАКЕТА НЕ Е СВАЛЕНА НАД СИРИЯ".....ТОЙ ГО ЗНАЕ ОТ ДИРЕКТНИ РАЗГОВОРИ СЪС СИРИЯ ПО ТЕЛЕФОНА!

249

Анонимен

преди 6 години

С-300 няма в Сирия тролов ***

248

Анонимен

преди 6 години

Руснаците побързаха да се похвалят че са свалили 71 ракети и се изложиха жестоко. Няма свалена нито една ракета и нито един самолет. Пълен крах за С300, С400 и т.н. руски безполезен скрап. На 13 март руския лъжльо и блъфьор генерал полковник Рудской тържествено заяви че ударите по Дамаск са последното което ще направи САЩ, тъй-като руските ВКС ще свалят ракетите както и ще унищожават и техните носители.На 14 април МО на РФ заяви руските ПВО не са задействани защото няма удари по руски обекти.

247

Тръмп

преди 6 години

Имаме неопровержими доказателства, че българският режим е използвал химически оръжия срещу турското малцинство в Кърджалийска област!

246

Анонимен

преди 6 години

Умни ракети отглеждат хора без акъл.

245

Анонимен

преди 6 години

Израел с два самолета убиха 14 човека наскоро.Тез с фрегати, поддодници, кораби и самолети, разузнавания с 7 самолета-НИЩО;)

244

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен !3 са свалени и нестигнали до една В В База. Свалили всичките 13 насочени към базата .Другите отделно . И видео има .

243

Анонимен

преди 6 години

Обадили се да предупредят Путин;)Тез на войници ли си играят;)Ама тез американци голям майтап.

242

Анонимен

преди 6 години

Французите не изстреляли нито една ракета ,но затова първи отплавали ,англииските всичките прехванати ,томахоуките дали фира 70 % ,тоест хартисали по пътя. И ТО СЪС СТАРО ВЪОРЪЖЕНИЕ ? СЪЩОТО ,ЧЕ И ПО-ДОБРО ,КОЕТО ИМАХМЕ . А НИ ЛЪЖЕХА ,ДЕМОКРАТИТЕ ,ЧЕ НИЩО НЕ СТАВАЛО . Преди 25 години бракуваха Джоганите и Уралите като негодни .,а днес в Балкана само Джогани и Урали и тук -там ,накоя ,,негодна ,,Прага .

241

Анонимен

преди 6 години

До меркел Тръмп говори защото той не брои. Сирийци защото те са свалили 13 от 103. Руснаци още 58, но не говорят за това.