21

До аман от патици

преди 6 години

Друже, личи си, че не сте случили нито на родители, нито на добра начална учителка - ако бяхте имали повечко късмет, сега нямаше да вилнеете като тотален про.стак в темата. Поне малко възпитание щяхте да получите...

20

Анонимен

преди 6 години

Юмер Юмер, Юмер Юмер, Юмер Юмер ... Национален герой на с. Вишна. А, стига, бе!

19

Хора..

преди 6 години

...покажете малко уважение пред смъртта, какви са тези злостни приказки за починалата учителка, за Юмер. Бог да прости душите на починалите !

18

аман от патици

преди 6 години

Който познава поне една нормална учителка да даде минус. Аз поне не познавам, все са хахави и с кокоши мозък

17

Анонимен

преди 6 години

Ей *** #18. Ти знаеш ли какво е начална учителка. И ти си минал между капките, май.

16

Рев за учителката

преди 6 години

Пишете за даскалката все едно е някаква титла "учителка". А истината е, че най-тъ.пичките стават учителки, после пускат разни неграмотници да завършат основно/средно, че да изкарат книжки и веднъж неграмотникът седнал зад волана причинява сума ти инциденти. Тази даскалка от Сливен на колко де.б.ила е подарила оценките? Точно за Станиславка ми е все тая, че вече я няма

15

Анонимен

преди 6 години

Ако имаше повече информация и за останалите - тя щеше да бъде съобщена. Журналистите са хора като всички - има и добри, и не толкова... Бъдете малко по-смирени пред паметта на загиналите.

14

Анонимен

преди 6 години

Да ви броят по колко думи са писали за всеки един? Пишат най-много за Юмер , именно защото от селото не са сигурни и са разпитвали където се сетят..

13

az

преди 6 години

прав е номер 1. не е редно да се делят хората в такъв момент

12

до 1

преди 6 години

Когато ти си отидеш от този свят, за теб ще кажат ще останат ли толкова положителни мнения, колкото за Юмер Юмер?Хубавите хора не зависят от религията, а аз предполагам, че просто журналистите не са научили толкова много за другите жертви- не мога да си представя, какво ли е на семействата им.

11

Кик

преди 6 години

Всписващите Днес.бг , бъдете коректни : или информация за всички потърпевши , или за никого.

10

до 1

преди 6 години

Ти нямаш праео да скърбиш за никого от починашите като по твои думи *** с ниска куштура твоите разсъждения са характерни за един слабоумен пълна с злоба душичка

9

Неа

преди 6 години

А шофьорката пуснаха ли я вече да си намали радиото ?

8

Lan

преди 6 години

9Това е оправдано само ако има неразпозанти жертви. Иначе е редно материалът да съдържа равностойна информация за всички.

7

Анонимен

преди 6 години

До Lan - Вярно е това, че има подробности само за някои от жертвите. Може би няма повече данни за другите. Иначе "журналистите"щяха да ни информират. Те нали само сензации и трагедии търсят!

6

Lan

преди 6 години

Грозно впечателние прави как част от жертвите са споменати ей така за фон, а основната статия е за едни човек! Всяка смърт е трагедия и не е редно да се пише по такъв начин.

5

Анонимен

преди 6 години

В другите сайтове писаха,4е 20 са приели за ле4ение и 10 са по4иналите от катастрофата с автобуса.

4

Анонимен

преди 6 години

"Станислава е майка на момиче в четвърти клас, което отглеждала сама след развод. Тя е пътувала с още двама нейни колеги от Сливен за обучение в столицата, което щяло да са състои събота и неделя."Дайте данни за осиротялото дете. Обществото трябва да знае дали може да му помогне по някакъв начин.

3

милена

преди 6 години

До някойМайката с детето и приятелят и са загинали в друга катастрофа преди няколко дни , също на магистрала Тракия.

2

някой

преди 6 години

Интересно - във всички медии се съобщава за 6 загинали.В тази статия са изброени имената на 5 загинали.В статия от вчера се съобщава за още три жертви - майка с детето й и приятелят й, т.е. има още трима загинали.Или 5 +3 = 6 ???????????????? или са 8?Не мога да броя и събирам до осем или....някой си пише едни произволни цифри.