15

Анонимен

преди 6 години

"ЕС осъжда решително многократната употреба на химическо оръжие от режима в Сирия, потвърдено от Организацията за забрана на химическите оръжия."Моите уважения към ръководството на ЕС, позоваващо се на "доклада" от ОЗХО, само че ОЗХО все още не са пристигнали в Сирия за да изготвят доклада...

14

!!!!!!!!!!!!!!!

преди 6 години

ЕС Е SS НАЦИСТКА ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ ЗАЩИТАВАЩА ИД. ЕС, НАТО И ВСИЧКИ УЧАСТВАЛИ В ТЕЗИ ВАРВАРЩИНИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ ОТ НЕЗАВИСИМ МЕЖДУНАРОДЕН ТРИБУНАЛ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ КЪМ ЧОВЕЧЕСТВОТО

13

Анонимен

преди 6 години

Православните са добрите.

12

Анонимен

преди 6 години

ЕС осъжда решително многократната употреба на химическо оръжие от режима в Сирия, потвърдено от Организацията за забрана на химическите оръжия.Тази какви ги плямпа , то днес се очаква да пристигнат инспекторите на тази организация и да разледват .Да не са потвърдили дистанционно , преди да са отишли на място.

11

Анонимен

преди 6 години

Сега като тръгнат мигрантите и по море,ТУРИЗМА ще ни цъфне като майска роза,направо брадатите да се нареждат за обслужване ОлИн Клузив

10

Анонимен

преди 6 години

В такъв случа колко химически оръжи имат краварите и защо притежават забранени оръжия, кога ще убиваме Тръмп както убихте Садда и Кадафи и прогонихте и убихте милиони хора

9

Анонимен

преди 6 години

Колкото и старо желязо да бяха ракетите, със сигурност бяха по-умни от тези които ги изстреляха. Да не говорим за Дончо.

8

Анонимен

преди 6 години

При умна ракетна атака от три супесили, при която 70% от изстреляните от тях ракети са свалени с ПВО по-старо от това на българската армия, притежание на държава срината от война, и аз бих призовал за прекратяване на огъня. :DДа не споменаваме и че част от ракетите паднали в Сирия дори не успяха да поразят целите си... Ракетите май не бяха "умното" решение на конфликта, май по-умно ще се окаже прекратяване на огъня. :)

7

Анонимен

преди 6 години

Пак Путин е виновен, защото им свалиха ракетите с прашки и оцелиха на баба си хвърчилото. Ей, няма оправия с гендери и това си е.

6

Анонимен

преди 6 години

ЕС става много миролюбив след подкрепата си за удари срещу Сирия. Чакай, сега е ред на другия дуелиращ се. ЕС май ще избяга срамно и позорно и ще моли за милост за хранениците си в Сирия. По-скоро да си ги прибира в ЕС и да остаявя Сирия на мира. Бежанците не искат да живеят при техните бунтовници и главорези, които ЕС подкрепя. ЕС е слабоумен.

5

лицемери

преди 6 години

А нещо да кажат о въпроса как СА бомби Йемен вече три години, вкл. и с касетъчни бомби?Някакви санкции за арабите? А санкции за САЩ след като им продават оръжия за милиярди?

4

Анонимен

преди 6 години

Тази ми е толкова симпатична колкото зМей. Язък че е италианка.

3

usa = на джудже

преди 6 години

А дето избихте един милион иракчани хич не е престъпление срещу човечеството. Лукави и лицемерни изчадия на ада. После защо имало нападения от мюсюлманите. Хак ви е. И още.

2

Анонимен

преди 6 години

Добре де, как се иска от Русия и Иран да предотвратят нова хим. атака, след като е нямало стара? Или ако е имало, но тя е извършена от идил-ци ... к'во прайм? Нямаме доказателства, но за предполагаема хим. атака - сто ракети срещу суверенна държава?!Чавка е изпила акъла на всичките ни т нар. лидери.

1

Анонимен

преди 6 години

HIMI4ESKO ORUJIE,NO NIAMA TAKOVA.