119

До 123

преди 6 години

Възможно е да си прав не отричам. Цялата тази патаклама вече изгуби морал и от двете страни.. Коментара ми целеше не да подкрепям Сащ или които и да било, а по скоро критика към хората заемащи до крайност нечия страна без никой да може да се информира от някъде с реални факти.. В крайна сметка щатите пак правят каквото им е кеф.. а Асад ако беше нормален лидер щеше да се е оттеглил преди смърта на половин милион сириици.. а в крайна сметка руснаците са зад него.. Гнусотията е пълна

118

h

преди 6 години

фашистката хунта в Украйна (4-терима от тях имат Американски паспорти) също подкрепи атаката срешу Сирия не бива да забравяте приноса и верноста на Украйна към "ценностите" на новия глобален юдо-масонски ред

117

Анонимен

преди 6 години

От цялата работа само ще скочи цената на петрола на 100$, доволни са всички търговци/ араби,руснаци и американци, вие с гайдите си умувайте.

116

Анонимен

преди 6 години

"А като един страничен наблюдател, който няма достъп до секретна информация като някои хора тук, някой ще ми каже ли какъв е интереса на Сащ да инсцинира хим. атака за да удари режима в Сирия"Припомни си изфабрикуваните доказателства от САЩ и Великобритания, довели до войната в Ирак. Каква е целта на упражнението ли? Географски контрол над дадената територия. Да речем, че си държава с лидер и населението, които не харесват САЩ, а ти си САЩ и искаш точно там да разположиш стратегически аванпост

115

Анонимен

преди 6 години

До един страничен наблюдателА какъв е мотива на Асад да провежда такива атаки все когато печели и все срещу цивилни? Асад не ползва химическо оръжие дори срещу исил, когато последните напредваха стремглаво и трепеха сума ти и сирийски войници. Защо тия атаки са все когато няма нужда, все срещу мишени които не са от стратегическо значение.ФАЩ имат интерес, защото искаха да ударят Сирия много по-сериозно. Ама Русия им сръмжа и подвиха опашка, атакуваха колкото да спасят имиджа си...

114

US Генерал

преди 6 години

С Руските ни партньори контролирахме цялата операция.Ракетите бяха номерирани и се знаеше предварително коя ще бъде свалена и коя в коя нива ще падне.Ние като велика сила не можем да си позволим да не ударим, защото ще станем за смях пред света, че сме подвили опашки.Руските ни колеги също държат на имиджа си и така стигнахме до консенсус .Ние изораваме ниви, но представяме пред света че сме победили животното Асад но в същото врем не пречим на Русия да си върши работата в Сирия.

113

Анонимен

преди 6 години

А като един страничен наблюдател, който няма достъп до секретна информация като някои хора тук, някой ще ми каже ли какъв е интереса на Сащ да инсцинира хим. атака за да удари режима в Сирия. В крайна сметка с тези удари те не печелят нищо.. По скоро ги правят по принуда, за да не изглежда че стоят пасивни.. А е факт че след тях нищо не са направили на Асад.. Един вид е б ило малко убий номера.

112

Доктор Сър Пичук

преди 6 години

Да живее САЩ, изгонете престъпника путин от Сирия...

111

Анонимен

преди 6 години

Васалите нямат право на мнение и се поклониха единно на краварите в Белия дом които имат най-големия арсенал химически оръжия в света и убиха Саддам, който нямаше дори сълзотворен спрей в джоба си.

110

Анонимен

преди 6 години

Тая работа ми напомня за един епизод който случайно хванах за някакви краварски сапьори в Афганистан.Някой ги беше избъзикал, слагайки една пластмасова туба буквално пълни с кравешки фъшkии на пътя им. Загубиха 1 час да се чудят и маят какво е това, накрая решиха да "обезвредят" бомбата... като я взривят.Заложиха и експлозив и я взривиха. И като гръмна всичките бяха... "ааа видя ли как гръмна, определено беше експлозивно устройство, ей голяма сме работа"

109

z

преди 6 години

Резултат 71 неутрализирани ракети от 103 е страшен, но още по страшно е ако се направи анализ какви обекти поразиха преминалите 32 ракети. Тогава ще се види че това не са толкова важни обекти. Истински важните военни цели почти не бяха засегнати. Мен лично тази новина би ме притеснила ако съм военен на НАТО или ако съм член на НАТО.

108

Анонимен

преди 6 години

нах сетне излезе информация , резултатите на достигналите целта си американски супер ракети .1.Голф игрището край Хама вече е с 16 дупки.2.На бая Хасан магарето е оглушало с едното ухо 3.Нивата на Абдул е изорана безплатно , но трактора му е пострадал от осколки -спукана му е едната задна гума4.Кучето на Рамзина е избягало от пукотевицата , но вече е намерено и с него работи ветеринарен психолог от белите каски.5.Загинал е един щъркел , взривен е от умна ракета , докато лови жаби и блато

107

Анонимен

преди 6 години

Донал Туск изразява своето слугинско съгласие. Нищо повече!

106

Дедо

преди 6 години

Краварите са унищожили две пейки в покрайнините на Дамаск.. ;)Целата пара отидЕ у свирката..

105

Анонимен

преди 6 години

Русия съобщи, че не се е наложило да се задейства C 400, тъй като сирийската армия е неутрализирала "умната ракетна атака" със своите съветски установки С-125, С-200, "Бук" и "Квадрат". Ако бях на мястото на САЩ, Франция и Великобритания, би ме било адски срам, че дори не съм могъл да преодолея системи по-стари от наличните в българската армия, камо ли да предизвикам интереса на системата C 400.

104

Анонимен

преди 6 години

Бизнесменът Тръмп постигна целта си само с един постинг в туитър. Ракатите на САЩ се оказаха остаряли, значи има нужда от увеличаване на военния бюджет и нови трилиони поръчки за военната промишленост на САЩ.

103

Ок

преди 6 години

В началото на днешния ден тук се пишеха страшни хвалебствия за САЩ и за това как е смазан Асад и унизена Русия. С постъпването на първите данни за това, че 71 от 103 ракети са неутрализирани с оръжие произведено в СССР преди много години, почти всички тези хора се изпариха. Това е пълен провал и те го знаят.

102

Анонимен

преди 6 години

Бре бре, колониите солидарни с господаря си... нечувано

101

Анонимен

преди 6 години

Удариха на баба си пантофата.

100

Демократ

преди 6 години

А С-400 може ли да прави селфи?