27

Анонимен

преди 6 години

До зТова в някоя паралелна Вселена ли е? Щото аз съм имал и девствени приятелкии никоя нямаше нищо против това, че съм имал доста предишни връзки.Напротив-това меиздигаше в очите им. Всяка женати мечтае за плейбой, който да укроти и да бъде вече само с нея.

26

Кратун

преди 6 години

Като чуя някоя да въздиша, че вече нямало истински мъже се обръщам на другата страна и спирам да слушам. На жени, които не знаят аккво искат, все мъжете са им виновни. Като са такива разбирачки, що се хващат с мъже, които "не стават", а?

25

Анонимен

преди 6 години

Жена започнала с вкиснала майонеза и после на алкохолик жена ли е Ленче? Една визия не стига.

24

Анонимен

преди 6 години

Мен пък, Ленче, ме плашат жени като теб: неуравновесени, с психически и личностни проблеми, станали известни повече със скандалите около себе си, вместо с професията си, но пък с огромно самочувствие и претенции. Жена ли си или?

23

Клеций II

преди 6 години

Дайте на момичето един 60 годишен мъж с дебела банкова сметка, че да се кротне малко. Страшен па_рцал.

22

з

преди 6 години

До Анонимен 23Мъж преминал през стотици жени или през пет е привлекателен за жените от неговата категория, които преминават и заминават. За другите не е привлекателен, защото няма смисъл.

21

з

преди 6 години

До 123Ми ти като си зает защо се обаждаш изобщо. Остави свободните да се разберат помежду си и си свиркай или стискай палци.

20

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 21Мъже,които са минали през стотици жени, са привлекателна цел за жените.Ако някой е девствен няма и да го погледнат.При жените е обратното-ценят се девствените жени,но не и шавливите.Имам предвид за сериозна връзка и брак.

19

Кирил

преди 6 години

@ #21: това е женската природа

18

Анонимен

преди 6 години

До АхаА ти защо мислиш, че свястна жена ще иска да създаде семейство с мъж, който "за секс си намира"? Минал през стотина жени, пък и с претенции!

17

Анонимен

преди 6 години

Почнах да чета и като стигнад там, че имала връзка с "бизнесмен" с прякор, че и Майонезата - спрях. Жалко, явно е същия ***, като другите чалга-кифли.

16

Григорий Распутин

преди 6 години

Ех Ленче,Ленче ти си прехвърлила 30-така и си с претенции.В нашата родина България живеят най-страхотните,най-красивите, надарени с полова мощ мъже,ако тук не си намериш мъж,значи жалко за тебе язък.

15

Орел с ориз

преди 6 години

Ааааааа Еленче не така, когато мажеше филията с майонеза имаше, сега няма ;)))

14

Кирил

преди 6 години

Кой? Тая коя е бе? Не съм я чувал и по писанията съдя, че е известна покрай мъжете с които е била. Значи 35 годишна, минала през 100 мъже и сега опява "къде са добрите мъже, да дойдат, да поемат отговорност" бе аре бегай канцерогенно същество, орева орталъка.

13

Аха

преди 6 години

"Мъжете не щат да се обвързват със семейство, докато са млади."Може и да нямат такава възможност в момента,може и да не са намерили това,което им се иска,причини доста.Въпроса е,че да се твърди,че жените са ОК,а мъжете не са е глупаво.Няма логика в това.За мъж по принцип е трудно да се ожени в новия свят,за секс си намират,но няма как да искат да живеят с тези жени.

12

Аритметика

преди 6 години

В момента тук се вихрят 17 мъже и 2 жени.

11

До Аха

преди 6 години

Мъжете не щат да се обвързват със семейство, докато са млади.Считат, че са млади, докато не наближат пенсионна възраст. Тогава изведнъж откриват, че престарялата им майчица е вече грохнала и не може да им прислужва. Или пък мама вече се е оттеглила в Отвъдното. Тогава инж. Ганев започва да търси съпруга - под 30 г., красива, девствена, интелигентна, с добра зестра и много работлива. След няколко години безрезултатни опити заявява, че жените у насне са стока и затова не го щат с 200 лв пенсия!

10

Snorky

преди 6 години

Тая измислена актриса реве понеже не може да си намери достатъчно богат мъж, който да и плаща сметките. Затова е решила да обвини мъжете за това.

9

Аха

преди 6 години

Новите жени са перфектни отвсякъде,сигурно.Затова и сме последни по бракове в ЕС!Всичко има плюс и минус.

8

Бау

преди 6 години

Глуповата жена, която обвинява мъжете за всичките си проблеми. Остаряваш мила, скоро ще откриеш, че номера вече не минава..