24

Спасов

преди 6 години

До ББАз нищо не печеля освен подигравки и омразата на такива като вас. Надявам се обаче да спечели истината

23

Анонимен

преди 6 години

И тоя се оказа един лъжлив Старчок-ПОМНЯ ИНТЕРВЮТО С КЕВОРК

22

Цървулът

преди 6 години

До аз-ътТова, което се говореше за казината се оказа опашата лъжа;При Кеворк въпроса беше "Ще имате ли имуществени претенции срещу България? Имуществената претенция е за обезщетение за непозволено увреждане (чл. 45 ЗЗД). Правото на собственост е съвсем друго- чл. 108 ЗС. Ако ми ударите калника и аз ви простя (т.е. кажа, че нямам имуществена претенция) това значи ли, че ви подарявам и колата?

21

И аз анонимен

преди 6 години

Минчо, ти сравняваш хитро и умно несъпоставими неща! Браво на сина ти че ще си купи палто. Браво на теб че му даваш пари и го издържаш. Ама не сравнявай какво е дал и как го е дал на тези крадци народа, те са го взели май без много да питат именно тоя народ. Пък каквото и да е направил баща му царят. Аз не се чувствам по-малко благодарен на него, отколкото на другите ни ханове и царе, което не означава че на потомците им, а това е целият български народ, нали така, не трябва да остане всичко!

20

Спасов

преди 6 години

До Лора1.Нима тези имоти не са придобити от баща му и дядо му?2.Вие знаете ли каква работа върши в момента на тихия дипломатически фронт? Попитайте Борисов и Станишев, които през ден са във Врана

19

Шопо

преди 6 години

Цар ?!!! В република ?!!!

18

Лора

преди 6 години

Г-н Спасов, интелигентен човек сте. Мислете преди да говорите. Хората съдят човек заради делата му - неговте а не на баща му. Сакскобурготски, освен, че се накраде, позволи на една хунта около него да се облагодетелства максимално, не направи абсолютно нищо за България и българскто общество. Съвсем не срамно да го съдим. Аз даже бих го изгонила от страната и обявила за персона нон грата

17

аз-ът

преди 6 години

Тия усещат че ще загубят делото. Съда в Стрсбург ги отряза за Кричим. И сега натискат за споразумение. Типично ***-либеално и демократично поведение. Ако има кой да се вържи.

16

аз-ът

преди 6 години

Боже как се ядосах ?!КОЕ Е СРАМНО БЕ ЦЪ.РВУЛ? Това, че се говореше че дъртото дължи милиони на казината в Черна Гора и Монте Карло, това не е ли срамно?Това оня каза на Кеворк още преди години "Аз да имам претенции към родината си?!", това не е ли срамно...Аз смятам, че е срамно, че живея в СФ, а не на остров с 10 манекенки, ама никой не му пука нали?Няма значение срамно ли е, ВАЖНО Е КАКВО Е ЗАКОННО !

15

Анонимен

преди 6 години

Крадлив дедо трябва да бъде съден и за горите и за имотите собственост на интендантството (демек държавна собственост) .

14

Анонимен

преди 6 години

Българите сме майстори да омаскаряваме качествените си хора.Разбира се и от чужбина ни помагат да вършим това

13

Анонимен

преди 6 години

Лъжлив и крадлив деди мрази България и има придворни *** в република, който го наричат цар.

12

Анонимен

преди 6 години

Срамно е, че сме република, а така мазно се навеждаме. Страсбурга първо да върне на Бурбоните , на италианското и гръцкото семейство или в Австрия, а то на нашите плазмодии лесно се нарежда...

11

Анонимен

преди 6 години

А не е срамно той да си ги търси в Страсбург, още повече като нищо не искаше(а и не му се полагаше). Жалка картинка

10

ББ

преди 6 години

Срамно ли, що? А ти к,во печелиш от цялата далавера на крадлив дедо?

9

Ивайло

преди 6 години

Срамно е, че въобще допуснахме крадлив дедо да стъпи в България.

8

sonoio

преди 6 години

България не е монархия за какъв цар говорим. Тук някакъв дърт лъжец, чужденец се опитва да съди България с цел присвояване на държавно имущество, което по времето на монархията у нас било използвано от баща му. Самият лъжец, когато се молеше да се върне съобщи, че имотите изобщо не го интересували и той искал единствено да се върне, заради България и да помогме с каквото можел на българите да живеят по-добре. След това излъга ,че за 800 дена някак си щял да оправи живота на този изстрадалнарод

7

ххх

преди 6 години

...Срамно е да съдим Царя!....Та какъв цар е този САМОЗВАНЕЦ - той дори не е коронован!!!

6

антимонархисть

преди 6 години

Срамното е, че кобурготската семка не е споделила съдбата на руския цар преди 100г. а са останали живи и до днес. Срам и позор за България !

5

КОМУНИСТ

преди 6 години

Частна собственост ли? Аааах мам...