30

Само

преди 6 години

Господ знае кога!

29

шматка

преди 6 години

На 23- ти Тръмп ще прати 200томахавки в Москва.Руснаците ще им върнат жеста и...така

28

Анонимен

преди 6 години

Това не е краят на целия свят, това е краят на света на бандитите и изедниците.

27

Анонимен

преди 6 години

Доскоро ги наричахме вярващи християни, а сега изведнъж станаха конспиратори...

26

2ми

преди 6 години

И това е някакъв вариант.

25

Анонимен

преди 6 години

Е крайно време е все някой да накаже всички грешници. Писна ми да им гледам мазните мyтpи.

24

Анонимен

преди 6 години

Някакви сектанти в щатите решили че на определена дата идва извънземен кораб и за да ги вземе направили ритуално самоубийство....Най-абсурдната част е, че освен всичко друго си втълпили, че за да ги вземе НЛО-то, докато умират, трябва да носят маратонки на Найк. Историята е съвсем истинска, сектата е от 80-те и се е казвала Небесен портал.

23

Анонимен

преди 6 години

Ако обичате спрете да ни занимавате с поредните западни простотии за края на света. От векове предричат края на света и вече ми дойде до гуша. Разберете, че ние на Изток сме със всичкият си.

22

Анонимен

преди 6 години

Това ми напомня за една истинска история от началото на 19 век,когато минала комета и пак така казали,че идва свършека на света и това било знак.Кой каквото имал продал,опънали масите по мегданите яли,пили,танцували и се веселили 1-2 седмици, обаче нямааааа свършек.Това било само една минаваща комета.

21

Анонимен

преди 6 години

"Тогава Исус Христос ще възкръсне отново и ще се завърне, за да накаже всички грешници на Земята."...В интерес на истината, Исус Христос не наказва никакви грешници в Библията, освен че веднъж разтурва едни сергии пред храма. Иначе всичко е за опрощението. Това с Исус като съдник е манджа с грозде от Стария и Новия завет, готвена през Средновековието и притопляна до днес.

20

Анонимен

преди 6 години

"Тогава Исус Христос ще възкръсне отново и ще се завърне, за да накаже всички грешници на Земята"Това ми напомя на една история от новините като бях ученик.Някакви сектанти в щатите решили че на определена дата идва извънземен кораб и за да ги вземе направили ритуално самоубийство. Не знам дали кораба ги е качил, но телата им ги пренасяха с черни торби. Чудно ми е за новата дата колко ли будали ще се вържат и ще дадат фира.

19

Анонимен

преди 6 години

Първата работа на Исус ще е да влезе във Ватикана и да изгони търговците от храма. А после и самият храм.

18

Анонимен

преди 6 години

"Тогава Исус Христос ще възкръсне отново и ще се завърне, за да накаже всички грешници на Земята."Историята ще се повтори- западът ще го обяви за популист, антиглобалист, крайнодесен националист и проруски шпионин заплаха за евроатлантическите ценности и мултикултурализма. После Меркел ще си измие ръцете и ще заповяда да го разпънат на кръст.

17

Анонимен

преди 6 години

"Тръпнете! Има нова фатална дата краят на света ще е на 23-ти"---Недейте да тръпнете! Няма такова нещо! Бойко Борисов НЕ Е РАЗПОРЕДИЛ!

16

Анонимен

преди 6 години

Този път може и да се осъществи със съдействието на чичо Дончо и Путин.

15

Анонимен

преди 6 години

Абе щом преживяхме фаталната 2012 година какво друго по фатално ще се случи. Когато дойде краят на света и този дето ги предвижда тези работи или ще спи или ще е в *** с диария. Така че никой неможе да каже кога и как ще се случи свършека. А той рано или по косно ще дойде но ще е изненада и за тези дето се правят на врачки!

14

ПРОГНОЗИ

преди 6 години

Тръпнете! Има нова фатална дата краят на света ще е на 23-и............ ЕЙ ПИСНА МИ САМО ДА СЕ ПОДГОТВЯМ , ДАЙТЕ ЕДНА ТОЧНА ДАТА !!!!

13

Много кока и бело

преди 6 години

Ами задава се световна война. Няма да е изненада, ако датата съвпадне.МОЖЕ БИ ТОЗИ ПЪТ КОНСПИРАТОРИТЕ ПОЗНАХА!

12

Илиян

преди 6 години

А ще се отработва ли?

11

777

преди 6 години

Точно тогава съм на маникюр...