173

Анонимен

преди 6 години

Господин Каролев да си направи труда,преди да прави коментари,да прочете обяви за работа по морето.Например за 60 работни часа на седмица,или 240 работни часа за месец,заплата е 800 лева.Три лева за час.Според този господин ,българинът малко работи????Къде в Европа ,работят по 60 часа седмично?Българинът ,работи предостатъчно,но му пращат жълти стотинки.

172

Анонимен

преди 6 години

Браво на Владимир Каролев, много добре го е казал, на същото мнение съм.

171

Анонимен

преди 6 години

Да работиш по-производително не зависи от работника , а от инвестициите които е направил работодателя в автоматизация и роботизация.. Производствените на линии на глобалните компании например Костал новата линия работи 2-3 годни в Германия , после 2-3 години в Чехия и после когато вече морално остаряла идва в България.. Как да бъдем по-производителни от германците и чехите.

170

Анонимен

преди 6 години

В София и Пловдив 80% от студентите след 1-ви курс работят .. Не работят само студентите по медицината защото се иска много повече присъствие на лекции и упражнения. Каролев Лъже Мормона

169

Анонимен

преди 6 години

Владимир Каролев е мормон , неговите приятели са Завършили мормонски университети в САЩ.. Той е човека на Ротшилд в България .. Когато Борисов нае банката на Ротшилд за отценка на проекта Белене , после Банката на Ротшилд нае като подизпълнителнител фирмата на Каролев и Борисов разделиха парите.

168

Анонимен

преди 6 години

Дъщеря ми е на 16 и иска да работи през лятото,но като знам колко сложна и тегава е процедурата по назначаване на непълнолетен на работа,колко и кави са изискванията към работодателите,направо да ти умре всекво желание за работа!

167

Анонимен

преди 6 години

Карольо недеи плямпа глупости смешен си жалък си

166

РАБОТНИК

преди 6 години

Омръзна ми от този Каролев.Работя всеки ден съвестно да 18.30 ч. Взимам 700 лв. с голям стаж. Заплата ми не е вдигана от години. Какво повече да направя? Каролев все за работниците говори,но никога за работодателите.Той се води някакъв съветник.Я да иде в производството! Едни и същи канят да промиват мозъците.Този беше и депутат от НДСВ. Какво той като такъв допринесе за качествени закони? Само лобита и кражби -нищо друго.

165

Как ще ги стигнете

преди 6 години

Като има толкова много зърно що бг хляба е скъп бре ми щото сте хванали мъжката на бг теслата дръжката ..... 747

164

Анонимен

преди 6 години

Каролев ти какво произвеждаш???

163

Бобчо

преди 6 години

До 176За да сме по-точни 5.5 млн. тона зърно сме ожънали през 2017 година което си е абсолютен рекорд, никога не сме постигали такъв обем. Ама няма от къде да знаете, че в Добрич има регистрирани повече Тесли(от тия електричките на Илон Мъск) отколкото в цяла Източна Европа, все собственост на котилото на зърнарите, естествено. За тракториста нова риза, а за чорбаджи Пенко - новата ТЕСЛА...ХАХАХХА...

162

Анонимен

преди 6 години

ако бачкахте колкото плямпахте, нямаше да сме на този хал сега!!!

161

Я па ти...

преди 6 години

До Анонимен 175 3те ли че по време на изборите в САЩ Корелев вместо да чака резултата играе на борсата и печели за една нощ 25 000 долара. А направи го и ти това.И на мен не мие симпатичен , но трябва да сме честни към способните.

160

seira

преди 6 години

КАКТО КАЗВАТ ГОСПОДАТА ***:"ПО-ДОБРЕ ГЛАДЕН, ОТКОЛКОТО МОРЕН И ГЛАДЕН!"

159

Отговор

преди 6 години

До логорея 167 Как да няма селско стопанство? За теб селското стопанство означава ТКЗС. Ти чувал ли си какви рекордни добиви имаме от пшеница и даревица? Е , от домати и краставици нямаме , но не можем да ги произведем. А за милионерите земевладелци с джиповете чувал ли си? Няма ли сме били селско стопанство...

158

Анонимен

преди 6 години

Г-н Каролев що не пробва да работи в пълния смисъл на думата, защото съм убедена че не знае какво е работа, да бачкаш в България за 510лв на месец,и после да говори хуморески, естествено че всеки ще се ориентира към чужбина, нямам думи,***.Омръзна ми от ,,можещи и знаещи,,в тая скапана държава,от богати мързели.

157

Мнение

преди 6 години

Сега е актуално за лудо стой , за лудо не работи. И е правилно.

156

Анонимен

преди 6 години

И още нещо - IT бумът в България, или каквото е там, се дължи на факта, че едни хора взимам 2500 лева заплати, а други "специалисти" удрят и по 5500-6000, за неща, за който ще взимат 5-6 пъти повече, ако са в Пало Алто или Копенхаген.

155

anansar

преди 6 години

опа, объркал съм сметките, 250 хиляди лева са. Което е..прилично, апартамент в София. *** пак не си богат

154

Анонимен

преди 6 години

До 131.Живея в Скандинавия и съм сменил две унита."По-голямата уважаващи себе си университети не позволяват на 1 и 2 курс студентите да работята. "Само малка добавка да направя - по специалността и няма да стигне се води стаж. Аз почнах работа от трети семестър, но задължителния ми стаж, бе зачетен едва в 8ми и се водих на неплатен стаж (всъщност после ми изписаха едни бонуси, така че бис бе платен). Преди това въртях бургери в MC Donolads (базикам се с името).