30

Iron

преди 6 години

Тереза да си гледа Брекзита, че и там се е окъкала...

29

Анонимен

преди 6 години

Защо трябва един да командори и тероризира цялото население на земята за своя полза,незачитайки живота на другите.Русия единствена се опитва да се противопостави,защото се стремят да я унищожат.Според физиката,на всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие.Този закон не го е измислил Путин.

28

Анонимен

преди 6 години

заради няколко много слаби политици на велики сили, които се опитват да съживят рейтинга си, може да избухе световна война

27

Русия в изолация

преди 6 години

Никой не се съобразява с Русия, защото тя е военен колос на глинени крака, тъй като е икономическо джудже, а и джудже и е президент...

26

до 29

преди 6 години

Момче, изпий едно валерианче, че нещо си се запенил.

25

Анонимен

преди 6 години

29 Защо да са глупости. ОТ 1970 има диктатура в Сирия близка тогава до СССР днес до Русия.

24

Анонимен

преди 6 години

Жужи се спече

23

само

преди 6 години

До Анонимен 28Само това ли можа да измислиш,глупости и лъжи ти и другите под теб?жал ми е за вас.....

22

Анонимен

преди 6 години

РУСИЯ Е АБСОЛЮТНО НЕЗАКОННО В СИРИЯ !!! БАШАР АСАД Е АБСОЛЮТНО НЕЗАКОНЕН УПРАВНИК!!!!

21

Анонимен

преди 6 години

22 Русия е самопоканила се в Сирия вече половин век от както е диктатурата на Асад

20

Анонимен

преди 6 години

БАШАР АСАД Е ШИИТ КОИТО СА ЕДВА 10-20% В СИРИЯ ОСТАНАЛОТО Е СУНИТИ!!!ТОЙ Е АБСОЛЮТНО НЕЗАКОНЕН УПРАВНИК НЕПРОВЕЛ ДОРИ ИЗБОРИ ПРЕЗ 2007-*** ГОДИНА А ИДВА НА ВЛАСТ ОТНОВО БЕЗ ИЗБОРИ ТУРЕН ОТ ЧИЧО СИ :DАБСОЛЮТНА ТИРАНИЯ!В РУСИЯ Е СЪЩОТО АБСОЛЮТНА ТИРАНИЯ ДОРИ НЕ ОБЯВИХА ПРОТОКОЛИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ ЩОТО ЗНАЯТ, ЧЕ ПОДКРЕПАТА ЗА ФАЛШИВИЯ *** Е ИМА НЯМА 20-30%! ОСТАНАЛОТО БЕШЕ ДОБАВЯНЕ НА ГЛАСОВЕ В ПОЛЗА НА *** ЧРЕЗ ФАЛШИВО УВЕЛИЧАВАНЕ НА ИЗБИРАТЕЛНАТА АКТИВНОСТ!

19

Анонимен

преди 6 години

24 какво му е законното при 350 000 жертви

18

ясно

преди 6 години

До АнонименИма законно избрано Сирийско правителство и президент и те са там не са избягали в тези трудни времена,така че не заблуждавай хората.

17

така е

преди 6 години

До Анонимен 22Русия е официално поканена на помощ от правителството на Сирия,нелегални и агресори са САЩ и сие в Сирия който пазят терористите.

16

Анонимен

преди 6 години

До БългаринаОтдавна няма сирийско правителство!

15

Българина

преди 6 години

Ситуацията ще се оправи когато всички войски които са без разрешение от сирийското правителство се махнат, Гутиереш утре влизаме в португалия да видим дали ще си толкова мълчалив, оон за какво е ? Няма ли една резолюцийка за агресорите на чужда територия?

14

анонимен

преди 6 години

убийците по генезис не обичат мира те така са програмирани непрекъснато да себият с някого за своите интереси сащ и англия ги разбирам но герентофила макронкъде се бута

13

Българин

преди 6 години

Този път руския тежък ботуш не бива да спира до Берлин,а да продължи на Запад и да обиколи целия Екватор.И с бомбите си дълбоко да изоре и да превърне земята на ингилизите и ФАЩ в безкрана картофена градина,както се беше се изразил навремето един отявлен хомосексуалист-сър Чърчил за България.

12

едно полезно четиво!

преди 6 години

Може да се разгледа хронологията, описана в:"Краткая история СССР / История / БрамаBY"Тя би далапрогноза на това, какъв ли исторически тренд ще следва развитието на Русия след СССР.

11

Анонимен

преди 6 години

До Василев 5Евреите искат кръв, много човешка кръв, искат Трета Световна Война=Защото няма кой повече да им плаща лихвите